Skocz do zawartości

Port Lotniczy im. Anny Walentynowicz

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 weeks later...
  • 7 months later...
Napisano
Spirit of Warsaw, idź zbieraj kamienie, za 2 dni będziesz mógł zrobić z nich pożytek, a nie zawracaj czterech liter takimi smutami na forum o odmiennej tematyce.

M.
Napisano
Wybory w USA mają wpływ nawet na miesiączkowanie lemingów. Wpływu prezydenta z Hameryki na tutejsze forum nie trzeba udowadniać, bo jest mega kolosalne.
Nie wiem jak kol. Spirit of Warsaw, ja kamieni nie zbierałem, ale ........ dobrym słowem, prosto z mostu:)
Napisano
Nie lękamy się ,przecież już kamieni nazbierałeś,patriotycznego bejsbola nabyłeś, kominiarkę nową masz to nas obronisz.
Napisano

@ beaviso
@ fala

Marsz Niepodległości 11.11.2016 r.
„Polska bastionem Europy”, rozpocznie się o godz. 14.00 na rondzie Dmowskiego, następnie uczestnicy przejdą Al. Jerozolimskimi i mostem Poniatowskiego na błonia stadionu PGE Narodowy.

Zapraszam

Napisano
Marsz Niepodległości 11.11.2016 r.
„Polska bastionem Europy”, rozpocznie się o godz. 14.00 na rondzie Dmowskiego, następnie uczestnicy przejdą Al. Jerozolimskimi i mostem Poniatowskiego na błonia stadionu PGE Narodowy.
Co przewidziano na trasie? Podpalenie ruskiej ambasady? Spalenie samochodów TVN? Bęcki KOD-ziarzom?
Pozdrawiam
Napisano
Chodziłem na te marsze gdy pałowali i zamykali [wiem coś o tym].
Teraz, po 27 latach wolności", mam te marsze w rzyci.
Bo nie OTAKE POLSKIE" jak obecnie, nam wtedy w latach 80-tych chodziło!
A największy żal mam do styropianu" [sam też byłem przez kilkanaście lat styropianowcem"], bo gdy dorwali się do władzy, to zniszczyli i rozkradli ten kraj - robotników puścili boso, przemysł zlikwidowali [Soros, Sachs i ich wykonawca - Balcerowicz], a z Polski zrobili rynek taniej siły roboczej i rynek zbytu dla swojej nadprodukcji - czyli w praktyce Kondominium.
Napisano
Wybacz mnie staremu mogło mi się coś pomylić, to tak dawno było kiedy miałem tyle lat co te patrioty dzisiejsze.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie