matrix14xxx Posted August 2, 2016 Author Posted August 2, 2016 http://fakty.interia.pl/swiat/news-niemcy-zatrzymano-polaka-z-karabinami-maszynowymi,nId,2245049
sqr Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 Zaufanie do Antoniego znika, Polacy wolą brać sprawy w swoje ręce. :) :)
tyfus Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 sqr... trzeba by zadać sobie jedno podstawowe pytanie: kto Łantoniemu wystawił bezterminową przepustkę z zakładu?
sqr Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 ewidentnie, ktoś powinien zostać pociągnięty do odpowiedzialności... podejrzewam, że mógł to być ktoś z tego samego oddziału, nie koniecznie ktoś z personelu :)
fala Posted August 2, 2016 Posted August 2, 2016 To ten grożny arsenał?http://wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/51,114944,20491083.html?i=2
MarcinP Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 fala, to ten arsenał. Ale to nie ASG, jak zapewne sądzisz, to boczny zapłon. Mały, cichy i skuteczny.
fala Posted August 4, 2016 Posted August 4, 2016 MarcinP,temu chłamowi do ASG daleko, a do bocznego zapłonu jeszcze dalej,chodzi o to co pokazałem na fotce w linku.
MarcinP Posted August 7, 2016 Posted August 7, 2016 Pistolety ewidentnie 0.22 lrA te karabinki? Po czym sądzisz, że chłam?
MarcinP Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 szczęki jak szczęki, najtańszy chłam na boczny zapłon jak znalazł. To nam, wychowanym na radomkach, TOZach i IŻach się wydaje, że broń bocznego zapłonu musi być solidna, musi być żelazna i wyglądem budząca respekt i zaufanie. No jak dla mnie, typowe magazynki dla 0.22 lr budżetowej produkcji. Powiem ci, że magazynek do Beryla .22 lr wygląda identycznie gównianie, a u mnie 4 sztuki już ponad rok mielą dzień w dzień setki naboi, i jakoś dają radę.przecież ta część praktycznie nie pracuje. W tym samym czasie zmieniłem już 3 pazury wyciągu, 2 się urwały, jeden wyskoczył i się zgubił ;)
fala Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 No powiedz jeszcze że są wykonywane takie karabinki z masy używanej do produkcji zabawek, skręcane wkrętami do drewna, i opakowane w pudełka od pizzy.Poza tym szkoda pisać o tym czymś co chce udawać coś czym nie jest.
MarcinP Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 1. magazynki tak, z takiej masy. Karabinki są solidniejsze, ale w dużej części z plastiku2. Nie, skręcane solidnymi śrubkami 3. Tak, dokładnie pakowane jak pizza. Naszego MP5 na boczny zapłon dostaliśmy w takim zabawkowym pudełeczku, bo w cywilizowanych krajach to są niemal (NIEMAL) zabawkiPewnie, że TOTO udaje coś czym nie jest, ale akurat mi osobiście się podoba, bo mali chłopcy z rodzicami przychodzą i mają okazję postrzelać i troszku dudków biednemu właścicielowi strzelnicy zostawić ;)A jak masz przyjemność być takim Tomaszem niewiernym, to wpadnij do nas na Srebrną Górę, takich zabawek na boczny zapłon mamy jakieś 6 sztuk, z krótkiej i długiej.
vis1939 Posted August 8, 2016 Posted August 8, 2016 Kol fala masz tu linka do takowych tego samego producenta,kup i postrzelaj się z kolegami tym asg" http://www.americantactical.us/4708/detail.html
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.