Skocz do zawartości

Kulturalna rozmowa na GG

traper6

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jest to screen z mojego konta na GG i fragment przeprowadzonej dzisiaj rozmowy.
Dla zainteresowanych ta pani" jest z Namysłowa i dla zainteresowanych mogę podać nr.jej GG :)

Napisano
T.- bydle jesteś....

Nie mogłeś, zgodnie z prawdą przy okazji, że Ty w takim wieku, że sobie tylko popisać i pomarzyć możesz...

A tak- wyszło, że Ty jeszcze jurny, ale się żony boisz i przed córką wstydzisz...
Napisano
Kurnia. O co tu kaman? Jeden się Małżowinki pytać musi , inny zara by oczy wybijał a jeszcze inny zamiast wycenić to wyroby garmażeryjne preferuje. Koniec świata. A miałem nadzieję na nowy dział na O.
Pozdrawiam
Napisano
Traper ja chętnie ale spytaj czy zapłatę przyjmuję w fantach :D mogę co numerek płacić monetami z XVII wieku :) potulnie nazywanymi boratynkami...
Napisano
Hebdziol
Szukasz żony... Ty wiesz że dopiero teraz uświadomiłem sobie że popełniłem błąd w wieku swojej córki ?
23 lata miała jak wychodziła za mąż 2 lata temu. 25 letnia kobieta to jakby powiedział nasz wieszcz narodowy Bogusław Linda - Ty stara dupa jesteś"
I na co Ci taka !?

Ale wracając do meritum. Mogę Ci podesłać numer GG do tej dziewiętnastki. Tam się nie będziesz musiał bawić w kwiatki, sratki, czekoladki. Idziesz na pewniaka :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie