BART30 Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 Ja już wiem,kurcze nie żebym był jakiś alfa omega ale ta marka kręci chyba najbardziej.Nie będe psuł zgadywanki innym,od siebie tylko jeszcze tyle że przednie widełki mi nie pasują do rocznika i siodełko też jakby inne no i kilku detali brakuje ale w tamtych czasach seryjność pojazdu miała inną definicje,składali co było i dostawcy się zmieniali.Tak czy inaczej nie pogardziłbym takim prezentem pod choinke. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wykop39 Napisano 22 Październik 2013 Share Napisano 22 Październik 2013 indian camelback Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 22 Październik 2013 Autor Share Napisano 22 Październik 2013 Za proste bylo mi sie juz pomysly koncza w tym miesiacu to Wam wrzuce bardzo ciekwy folderek reklamowy przedwojennej SHL a moze Wy macie jakies ciekawsze...Indian brawo ale ze to taki model to nie wiedzialem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 23 Październik 2013 Share Napisano 23 Październik 2013 A można było taki?C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 23 Październik 2013 Autor Share Napisano 23 Październik 2013 Dostałem maila z prośbą aby podać do wiadomości czytelników naszego wątku iż pewnemu starszemu Panu z Podlasia skradziono przyjaciela" Junaka M10. Szkoda o tyle duża że człowiek Ten był sentymentalnie związany ze swoją maszyną od wielu lat.Zrobiono to w bezczelny sposób wyprowadzając maszynę z domu podczas jego nieobecności.Tak więc jeśli ktoś trafi na jego ślad dajcie znać na mój mail lub na dane kontaktowe poniżej:UWAGA: Skradziono Motocykl: JUNAKPrzebieg: 17 tyśnr. silnika 46824nr. ramy 47880Właściciel: Ildefons Mróz Karpowicze k / SuchowoliAdamNNMC adam.nnmc@gmail.com Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HURRICANE Napisano 23 Październik 2013 Share Napisano 23 Październik 2013 Może warto założyć oddzielny post w sprawie kradzieży Junaka plus info rozpowszechnić na Facebooku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cebermen Napisano 23 Październik 2013 Share Napisano 23 Październik 2013 Pieknie brzmiące ma imię właściciel. Takich imion już sie nie nadaje dzieciom. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 24 Październik 2013 Autor Share Napisano 24 Październik 2013 Od czego to rama podejrzewam Junak ale jaki wytworca i model... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 25 Październik 2013 Share Napisano 25 Październik 2013 lampka jakby inna,albo takie zdjęcie.Ale bardzo przypomina Suma z M07. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Październik 2013 Autor Share Napisano 25 Październik 2013 ..... Trufla.... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 25 Październik 2013 Share Napisano 25 Październik 2013 I tu sie mylisz Klemensie od Foreli,Trufla Szlachetna jest to . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 27 Październik 2013 Autor Share Napisano 27 Październik 2013 Helgi na niedziele... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 Helgi na niedzielę, to rozumiem,ale czemu na Emce?Czyżby Helgi z Enerdówka? zamiast BDM-ek jakies FDJ-ki?Ale kolorek mundurków trochę nie ten.Ki czort? mutacja po Czarnobylu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamiec Napisano 28 Październik 2013 Share Napisano 28 Październik 2013 emka,hmmm,cudna,ale junakm10.czy to tylko z sentymentu do polskiej motoryzacji?i osoby ktore maja jakis temat ma dżunaaka z podlasia i okolic.beda nerwy ale jakos chce przez to przejsc i temu poradzic.pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 28 Październik 2013 Autor Share Napisano 28 Październik 2013 Prawie jak na tym zdjęciu z Ost Front tyle że to jedna z moich Podlaskich dróg i Andrzej na WLA 42 wraz z chłopakami z edmotorz" urządzili sobie wycieczkę" KOZAKI!!!! :)Obejrzyjcie Polecam ;) http://www.youtube.com/watch?v=J0hLlAJ2pZM#t=22 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 3 Listopad 2013 Autor Share Napisano 3 Listopad 2013 Indianka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 3 Listopad 2013 Autor Share Napisano 3 Listopad 2013 Dla jednych prosta zagadka dla innych wyzwanie.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 IH na rejestracji oznacza region,Prowincja Pomorze.A więc motocykl cywilny,wcielony no armii?Tutaj link do skrutów na tablicach.http://www.autogallery.org.ru/i/ynomde.htm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 Do tego staroć z kołem zamachowym na wierzchu. No to musi być...a, nie wiem?C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 To jednak nie koło zamachowe a magdyno. Jestem w domu.C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 3 Listopad 2013 Share Napisano 3 Listopad 2013 Krzysiu ,a gdzie Ty tam widzisz koło zamachowe, które jest magdynem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 Ardie RBZ 200 http://www.meisterdinger.de/ardie/rbz200.htm lub RZ 200 http://www.meisterdinger.de/ardie/IMG_0114.jpg . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 HD1940,isto to by było to.Wydechy bardzo charakterystyczne dla Ardie.Po moim wpisie,Hansa i Catadero już myślałem ze się pobawimy w niedzielną zgadywanke niejako od końca.(wiemy co to ale z humorkiem naprowadzamy się na odpowiedź od dupy strony,po tablicy,po krzywiźnie płota itd..)Właśnie otworzyłem książke Motocykle II WŚ"naszego forumowego kolegi,Pana Tomka Szczerbickiego,ale jak bardzo lubie do tej pozycji zaglądać tak o Ardie tam niewiele,jednak pomogła i rozwiązanie już miałem.kupuje każdą pozycje Pana Tomka,bo bez takich ludzi nasza pasja była by o wiele skromniejsza w wiedze.Moze kiedyś skreśli dla mnie pare miłych słów żebym sobie do książeczek mógł wkleić.Może na Łodzi będzie się wystawiał z nową książką. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 HD popsuł zabawę :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BART30 Napisano 4 Listopad 2013 Share Napisano 4 Listopad 2013 No to prosze kolege Klemensa niech przygotuje na następną niedziele jednodniowy konkursik w którym w nieco bardziej humorystyczny sposób będziemy odgadywać oczywistość oczywistości,ale żeby też nie było za łatwo.Tego jeszcze nie mieliśmy a może być całkiem,całkiem.....Co Wy na to,zagramy?Może będzie jakaś nagroda? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.