ost-swine Napisano 18 Lipiec 2014 Autor Napisano 18 Lipiec 2014 jeszcze byl w komplecie z pozostalymi rzeczami
tyfus Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 ost-swine vel zsw68 vel zsw...za recydywę, czyli identyfikowanie na Odkrywcy a potem opylanie rzeczy na Allegro i dodatkowo bezczelne powoływanie się na Odkrywcę w celu potwierdzenia autentyczności otrzymujesz bana.Nie polecam wracać na Forum.
viator01 Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 Ładna akcja. A trzeba przyznać, że odczekał sporo, tylko mu się ta identyfikacja na Odkrywcy wymsknęła :)
cezar81 Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 Zyguś :) tez popieram w 100% nie za cwany handlarz i bajkopisarz o czym się osobiście przekonałem. Jak powróci jest do namierzenia, wystarczy przeczytać od razu wiadomo że to on..
krzysiek9559 Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 Tyfus, .....wielki szacun, popieram, jak nabardziej eliminować handlarzy pod płaszczykiem Odkrywcy". Forum dla elit, a nie złomiarzy dorobkiewiczów.
tyfus Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 krzysiek9559... Forum dla elit, a nie złomiarzy dorobkiewiczów."z drugiej strony kilka kopów w zad dostaję za to tylko, że trzymam się zasad i regulaminu Forum, który nota bene nie ja wymyśliłem, ale podpisując cyrograf na Moda, składałem przysięgę, że będę pilnował porządku - niektórym to wybitnie przeszkadza, nie wiem z jakiego powodu...postulują o większe rozpasanie na Forum i więcej luzu - zapewniam: mam dużo luzu... nawet w bokserkach...odnośnie wycen na Forum (pisałem wiele razy o tym) - jestem na NIE i często ostatnio sarkazm przemawia przeze mnie, np.:http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=732866#1704348http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=728963#1672115i wiele innych, że nie wspomnę o merolu, alusach i komplecie opon zimowych...Pomimo tego, iż oficjalnie nic nie ma w regulaminie Forum odnośnie wyceniania - moje zdanie pozostaje niezmienne i będę dalej tępił takie wątki na Forum - jak to się najczęściej kończy? sami wiecie i nie trzeba nic dodawać.
Czlowieksniegu Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 Panie i Panowie... Bjar również...To teraz odrobinę bardziej powinniście zrozumieć zasadę pierwszych 20 wpisów... Które wymagają akceptacji moda.Zaufajcie mi- w tzw Wapnie lub Dołku, jak wolę niektórzy, pełno jest nieujawnionych wątków Kupię", Sprzedam", Co to i ile jest warte"...Fakt- w większości są to wpisy świeżynek, którym się Fora pogibały... Ale są również wpisy Użytkowników ze sporym licznikiem...
bjar_1 Napisano 19 Lipiec 2014 Napisano 19 Lipiec 2014 Z jakimi rzeczami?Wygląda o.k. - była masa ringów 'Norge' z różnymi motywami.
Swiety82 Napisano 4 Listopad 2014 Napisano 4 Listopad 2014 I tym cudnym wpisem kończymy ten jakże uroczy wątek ;)
ost-swine Napisano 19 Lipiec 2014 Autor Napisano 19 Lipiec 2014 wsio bylo w tej szkatlce co to oznacza moze to jakiegos oficera adler jest ze zlota sprawdzalem u zlotnika
Pytanie
ost-swine
prosze o rozszyfrowanie sygnetu
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.