Jacek Dąbrowski Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Jak zwykle WZM-oty w Poznaniu stanęły na wysokości zadania.http://www.defence24.pl/news_remont-zabytkowego-czolgu-w-wzmotGórna półka wyjdzie. Szkoda tylko ze tyle jeszcze nawet do bryły brakuje , bo o to że kiedyś będzie jeździł jezdem spokojny.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Jak się zakręcą po kraju za częściami od III to będzie ok - sporo tego leży po prywatnych garażach ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Ta , ale każda śrubka warta najnowszego modelu mercedesa. Że o Maybachu nie wspomnęPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Na pewno są też ludzie normalni... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 8 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Bjar , ja Ciebie proooooooszę. Przypomnij sobie remont szluga. Ile wołali za gaźnik? Ile za zegary? Przy remoncie 6-tki to samo. Więc teraz , myslisz , znajdzie się ktoś kto podaruje zalegające mu klepki? Albo koła?Wybacz , jezdem na NIE.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fuks_ag Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 podajcie ceny tych fantów aż ciekaw jestem... a odnośnie powalonych cen to przypomina mi się kawał o góralu co psa za milion sprzedawał turyście, po roku turysta dowiedział się, że góral wymienił psa za dwa koty po 500tys każdy;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skyluke Napisano 8 Kwiecień 2014 Share Napisano 8 Kwiecień 2014 Zobaczcie ile części do pojazdów na bazie III jest identyfikowane na tym forum, nawet w tym dziale. A tam po jednej klepce trzeba będzie zebrać dwa komplety o kołach nie wspomnę.I jakoś darowizn jak na lekarstwo.... :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 hm...tragicznie chyba nie jest...np teraz na allegro widziałem że znana kielecka firma wystawiła komplet 4 kół za 999 myśle że 250 za kółko to nie jest jeszcze taka kwota z sufitu dla placówki muzealnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Jak myślisz , ile wynosi roczny budżet MBP w Poznaniu?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tt44 Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Cena poszła w dół - 650 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubulek Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Podaj linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarek Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 http://allegro.pl/panzer-iii-panzer-iv-kola-jezdne-4-sztuki-i4117064330.html niby nie wolno dawać linków,ale ja w słusznej sprawie, może mnie z serwisu nie wyrzucą za to.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Takie z gumą zerżniętą na zelówki to raczej słaby zakup... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Koła od IV , oberżnięte gumy , blachy zgnite. Warte? Tyle co złom a nie 650 zeta.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Kwiecień 2014 Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Jacku- poczytaj... 999,0 złotych się należy.Pacjent dodatkowo wali w rogi serwis aukcyjny :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 10 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 10 Kwiecień 2014 Yetti , nie wiem , nie znam się , zarobiony jezdem. Ja chcę wreszcie spokojnie zjeść. https://www.youtube.com/watch?v=wiTL2-km0kk650 zeta kup teraz , + 200 za przesyłkę. Pewnie doliczy opakowanie" i wyjdzie ze 2500.PozdrawiamP.S.nadal to ma wartość złomu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 14 Kwiecień 2014 Share Napisano 14 Kwiecień 2014 Jacek, nie pitol, przy poprzednich remontach ludzie kupę rzeczy dali za dziękuję", niektórzy nawet pokupowali różne drobiazgi tylko po to, żeby je potem przekazać na potrzeby remontu. Parę fantów do III już trafiło do Poznania. W tym koła. Za dziękuję i uścisk ręki kierownika". Jest jeszcze paru bezinteresownych, pozytywnych oszołomów na tym świecie. I dzięki nim jakoś to idzie do przodu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 15 Kwiecień 2014 Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Jaca wie lepiej :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 15 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Osyjan , ja Cię proszę. Czep się tramwaju , nie Jacy. Akurat na temat tego co trafiło do Poznania i kogo za to ciągali (bo pewien złamas napisał pismo) mogę z Tobą podyskutować.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
osyjan Napisano 15 Kwiecień 2014 Share Napisano 15 Kwiecień 2014 Jaca ja tam nie wiem ale pamiętam, że do czwórki" dwaj przeklęci bracia z Chrycynna dali za friko jakieś części ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 16 Kwiecień 2014 Autor Share Napisano 16 Kwiecień 2014 Powiem więcej. Bez daru tych dwóch Panów szlug by tak prędko nie jeździł. Zresztą dali i coś więcej. Ale jednak takie dary były wyjątkiem. Jak to kiedyś mądrze napisał kol Jc 1234 w Poznaniu Lepimy z g...na bat. Naprawiamy, dorabiamy, kradniemy,żebramy. Metody sa różne.Jacek"Tak było , jest i będzie. Bo każdemu żal jednego ogniwa , lub woli je na All wystawić. No chyba że się mylę i teraz się okaże że darowizny dla Muzeum będą dostarczane całymi paletami.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 Dziś oficjalnie rozpoczął się remont Pz.Kpfw III Ausf.N. Czołg został przewieziony do poznańskich Wojskowych Zakładów Mechanicznych, gdzie przejedzie gruntowny remont. A już jutro kolejna niespodzianka !!Zdjęcia: Maciej Zborowski, WZM S.A. Poznań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Woodhaven Napisano 13 Maj 2014 Share Napisano 13 Maj 2014 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.