maciekszprotawa Napisano 2 Lipiec 2015 Autor Share Napisano 2 Lipiec 2015 Nie...żeby nie było. Nie narzekam, wręcz cieszy mnie wyróżnienie. Sam prosiłem jakiś czas temu kartonik. Wiedzieć chcę tylko za co. -] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 2015-06-25 22:42:59 - moderator: woytasKartka dla woytas (41557): Kartka za brzydkie słownictwo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 Czlowieksniegu (13245 / 740) 2015-07-03 07:28:28 A Człowieksniegu zapomniał, że się miał do wątków kolegi nie wtrancać? To czego tu szuka? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 Zapomniał...Ale, żeby znów nie było, że Tyfus jest be-lama, odpowiedziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 ale się jaracie tym średniowiecznym forum :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 3 Lipiec 2015 Share Napisano 3 Lipiec 2015 A Ty jak widać nie. Wcale i w ogóle :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 4 Lipiec 2015 Share Napisano 4 Lipiec 2015 Ano nie - dawno tu nie byłem i przypadkiem zajrzałem. I poraził mnie antyczny interfejs forum :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viator01 Napisano 4 Lipiec 2015 Share Napisano 4 Lipiec 2015 No tak. Interfejs jest najważniejszy, bo inaczej gimbusy nie wchodzą. Ale może i dobrze, bo takie scyzoryki i inne rzadziej się trafiają. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 4 Lipiec 2015 Share Napisano 4 Lipiec 2015 Po prostu przyjemnie pobyć w miejscu, w którym czas zatrzymał się ze 20 lat temu :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 4 Lipiec 2015 Share Napisano 4 Lipiec 2015 Osyjan, nie chcę być złośliwy, ale: po pierwsze primo- technika nie jest problemem modówpo drugie primo- toż chyba nikt cię wołami tu nie zaciągnął i nie zakuł w dyby? po trzecie primo- próbuj, może ci się uda znaleźć forum, gdzie i technika, i część merytoryczna spełni twoje wymagania...Pudelek, np? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 Yeti sierściuchu, coś się tak najeżył :D Dopadł Cię syndrom obrony matecznika? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 Osyjan ciesz się,że możesz tu odbyć podróż sentymentalną.Do czasów jak jeszcze nie dopadło cię klimakterium i byłeś mniej zrzędliwy/stetryczały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 osyjan (463 / 26) 2015-07-05 08:43:52Dopadł Cię syndrom obrony matecznika? :D"Nie...Tylko jasna tętnicza może człowieka zalać na nieustanne fochy i pretensje...W niemal każdym Dziale są wątki/wpisy użytkowników, którzy w dupie mają Regulamin i są zdziwieni, że wątek dostał kłódkę, czy on sam został nagrodzony...Dół pęka od wpisów z tytułami ID", Co to", Dziwne", itp...Dziś wywaliłem w kosmos 6 wątków pod rząd jednego nowego użytkownika, który nie czytając Regulaminu przeoczył, że dopiero kolejny wątek/wpis pojawi się automatycznie- wcześniejsze muszą zostać przez moda zaakceptowane...Wymieniać dalej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 Nie ma się co czepiać wyglądu Forum - jest O.K., prosto i czytelnie, a nie jakieś tam awatary, emotikonki itp. bzdety... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 No kurde przydałoby się Wam trochę przewietrzyć łepetyny :)Może nie będziecie w tak nudny i jednostajny sposób powielać stereotypów jakie macie w głowach.Zamiast tego polecam więcej luzu. To pomaga. I Tobie visiku też pomoże choć sądząc z tego co piszesz cięższy z Ciebie przypadek.Znikam zanim się całkiem żółcią nie oblejecie w obronie swojego grajdołka, którego nikt nie atakuje :)Yeti - to nie do Ciebie było ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 5 Lipiec 2015 Share Napisano 5 Lipiec 2015 Bjar, siedź cicho,wyrosłeś na tym forum,innych owych"byś się przestraszył:)W krótkich majtach jeszczem latał jak Tyś trolował:)jar_1Data: 2003-06-26 15:32:00"Że Cię jeszcze nie zbanowali...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 Że Cię jeszcze nie zbanowali..."A za co niby? Kultura przedewszystkiem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 6 Lipiec 2015 Share Napisano 6 Lipiec 2015 ...s siacunkiem bo sie może skończyć źle,gdy na Forum bawiemy sie...ole Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.