Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 ale nie na polu...Siemanko można id? pierwszy moja monia ;)"Musiałem, nie mogłem się powstrzymać...Ja wiem, że to mało ładne z mojej strony... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Yetii , rwał Twoją nać. Przypomnij sobie jak miałeś 4 lata i w piaskownicy wygrzebałeś pierwszą kocią kupę. Nie poleciałeś z nia do Mamy aby Ci ogarnęła skarba? :)Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sniper_bob Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 ale że o co chodzi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Mod także czasem lubi przytrolować ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 nie no... były asy. ale żeby tak codziennie? takie indywidua się raz na eon zdarzają. dla mnie największy kaliber (Hit wszech czasów) to był bagnetSS... ale tego to nawet próżno w odmętach forum szukać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 E... co i rusz się jakiś taki trafia :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Teleekspres podał że we Wrocku po ulicach lata gozdek z wiadrem plastikowym na głowie krzyczący : Jezdem robakiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 13 Maj 2014 Autor Share Napisano 13 Maj 2014 Musi przepustkę dali i się w podróż wybrałeś?Jacek, błagam... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Spoko , podobno wpadł do ludzi na grila i krzyknął : Zaczynajta wurst.Pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Pewnie się odniósł do tej baby z brodą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Moim mistrzem swego czasu był kol. Grubsonik911 - pamiętacie tego kolegę :D Ale odszedł od nas na forum PS - bo jak mnie informował na priv to tam są uprzejmiejsi ludzie ;)Jak się nie mylę to komuś chyba nawet groził, albo zapraszał na solo" :D :D :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Czasem się pojawia:)Co jak co ale zmora z Zambrowa najlepsza:)Wywalany drzwiami włazi oknem,wywalony oknem włazi lufcikiem..Strach deskę podnieść..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Kto to zmora z Zambrowa? Coś mnie ominęło? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 A już chyba wiem - czyżby chodziło o kolegę z pasją" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
odkrywca72 Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Teraz rekordy bije napoleon north .Sonic jaka baba toż to facet w sukience Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 14 Maj 2014 Share Napisano 14 Maj 2014 ono z cyrku dla ubogich :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kosa2 Napisano 14 Maj 2014 Share Napisano 14 Maj 2014 Haha, nie ma to jak nasz Mateusz z Zambrowa :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 15 Maj 2014 Share Napisano 15 Maj 2014 A jacka od hr. Potockieego i gnojnika" to już koledzy nie pamiętają? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 15 Maj 2014 Share Napisano 15 Maj 2014 może to nie hit dnia a i gostek nie był do końca rozwalający ale jakoś go tak mocno zapamiętałem bo ilekroć coś pytał na forum to wybuchałem śmiechem jak widziałem jego nik idiota" przepraszam ale znowu mnie naszło hehehehehhehee pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 15 Maj 2014 Share Napisano 15 Maj 2014 Jacka ciężko zapomnieć :),ale również np. koledzy Czeluść na tropie tajemnic Ericha Kocha, Janczar pod ręke z Vasilim i ich znaleziska, oczywiście BagnetSS z klamrami i nie tylko, Parowóz/Lokomotywa, który z dnia na dzień przestał nadawać, znający tajemnicę śmierci Swierczewskiego Kijów, snujacy prowokacje Tony Manero, stylistyczny woltyżer Bandolero pozostali również w mojej wdzięcznej pamieci :). Chociaż ostatni prezentowali przynajmniej jakis poziom, który moim zdaniem od 2-3 lat mocno dołuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 15 Maj 2014 Share Napisano 15 Maj 2014 Przed chwila poleciala do dolka idenyyfikacja szabli ze sprzet poszukiwawczy"Czytanie ze zrozumieniem zanika.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 16 Maj 2014 Share Napisano 16 Maj 2014 jako narząd nie używany ....:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 18 Maj 2014 Autor Share Napisano 18 Maj 2014 Ja wiem, literówka, ale oplułem kawą monitor...zawieszka szarlotka" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wyspiarz44 Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 Może łasuch ? a ty się czepiasz ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pikami Napisano 18 Maj 2014 Share Napisano 18 Maj 2014 No, jaboli:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.