Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgodnie ze świecką tradycją, po wysłaniu do Woytasa @ możliwe jest uzyskanie rozgrzeszenia za jedną z przewin poczynionych na Forum.Treść @ nie musi być specjalnie wyszukana, ale miło będzie, jeśli podmiot liryczny poda choć swój nick. Inaczej szukaj wiatru w polu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Pamiętajcie, że tylko leszcze żebrzą o zdjęcie kartki!Wnoszę (po amnestii) o podanie listy takowych leszczy forumowych. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 A może by tak do medali za rany dodać jeszcze szpangi? :D I np liscie dębu"? :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 a może jeszcze tatułażyk koło paszki? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 A nie lepiej od razu na czole? Koło paszki nikt nie zauważy. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Taki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 biorac pod uwage ostatnie wydarzenia w PL, to lepiej coś takiegohttp://www.google.pl/search?q=tatua%C5%BC+krzy%C5%BC+na+twarzy%2Bchrystus&hl=pl&biw=1680&bih=935&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiXk-H2iO3LAhXFD3IKHURPBXoQ_AUIBigB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Prima aprilis i wszyscy bana:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Tobie też tego życzę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Ja nie wiem co złego w tatuażu ze swastą. Przecież dzieci już swasty sobie robią (nie to że na czole czy gdzie indziej :D ale robią). Swaste można na przykład połączyć z Kaczką. :DPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 jak byśta zdjęli mi wszystkie bany to użyszkodników by wam sporo przybyło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Obawiam się, że Ty już nawet wszystkich swoich nicków nie pamiętasz...A co za tym idzie- dupa zbita. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Yetti używa wulgaryzmów na Forum. Wnioskuję o żółtą za rany dla Niego.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Yetti używa wulgaryzmów na Forum"Gdzie?Przecież nie wymieniłem poprzednich nicków Mimira... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 pamiętać, może i nie pamiętam ale strasznie pamiętliwy jestem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Ja też ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Ciebie też zbanowali? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Nie, na urlopie jestem. Ale już mi się kończy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mimir Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 a szkoda;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nadwojciech Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Nie wątpię. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Por. Wojas Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Wojtek, wróć czasem dołożyć do pieca. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 1 Kwiecień 2016 Share Napisano 1 Kwiecień 2016 Na moim zegarku minęła północ.Chętnych na zdjęcie kartki brak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.