R51 Napisano 24 Październik 2013 Share Napisano 24 Październik 2013 W piątek o 21.30 na kanale tematycznym Polsat Play premiera nowego programu zatytułowanego Poszukiwacze historii". O ile mi wiadomo tematem programu będą pierwsze legalne (bo za zgodą zarówno właściciela terenu jak i WKZ- dotychczas wszystkie akcje odbywały się niejako półlegalnie) poszukiwania na terenie Mierzei Wiślanej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 24 Październik 2013 Autor Share Napisano 24 Październik 2013 ...tutaj prowadzący... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 24 Październik 2013 Share Napisano 24 Październik 2013 Widziałem krótką zapowiedź-kopali szczątki żołnierzy, nieśmiertelniki, i złom" wojenny. Może być ciekawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 25 Październik 2013 Autor Share Napisano 25 Październik 2013 ...szczątki żołnierza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 25 Październik 2013 Autor Share Napisano 25 Październik 2013 ...złom z wojny... w tle sceneria z Czterech Pancernych"To zdjęcia z planu tego serialu dokumentalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 25 Październik 2013 Share Napisano 25 Październik 2013 Oglądałem,może być to ciekawy program jeśli nie zejdzie z anteny jak to u nas bywa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 26 Październik 2013 Share Napisano 26 Październik 2013 Witam.Informacja dla tych,którzy przegapili emisję pierwszego odcinka; jutro , 27 pazdziernika. 13:30 ,POLSAT Play będzie powtórka.Projekt zapowiada się ciekawie,odkrywanie artefaktów filmowane jest w czasie rzeczywistym,pojawia się sympatyczny archeolog i ekstremalny Radek,szarpiący zardzewiałe blachy gołymi rękoma ( Radku , zainwestuj w rękawiczki)Gorąco polecam.pzdr.b. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 27 Październik 2013 Share Napisano 27 Październik 2013 Można go gdzieś obejrzeć na necie ? Zagapiłem się i nie obejrzałem premiery... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 29 Październik 2013 Autor Share Napisano 29 Październik 2013 Będzie emisja w ten piątek (01. 11.2013) o 21.30 (na Polsacie play oczywiście). Jak dotychczas mamy świetne sondaże więc szykuje się dalszy ciąg.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rachal Napisano 29 Październik 2013 Share Napisano 29 Październik 2013 Czy można gdzieś w necie obejżeć powtórke tego pilota? Sprawdzałem program Polsat Play na piatek 01.11 i nie ma wzmianki że będzie emitowany ten program. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saboo Napisano 30 Październik 2013 Share Napisano 30 Październik 2013 Hej.Znalazłem w necie 22 minutowy zwiastun programu kręcony na Mierzeji Wiślanej,podaje link:http://www.youtube.com/watch?v=nzw28h9bJgU .Gratulacje R51,jest na co popatrzeć.Jak zawsze zresztą.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wojciech115 Napisano 1 Listopad 2013 Share Napisano 1 Listopad 2013 @saboo to nie 22 minutowy zwiastun a odcinek programu :) . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 1 Listopad 2013 Autor Share Napisano 1 Listopad 2013 ;)Dzisiaj o 21.30 powtórka. Tamten zwiastun" został już usunięty na prośbę Polsatu...Wracając do ekstremalności" Radka to na jego usprawiedliwienie mogę powiedzieć że rękawiczki zostawił na poprzednim planie i kopał już bez z tym większym poświęceniem.Mamy kilka pomysłów na następny odcinek (oczywiście to tajemnica;)). Może koledzy podrzucą co powinniśmy wziąć na warsztat w następnym odcinku (jeśli takowy dojdzie do skutku?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 1 Listopad 2013 Share Napisano 1 Listopad 2013 zanim tamten zwiastun" został usunięty, zdążyłem obejrzeć.krótko: super i trzymam kciuki za dalsze odcinki. powodzenia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 1 Listopad 2013 Autor Share Napisano 1 Listopad 2013 Dziękuję w imieniu moim, Radka i całej ekipy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 Cześć czy jeszcze bedzie jakaś powtórka ?:( kurcze przegapiłem temat albo kiedy następny odcinek ? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
JAZON75 Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 Z tego co widziałem w programie dziś o 22 będzie.Sam obejrzę bo jeszcze nie widziałem .Okolice Skowronek i Krynicy Morskiej w zeszłym roku trzepało Stowarzyszenie historyczno - poszukiwawcze z Elbląga.A czy pozwolenie mieli to nie wiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MilKam88 Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 Bardzo ciekawy program. Czekam na kolejny odcinek ;)Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 4 Listopad 2013 Autor Share Napisano 4 Listopad 2013 Od właściciela terenu mieli- od WKZ o ile wiem, to nie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 No koledzy końcówkę tylko trafiłem:(jak ktoś ma jakiś link to poproszę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 5 Listopad 2013 Share Napisano 5 Listopad 2013 Denar miał również pozwolenie od WKZ na poszukiwania na Mierzei. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 9 Listopad 2013 Autor Share Napisano 9 Listopad 2013 Pracownik WKZ nie podziela z Tobą tej opinii;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 9 Listopad 2013 Share Napisano 9 Listopad 2013 Przy najbliższej okazji potwierdzę u źródła", czystej ciekawości :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Midas Napisano 11 Listopad 2013 Share Napisano 11 Listopad 2013 Panowie wie ktoś kiedy następny odcinek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 23 Listopad 2013 Autor Share Napisano 23 Listopad 2013 Dopiero w przyszłym roku. Musimy je nakręcić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.