tadziu6 Napisano 27 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2014 Mój kolega, proszę o pomochttp://www.zyciegrojca.pl/index.php/component/k2/item/841-zaginal-mieszkaniec-grojca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 27 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 27 Czerwiec 2014 dzień dobry, jestem córką Włodka, piszę z konta arbuza. Stan obecny to 7 paralotni, przeglądają bardzo duży obszar, jesteśmy dobrej myśli. Jeśli macie facebooka lub inne komunikatory, udostępnijcie dalej mój post, ewentualnie podrukujcie i rozwieście w okolicy. Jeśli macie znajomych w gazetach, radiach to proszę, odezwijcie się do nich w tej sprawie. My już nie wiemy co robić. Będę tu zaglądać, dziękuję za pomoc! Karolina Kolibabska "Moja prośba do poszukiwaczy z okolic Grójca, tak w promieniu30 km.Jutro jest sobota zwracajcie także uwagę j.w. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Cholera, nieprzyjemna sprawa:/ Trzymam kciuki!U nas ostatnio tez jeden chlop zaginal, ale chwala Bogu, okazalo sie, ze wypil w lesie litra i spal po krzakiem, rano wrocil do domu, z wykrywaczem, ale bez lopaty (sie kurna zgubila").Ale SL i Policja juz byly w akcjii...pff. Baba mu zabronila kopac przez nastepne pol roku:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AoT_Hunter_PL Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Kurde przykra sprawa. Odnajdzie się.A z tym opitym gdzie to było pod Opolem ?Nie widzę sensu opijania się w terenie , jeszcze samemu do lustra no chyba ze z jakimś Hansem opijał :/.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Ano pod Opolem, ale nie z Hansem, tylko z pewnymi panami z Wrocka;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 28 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Właśnie dostałem tą hiobową wiadomość, jestem wstrząśnięty, nasz kolega nie żyje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 [*]Zawsze w teren przynajmniej w 2 osoby.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 do końca miałem nadzieję, że wszystko dobrze się skończy, to był wyjątkowo kulturalny i życzliwy człowiek i świetny poszukiwacz, jeszcze dziś jeździliśmy i Go szukaliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Ech, naprawdę był świetnym poszukiwaczem. Stary bywalec forum PE. Wiadomo chociaż coś więcej?Oczywiście najszczersze kondolencje dla rodziny i bliskich .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 [*]Wyrazy współczucia dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek_66 Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 [*] - wyrazy współczucia , jeden z nas ,wielka szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krzysiek9559 Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 Mój rówieśnik też mam 55 lat i też chodzę sam. Przykra sprawa, wyrazy współczucia, z wielkim szacunkiem chylę czoła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szukanko Napisano 28 Czerwiec 2014 Share Napisano 28 Czerwiec 2014 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawelek Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 właśnie odczytałem tą smutną wiadomość. Łączę sie w bólu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yowisz18 Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Wieczny odpoczynek racz mu dac Panie... [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
predi888 Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Gdy ginie jeden ze swoich to to jakoś bardziej dotyka człowieka. Tym bardziej jak umiera w chwilach relaksu.Wyrazy współczucia dla rodziny [*]. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szydlo1 Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Ktoś w końcu poda co sie tak naprawdę stało?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriczer Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Panowie te gwiazdki to tak serio?...Trochę powagi może przy śmierci człowieka się należy a nie stawianie zniczy" internetowych bo to jest co najmniej żenujące... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cuma Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 serdeczne wyrazy współczucia Rodzinieoraz wszystkim bliskim naszego Kolegi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 29 Czerwiec 2014 Share Napisano 29 Czerwiec 2014 Jestem w szoku. Spotkałem tego poszukiwacza w górach,przesympatyczny człowiek.Wielki żal i smutek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tadziu6 Napisano 30 Czerwiec 2014 Autor Share Napisano 30 Czerwiec 2014 Msza żałobna odbędzie się w czwartek 3. lipca 2014. o godzinie 14.00 w Grójcu w kościele Św. Mikołaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.