tyfus Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Drakula... ty nie tylko masz problem z tą klapą, ale bardzo poważne problemy emocjonalne. Ja naprawdę się martwię o ciebie...Szkoda, że PATRON posprzątał wątek, bo z chęcią bym pokazał wszystkim Użytkownikom jakie bagno tutaj zrobiłeś przez kilka dni swoimi... hmmmm ... wpisami".Na mnie też możesz zadzwonić do Redakcji o znasz wielu ludzi" - ja to odbieram jako groźbę, ale się takimi pierdołami nie przejmuję.za twoje ostatnie wpisy, na miejscu PATRONA wlepiłbym ci bana, ale to jego dział i jego decyzja.Choć ostrzegam - kolejne takie jazdy i ja tu posprzątam - już cię prosiłem żebyś ochłonął... wdech, wydech, wdech, wydech... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 to posprzątaj ja przez lata płaciłem za odkrywce myśląc że to gazeta która pomaga innym ludziom choćby w identyfikacji ale widać kto tu siedzi !!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MartinMartin Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 W tej chili w TV mają kilka reklam leków na uspokojenie, może warto było by coś zakupić? Warte przemyślenie jest że może akurat nie każdy dysponuję PzIV w garażu co by mógł założyć kapcie i skoczyć cyknąć fote...Wujaszek google nie wiele pomógł po wpisaniu frazy właz ewakuacyjny pzIv" ale może trochę własnej inicjatywy? Zadziw nas wklejając dzisiaj fotę z wyżej wymienionym włazem. Sam dzięki temu wątkowi ciekaw jestem gdzie się znajdował... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 ja przez lata płaciłem za odkrywce" no tak, powinieneś być objęty ochroną tylko na kogo ?? na leminga czy barana ??przepraszam ale nie daje rady jak czytam TO coś :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Nie mam co prawda zdjęcia ani linku do włazu ale Drakula popróbuj najpierw tu http://allegro.pl/listing/listing.php?string=s%C5%82ownik+poprawnej+polszczyzny&search_scope= Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Drakula Napisano 2 Styczeń 2014 Autor Share Napisano 2 Styczeń 2014 Prawdą jest że wasze wypociny są już w redakcji i takie znęcanie jest w Polsce karane a to forum Odkrywca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarzabek Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 a nękanie też jest karalne mundry" człowieku.modzi weźcie oszczędzcie nam tego, sam nie wiem czego.i w stylu gim : plisss, plisss, plisss :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lew_1988 Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Poczytaj Kodeks Karny ze zrozumieniem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Uczeń??????? Znam takiego co lata na skargi. Ale ten lata wyżej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trooper85 Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 @DrakulaNa początek idź do apteki i kup sobie kilka specyfików. Najlepiej stoperan i maść na hemoroidy. A potem zrób sobie powtórkę z podstawówki (o ile już ją ukończyłeś). Bo masz poważny problem z POPRAWNYM napisaniem jednego zdania w (jak zakładam) ojczystym języku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macvsog Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Śmiać się, płakać, czy współczuć? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 drakula....jak pójdziesz do Pani i nakablujesz na mnie to ci nasikam do piórnika ....wtedy zobaczysz, zgniją ci kredki do poniedziałku.dobra ...bawimy się w ramach noworocznej atrakcji do 22 , a potem dzieci idą spać i zamykam ten pasjonujący wątek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Drakula to chyba jakaś rodzina tego typka od hełmu niemieckiego z orłem co jest w Dołku - taki sam napinacz ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 @PATRONjak pójdziesz do Pani i nakablujesz na mnie to ci nasikam do piórnika ....wtedy zobaczysz, zgniją ci kredki"jak byłem w wojsku :)))) to takiemu jednemu nawiedzonemu kablarzowi w buty... nasr....i...chyba zrozumiał, bo potem nie byo problemów... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 A mówiłem że wróci:PTo jeśli mam prenumeratę to znam więcej osób i jestem lepszy ktoś?Eh zima.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jacek Dąbrowski Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 Patron , nie zamykaj , daj się pobawić. Taki fajny wątek. Na świecie smutek , żałoby , wojny , bomby a tu miód na serce mi leje Drakula.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mirosław Jastrzebski Napisano 2 Styczeń 2014 Share Napisano 2 Styczeń 2014 @DrakulaWszystko na podwoziu Pz.IV późnych wersji, czyli Pz.IV/70(A), Jadgpanzer IV, Panzer IV/70(A)itd miało taką klapę ewakuacyjną. Celowniczy w Jagpanzer IV miał ją pod prawym butem.Środek kadłuba z przesunięciem w lewą stronę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.