Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Napisano 1 Kwiecień 2016 Zgodnie ze świecką tradycją, po wysłaniu do Woytasa @ możliwe jest uzyskanie rozgrzeszenia za jedną z przewin poczynionych na Forum.Treść @ nie musi być specjalnie wyszukana, ale miło będzie, jeśli podmiot liryczny poda choć swój nick. Inaczej szukaj wiatru w polu.
bjar_1 Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 Pamiętajcie, że tylko leszcze żebrzą o zdjęcie kartki!Wnoszę (po amnestii) o podanie listy takowych leszczy forumowych.
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 A może by tak do medali za rany dodać jeszcze szpangi? :D I np liscie dębu"? :DPozdrawiam
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 A nie lepiej od razu na czole? Koło paszki nikt nie zauważy. :DPozdrawiam
jarzabek Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 biorac pod uwage ostatnie wydarzenia w PL, to lepiej coś takiegohttp://www.google.pl/search?q=tatua%C5%BC+krzy%C5%BC+na+twarzy%2Bchrystus&hl=pl&biw=1680&bih=935&site=webhp&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiXk-H2iO3LAhXFD3IKHURPBXoQ_AUIBigB
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 Ja nie wiem co złego w tatuażu ze swastą. Przecież dzieci już swasty sobie robią (nie to że na czole czy gdzie indziej :D ale robią). Swaste można na przykład połączyć z Kaczką. :DPozdrawiam
mimir Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 jak byśta zdjęli mi wszystkie bany to użyszkodników by wam sporo przybyło...
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Napisano 1 Kwiecień 2016 Obawiam się, że Ty już nawet wszystkich swoich nicków nie pamiętasz...A co za tym idzie- dupa zbita.
Jacek Dąbrowski Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 Yetti używa wulgaryzmów na Forum. Wnioskuję o żółtą za rany dla Niego.Pozdrawiam
Czlowieksniegu Napisano 1 Kwiecień 2016 Autor Napisano 1 Kwiecień 2016 Yetti używa wulgaryzmów na Forum"Gdzie?Przecież nie wymieniłem poprzednich nicków Mimira...
mimir Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 pamiętać, może i nie pamiętam ale strasznie pamiętliwy jestem...
Nadwojciech Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 Nie, na urlopie jestem. Ale już mi się kończy.
woytas Napisano 1 Kwiecień 2016 Napisano 1 Kwiecień 2016 Na moim zegarku minęła północ.Chętnych na zdjęcie kartki brak.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.