Skocz do zawartości

Czas honoru VII - Powstanie "

piotr916

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 143
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Ale sama eksplozja bardzo dobra.

Dlaczego na tych butach było tylko subtelne MADE IN ENGLAND" bez tłumaczenia na polski i niemiecki ?
Napisano
http://www.rmf24.pl/raport-rocznica-powstania-warszawskiego/czas-honoru/news-kostiumolog-pracujaca-przy-czasie-honoru-popelnienie-bledu-b,nId,1471843
fajny wywiad :)
Napisano
Nieeeeeeeee , jeden granat by nie spowodował (chyba) przezwyciężenia przez dziewczątko siły grawitacji. Zauwaz że to mieńce , po wybuchu handgranaten , wzbijali się w przestworza i spadali szczupakiem na główkę. Nasze dzielne powstańce nigdy. No chyba ze dziewczątko miało mienieckie korzenie albo i III grupę narodowości , wtedy tak , wtedy mogła latać.
Pozdrawiam
Napisano
Macie nerwy ze stali Panowie... O ile czasem spojrzałem na to wiekopomne dzieło, o tyle teraz nie jestem w stanie. Nawet moja druga połówka (i nie mówię o 0,5l) już sobie odpuściła oglądanie tego gniota.

No chyba, że Wam płacą za trololo :D
Napisano
Witam

Nie wiem jak Wy, ale ja z wypiekami na mordce czekam na cotygodniowy koniec kolejnego odcinka. Po seansie z niecierpliwością czekam na kolejne posty na Odkrywcy, dzięki Panowie! Tak trzymać! Śmiechu co nie miara w pracy od samego rana heh

Pozdrawiam
Napisano
Dokładnie to jest TO Pepsi!!!!
Nie jesteś sam w tym oczekiwaniu :-) jest już nas dwóch (!!!), a wkrótce może odezwą się głosy następnych? :-))))
Napisano
Ożesz... przez przypadek obejrzałem kawałek jednego z odcinków. To dzieło wiekopomne, które nadaje słowu kupa" nowego znaczenia.
Napisano
Czas honoru VII - Powstanie "
mariuszk7 (74 / 26)
2014-09-08 09:07:35

31 min. 54 sec . antena cyfrowego polsatu, no i okna plastikowe....
I kolega dorobił się własnego demota.
http://demotywatory.pl/4411519/Ludzie-Honoru-Warszawa-sierpien-1944-rok
Pozdrawiam
Napisano
No dobry jak wcześniejsze :) Uśmiałem się, gdy Rainera wyczytali w BBC. A ci z tymi moździerzówkami co robili? proch wysypywali? :D No i gdzie babcia Ryszkowska?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie