Skocz do zawartości

Właz ewakuacyjny do czołgu ?

Drakula

Rekomendowane odpowiedzi

Drakula... ty nie tylko masz problem z tą klapą, ale bardzo poważne problemy emocjonalne. Ja naprawdę się martwię o ciebie...

Szkoda, że PATRON posprzątał wątek, bo z chęcią bym pokazał wszystkim Użytkownikom jakie bagno tutaj zrobiłeś przez kilka dni swoimi... hmmmm ... wpisami".

Na mnie też możesz zadzwonić do Redakcji o znasz wielu ludzi" - ja to odbieram jako groźbę, ale się takimi pierdołami nie przejmuję.

za twoje ostatnie wpisy, na miejscu PATRONA wlepiłbym ci bana, ale to jego dział i jego decyzja.
Choć ostrzegam - kolejne takie jazdy i ja tu posprzątam - już cię prosiłem żebyś ochłonął... wdech, wydech, wdech, wydech...

W tej chili w TV mają kilka reklam leków na uspokojenie, może warto było by coś zakupić? Warte przemyślenie jest że może akurat nie każdy dysponuję PzIV w garażu co by mógł założyć kapcie i skoczyć cyknąć fote...
Wujaszek google nie wiele pomógł po wpisaniu frazy właz ewakuacyjny pzIv" ale może trochę własnej inicjatywy? Zadziw nas wklejając dzisiaj fotę z wyżej wymienionym włazem. Sam dzięki temu wątkowi ciekaw jestem gdzie się znajdował...

@Drakula

Na początek idź do apteki i kup sobie kilka specyfików. Najlepiej stoperan i maść na hemoroidy.

A potem zrób sobie powtórkę z podstawówki (o ile już ją ukończyłeś). Bo masz poważny problem z POPRAWNYM napisaniem jednego zdania w (jak zakładam) ojczystym języku.

drakula....jak pójdziesz do Pani i nakablujesz na mnie to ci nasikam do piórnika ....wtedy zobaczysz, zgniją ci kredki do poniedziałku.

dobra ...

bawimy się w ramach noworocznej atrakcji do 22 , a potem dzieci idą spać i zamykam ten pasjonujący wątek

@PATRON
jak pójdziesz do Pani i nakablujesz na mnie to ci nasikam do piórnika ....wtedy zobaczysz, zgniją ci kredki"

jak byłem w wojsku :)))) to takiemu jednemu nawiedzonemu kablarzowi w buty... nasr....i...

chyba zrozumiał, bo potem nie byo problemów...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie