bjar_1 Napisano 8 Wrzesień 2017 Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Podgrzybków u nas wysyp, więc i pewnie będą u Ciebie :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 8 Wrzesień 2017 Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Z opowieści znajomych wiem, że już są podgrzybki. Mnie dziś ponownie wciągnęła dębina i dała pełen kosz prawdziwych i 6 pięknych parasoli kani.Urlop mi się kończy a w moich lasach masa grzybów ... ciężko będzie wytrzymac w pracy ;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 8 Wrzesień 2017 Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Zwczoraj, żenada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 8 Wrzesień 2017 Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Vis,na najlepsze to musisz czekac na pazdziernik/listopad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 8 Wrzesień 2017 Share Napisano 8 Wrzesień 2017 Kolego vis1939 nie przesadzaj, nie ma tragedii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Visek co Ty po pustyniach chodzisz? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Nima grzyba i tyle:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 No ja przed chwilą na podwórku 2 borowiki, więc chyba są jednak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Jak nie mam pełnej siaty/koszyka to nie ma grzybów.Chyba trzeba se worek z boczniakami do piwnicy wstawić.Jeszcze mnie jakimiś zakazami straszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sqr Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Grzyby są i to w takich ilościach, że nie pamiętam takiej obfitości ... Nie trzeba iść na grzyby, wystarczy pójść do lasu ... :) Jeśli aura się utrzyma, to zapraszam w ekst łikend" pod Kraśnik na prawdziwe grzyby.Wszystko na to wskazuje, że jeszcze długo będą, bo dziś byłem i bardzo dużo jest małych 5-8 cm oczywiście mam na myśli prawdziwe! choć i maslaki, kozaki, kanie, kurki i podgrzybki dopisują. :/ a urlop się skończył :( 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 i dupa.. Łażenia pod Wro prawie 4 godziny, a grzyba prawie nie ma... Albo las nie ten albo pełnia była czy może inne gusła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Wejdź jetiemu do piwnicy - żona ma uprawę pleśni na penicylinę. Z pustymi rękoma nie wyjdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Lepiej żeby yetiemu nigdzie nie wchodził.... Bo Łun potem z rewizytą zjawić się może a jak on wlezie to wiadomo.Te zwierzaki strasznie ekspansywne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Nie bój nic- Woytas ma więcej grzybów między paluchami, niż ja w piwnicy...A tych z sera Mu nie oddam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 Sekret Mnicha tylko dla Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 grzyby z jaskini? postoję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuki Napisano 9 Wrzesień 2017 Share Napisano 9 Wrzesień 2017 E tam na kurpiach grzybow tyle ze nawet kurpie dezerterzy(te co uciekli w gory przed Szwedami, i teraz goralami sie okrzykneli) nie pamietaja. Ale co fakt to fakt, dutki tak samo licza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Wrzesień 2017 Share Napisano 10 Wrzesień 2017 I tak jak wczoraj wyszedłem z kawą na podwórko i myk znów dwa borowiki, w tym jeden tak z 20 cm średnicy kapelusza. No i wypatrzyłem małe rydze - czekają na powiększenie rozmiarów. A podgrzybki zajączki, to na grządkach z kwiatkami rosną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Wrzesień 2017 Share Napisano 10 Wrzesień 2017 bjar_1 (28866 / 840) 2017-09-10 10:15:19I tak jak wczoraj wyszedłem z kawą...."To dlatego, że kawę piłeś...W okolicach Stolycy zDolnego Śląska, mimo że do herbaty się nie zbliżam, pełny zonk- fajny spacer i kilka podgrzybków znalezionych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Wrzesień 2017 Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 10 Wrzesień 2017 Share Napisano 10 Wrzesień 2017 Myk! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Wrzesień 2017 Share Napisano 10 Wrzesień 2017 a jeszcze nie dawno... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 10 Wrzesień 2017 Share Napisano 10 Wrzesień 2017 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi