snajper-s1 Napisano 19 Grudzień 2013 Share Napisano 19 Grudzień 2013 w takich okolicznościach przyrody :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 27 Grudzień 2013 Share Napisano 27 Grudzień 2013 Ładna wiosna, tej zimy... wczoraj na podwórku znalazłem stokrotki... - co jak co, ale to już przesada ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markuc324 Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 O u mnie też rosną stokrotki, mieszkam na wschodzie Polski niby zimniejszy rejon od reszty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 Zimy nie bedzie siedze na dzialce pod lodzia od piatku i dziekuje ze ziemia miekka od rana do popludnia z lopatka-tylko ja pole saperka i brak zony gwiazdka super Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LegionEtrangere Napisano 30 Grudzień 2013 Share Napisano 30 Grudzień 2013 korzystam z dobroci natury która obdarowała mnie brakiem śniegu i biegam jak połamany po lasach z piszczałką :) nawiasem mówiąc zauważyłem że grono poszukiwaczy bardzo się powiększyło przez ostatni tydzień w samych tylko moich okolicach widziałem 5 kolegów którzy podzielali taki sam zapał jak ja i śmigali po błotnistych polach w furii eksploracyjnej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 W moich stronach chodze juz dosc dlugo i od pewnego czasu zastanawiam sie czy to iz nikogo z kolegów z piszczalka nie spotkalem to przekleństwo czy dar losu ogólnie w\\g wypowiedzi znajomych to tereny wymarle -pustkowie jednak ja mam odmienne zdanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Choć z drugiej strony fajnie by byo spotkac kogos w terenie nie liczac S.L Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Ciesz się, że jesteś sam na rewirach i nie marudź. Po co Ci konkurencja? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 konkurencja konkurencja ale ile mozna solo chodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Lepiej solo niż w bandzie 10-osobowej ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 myslalem o 1 osobie w duecie razniej zaraz tam wycieczki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Kobity szperającej se poszukaj ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flow Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 dobre moja by chyba furii dostala niedosc ze plec brzydsza to jeszcze kopiaca chyba caly moi sprzet by mi wywalila lub oddala za bezcen a kilka piszczalek mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Zima?Wyście się herbaty opili?Ja jeszcze w zimowym grudniu potrójnej tęczy nie widziałem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 31 Grudzień 2013 Share Napisano 31 Grudzień 2013 Yety, zapraszam do Niagara Falls, o każdej porze roku jeśli tylko słońce świeci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Styczeń 2014 Share Napisano 4 Styczeń 2014 ciepła i bezśnieżna zima mówią.. dziś ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sobiepan Napisano 4 Styczeń 2014 Share Napisano 4 Styczeń 2014 @ snajper-s1 gdzie tak popadało? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2014 Share Napisano 4 Styczeń 2014 Podejrzewam że ściana wschodnia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snajper-s1 Napisano 4 Styczeń 2014 Share Napisano 4 Styczeń 2014 Beskid Niski pany:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 4 Styczeń 2014 Share Napisano 4 Styczeń 2014 Tysz wschód ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ktos451 Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 A na zachodzie bez zmian ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 Koło mnie śliwa zakwitła... :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 A w Trojmieđcie od rana pada, leje, pada, mży...może się na jutro wypogodzi trochę?C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 A ja głupi kupiłem spychacz na zimę... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
markuc324 Napisano 5 Styczeń 2014 Share Napisano 5 Styczeń 2014 Spychacz pierwsza klasa.Dobry na kopanie. Monetki jak zobaczą taką bestię same wyskoczą z gleby :) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.