pająk Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 Pojazd z Przyszłości, GAZ-51 (produkcję rozpoczęto w 1946 r., później u nas wytwarzany jako Lublin 51 na licencji radzieckiej). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 29 Październik 2014 Share Napisano 29 Październik 2014 Może to zniszczony samochód z kolumny zaopatrzeniowej mjr Wojtyńskiego?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Listopad 2014 Share Napisano 2 Listopad 2014 Panna młoda w dosyć dobrym stanie jak na eksplozję kilkudziesięciu kg materiału wybuchowego metr od niej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 2 Listopad 2014 Share Napisano 2 Listopad 2014 Ale sama eksplozja bardzo dobra.Dlaczego na tych butach było tylko subtelne MADE IN ENGLAND" bez tłumaczenia na polski i niemiecki ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 2 Listopad 2014 Share Napisano 2 Listopad 2014 http://www.rmf24.pl/raport-rocznica-powstania-warszawskiego/czas-honoru/news-kostiumolog-pracujaca-przy-czasie-honoru-popelnienie-bledu-b,nId,1471843fajny wywiad :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Listopad 2014 Share Napisano 2 Listopad 2014 moja ulubiona scena z końca tego odcinka.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Listopad 2014 Share Napisano 2 Listopad 2014 Ech , no nie , ta miała być :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Listopad 2014 Share Napisano 2 Listopad 2014 Swoją drogą to co bumsło? Co panienkę uczyło latać?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DarekD Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 Granat, dopiero później eksplodował goliat :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 Nieeeeeeeee , jeden granat by nie spowodował (chyba) przezwyciężenia przez dziewczątko siły grawitacji. Zauwaz że to mieńce , po wybuchu handgranaten , wzbijali się w przestworza i spadali szczupakiem na główkę. Nasze dzielne powstańce nigdy. No chyba ze dziewczątko miało mienieckie korzenie albo i III grupę narodowości , wtedy tak , wtedy mogła latać.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 Macie nerwy ze stali Panowie... O ile czasem spojrzałem na to wiekopomne dzieło, o tyle teraz nie jestem w stanie. Nawet moja druga połówka (i nie mówię o 0,5l) już sobie odpuściła oglądanie tego gniota.No chyba, że Wam płacą za trololo :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 Czysto , przytulnie , woda ciepła i Babcia Ryszkowska w zestawie. A w związku z odcięciem prundu do instalacji kanałowej dobry mieniec z NRD przyświeci.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 3 Listopad 2014 Share Napisano 3 Listopad 2014 WitamNie wiem jak Wy, ale ja z wypiekami na mordce czekam na cotygodniowy koniec kolejnego odcinka. Po seansie z niecierpliwością czekam na kolejne posty na Odkrywcy, dzięki Panowie! Tak trzymać! Śmiechu co nie miara w pracy od samego rana heh Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Irke Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Dokładnie to jest TO Pepsi!!!! Nie jesteś sam w tym oczekiwaniu :-) jest już nas dwóch (!!!), a wkrótce może odezwą się głosy następnych? :-)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Ja też :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Ożesz... przez przypadek obejrzałem kawałek jednego z odcinków. To dzieło wiekopomne, które nadaje słowu kupa" nowego znaczenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Listopad 2014 Share Napisano 4 Listopad 2014 Uuu to nie śledzisz na bieżąco? Wspaniała rozrywka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Listopad 2014 Share Napisano 5 Listopad 2014 Czas honoru VII - Powstanie " mariuszk7 (74 / 26) 2014-09-08 09:07:3531 min. 54 sec . antena cyfrowego polsatu, no i okna plastikowe....I kolega dorobił się własnego demota. http://demotywatory.pl/4411519/Ludzie-Honoru-Warszawa-sierpien-1944-rokPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 5 Listopad 2014 Share Napisano 5 Listopad 2014 Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Gotowi na dzisiejszy odcinek?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 No baaa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 No dobry jak wcześniejsze :) Uśmiałem się, gdy Rainera wyczytali w BBC. A ci z tymi moździerzówkami co robili? proch wysypywali? :D No i gdzie babcia Ryszkowska? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Jak Romuś giveren mieniał.Podejście 1 przed spotkaniem siostry Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Tu widzimy Romusia z siostrą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 9 Listopad 2014 Share Napisano 9 Listopad 2014 Romuś wyszedł od siostry. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.