Skocz do zawartości

Zima a poszukiwania Vol.III

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
  • Odpowiedzi 53
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Zimy nie bedzie siedze na dzialce pod lodzia od piatku i dziekuje ze ziemia miekka od rana do popludnia z lopatka-tylko ja pole saperka i brak zony gwiazdka super
Napisano

korzystam z dobroci natury która obdarowała mnie brakiem śniegu i biegam jak połamany po lasach z piszczałką :) nawiasem mówiąc zauważyłem że grono poszukiwaczy bardzo się powiększyło przez ostatni tydzień w samych tylko moich okolicach widziałem 5 kolegów którzy podzielali taki sam zapał jak ja i śmigali po błotnistych polach w furii eksploracyjnej ;)

Napisano
W moich stronach chodze juz dosc dlugo i od pewnego czasu zastanawiam sie czy to iz nikogo z kolegów z piszczalka nie spotkalem to przekleństwo czy dar losu ogólnie w\\g wypowiedzi znajomych to tereny wymarle -pustkowie jednak ja mam odmienne zdanie
Napisano
dobre moja by chyba furii dostala niedosc ze plec brzydsza to jeszcze kopiaca chyba caly moi sprzet by mi wywalila lub oddala za bezcen a kilka piszczalek mam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie