Skocz do zawartości

Biznesmeni i naziści niechlubne karty wielkich firm

bjar_1

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
To jest wasza wersja.
Panowie z SIS widzieli to inaczej.
Pieniądze były tutaj na ostatnim miejscu.Chodziło o zupełnie inne priorytety.
Osiągnięcia niemieckie są dziś pomniejszane lub całkowicie przemilczane a alianckie wywyższane.

Teraz odpowiedzcie mądrale dlaczego amerykanie odtajnili brytyjskie depesze Churchilla do Dżugaszwili i odwrotnie.
Natomiast w dalszym ciągu utajnione są archiwa amerykańskie oraz depesze pomiędzy Roosevelt`em i Churchill`em ( Wielkim mistrzem w Studholme Alliance lodge no. 1591 w stopniu 33 )w obawie o reakcję na wieść że F.D.Roosevelt,satanista oraz oraz Wielki Mistrz 33 degree Scotish Rite masońskiej loży Holland lodge no.8,New York ,spreparował prowokując Japoński atak 7 12 1941.Celem było wmieszanie USA do wojny w Europie.
W czasie gdy Borys Jelcyn udostępnił materiały dotyczące Katynia,brytyjczycy natychmiast utajnili klauzulą najwyższego stopnia tajności udział SIS,SAS i premiera Wielkiej Brytanii w tej i innych sprawach.Między innymi sprawa Sikorskiego została utajniona na kolejne 50 lat.

Proszę,słucham.

Czy my zadaliśmy jakiekolwiek pytanie o satanistów, masonów, itp? Nie kojarzę...
Próbujemy natomiast zrozumieć istnienie i/lub zasadę działania zakazów". I im bardziej próbujemy, tym bardziej twoje wypowiedzi się kupy nie trzymają. Ale spokojnie- zapewne nie tylko ja nie jestem zdziwiony...

czlowieksniegu...no jezeli związku nie widzisz być może spowodowane jest to brakiem wiedzy o ZALOŻENIACH IDEOWYCH lóż masońskich których członkami byli przywódcy trzech krajów alianckich.
Prawdopodobnie to jest powodem niedostrzegania związku.A założenia są stricte demoniczne.Mowa jest o podporządkowaniu CAŁEGO świata pod jeden rząd światowy. Miało się to wydarzyć za życia ludzi będących u władzy w owym okresie.

Wcześniej w 1913r, żydowski bankier,inicjator zainstalowania żydokomuny w Rosji carskiej do spółki z Rothschild`ami, powiedział...Będziemy mieli rząd światowy czy tego chcą czy nie,pytanie tylko czy metodami pokojowymi czy siłą"
Paul Warburg.

Trooper85...możesz poczekać aż ktos kupi a potem ukraść,albo bezpośrednio z półki.
Zacznij sam proces dedukcji i segreguj wszelkie informacje podawane jako pewnik w mediach a zaczniesz dostrzegać prawdę.Jest ona widoczna jak na dłoni.90 procent członków lóż masońskich to normalni ludzie którzy mają po prostu inne poglądy.Ciemna strona zaczyna się dopiero od 31 go stopnia wtajemniczenia którego niewielu udaje się osiągnąć.Proponuję zapoznać się z książką,dopiero potem podjąć polemikę.

To cała tajemnica.Obojętnie jak bardzo pozostajesz niewrażliwym na tego typu wiedzę nie oznacza to że jej brak nie ma wpływu na Twoje życie i nas wszystkich.

Me- ty nie rozumiesz, czy udajesz że nie rozumiesz?

Rzecz nie w demonicznym planie Żydów, komunistów, masonów, kosmitów, cyklistów i Bóg wie czego-kogo jeszcze, ale w prostym pytaniu o plan zakazów bombardowań...

Propozycja na przyszłość- jeśli chcesz dłużej niż do najbliższego szabatu spędzać czas na Forum, jako aktywny użytkownik, popracuj nad zaczepkami i obrażeniem innych Użytkowników.

możesz podać przykłady obrażania lub zaczepiania z mojej strony? zaraz przyszykuje listę obrażania mnie przez innych,jednak ja nie robię z tego wielkiego halo tylko nawiazuje dialog pomimo tego, i to wszystko.
Czasem się sytuacja podgrzewa ale wszyscy staramy sie kontrolować,nie rozumiem zatem Twojego negatywnego nastawienia w stosunku do mojej konkretnie osoby i uporczywego PRZEMILCZANIA aktów obrażania mnie przez innych.Nie należę do osób którzy takie posty jak twój ostatni pozostawiaja bez echa z obawy przed moderatorem czy administratorem,uwazam że Twoje postępowanie w stosunku do mnie jest nieobiektywne zeby nie napisać niesprawiedliwe.

Co do listy to sprawa jest jasna i naciski i uszczypliwości mojego zdania nie zmienią.

Ja wam odpowiedziałem odnosnie listy zakazanych celów.

W dalszym ciągu czekam na odpowiedz w kwestii odmowy brytyjskiej i amerykańskiej wglądu do archiwów,jednoczesnym panicznym utajnieniu poprzez zmianę statusu tajnosci i przdłużenie okresu tajemnicy w sprawie Sikorskiego,proszę uprzejmie o wyjaśnienie tych kwestii.Dziękuję, Me109.

wiem, tylko nie wiem czy wybrałeś formę my" majac na myśli oni"?

Poza tym oni nie maja absolutnie nic wspólnego z drogą Abrahama,a właściwie Abraham z nimi,On był prawym człowiekiem kochajacym prawdę.

oj ,ktoś ze stałych bywalców się zarejestrował jako Brat Judasza.

Bracie Judasza,skazani jesteście na niepowodzenie niestety.Twój braciszek duchowy skończył jako wisielec a w chwilę potem jako ścierwo na dnie urwiska :)

Masz może coś do powiedzenia w sprawie odmowy wobec prósb Polaków dostepu do archiwów naszych aliantów" ???

No dobrze, jak to powiedział Jan Duńczyk w Vabanku, a bez metafor?" Tak bardzo zachęcasz do przeczytania książki to podaj wreszcie tytuł, zdradź autora. Jak już wezmę jądo ręki w księgarni to podejmę decyzję czy pozbyc się tych 31 złotych

Pomijając szatanistów, Żydów i spisek światowy...

Yeti,

Przy całej swojej kontrowersyjności kol. me109 nikogo nie obraża (jeżeli jest inaczej wskaż proszę gdzie). Jeżeli już, to sam jest obiektem ataków. Wiem, że jego poglądy Ci nie pasują, ale zachowaj proszę choć trochę obiektywizmu. Za o wiele grubsze zadymy i inwektywy niektórym włos z głowy nie spadł.

A głoszone tu tezy bardzo mocno pachną mi pewnym popularnym kiedyś portalem tropiącym Żydów i masonów. O, już wiem - polonica.net :)

Dunczyk...jak powiedział Kwinto... rzeba było uważać" :)Tytuł podałem w innym wątku którego byłeś uczestnikiem :) Ale podaję jeszcze raz.Na razie roboczy tytuł to drada interesów narodowych Rzeczypospolitej przez aliantów 1939-1945" i wszystko wskazuje po rozmowach z wydawcą że taki pozostanie.

Boer...Boer..mój ulubiony kolega forumowy wnoszący zawsze tyle blasku i wiedzy :) Od kiedy to byłem przeciw odtajnieniu archiwów?

Lipek..tak jest w istocie,ale nie mam żalu do czlowiekasniegu,robi swoja robotę po prostu.

Odnośnie żydów,masonów.Moi znajomi ,przyjaciele,znają mnie jako człowieka opanowanego i chłodno kalkujacego fakty,aczkolwiek czasami za wszelka cenę dochodzę prawdy.Z tego powodu jestem czasem obiektem żartów aczkolwiek w życzliwym tonie.
Sprawą tajnych stowarzyszeń zajmuje się ponad 15 cie lat ale punktem zwrotnym był poranek 11 wrzesnia w 2001 roku kiedy ogladajac wiadomości nie mogłem uwierzyć w kłamstwo ataku.Dlaczego? Interesowałem się kontrolowanymi wyburzeniami i sztuką demontażu wielkich budynków w sercach miast.Na drugi dzień opublikowana została konferencja prasowa z udziałem Giuliani`ego,burmistrza Nowego Yorku,oraz ..Larry`ego Silverstein`a,właściciela wszystkich TRZECH wież które się zawaliły ponoć od uderzeń samolotów.

Na tej konferencji NA ŻYWO,Silverstein zrobił największy bląd swojego życia.
Otóż powiedział że wieża nr 7,stwarzała zagrożenie ponieważ jej struktura nośna została poważnie nadwyrężona przez pożary (kwestia pożarów osobnym problemem) i postanowili ją wyburzyć.
Dlaczego to było dla mnie dowodem na spisek?
Otóż kontrolowane wyburzenie (które możesz obejrzeć nawet dziś na angielskojęzycznym Youtube) budynku nr 7 WTC było by możliwe TYLKO po uprzednich obliczeniach,montażu ładunków,kabli ,detonatorów,założeniu ładunków fosforowych w tym ładunków zdolnych przepalić grube ,stalowe pionowe trzpienie,belki ...słowem ..kilkutygodniowych przygotowaniach przez wyspecjalizowaną ekipę kilkunastu fachowców.A Larry Silverstein powiedział że zrobili to w ..6 godzin.to fizycznie niemożliwe.Kontrolowane wyburzenie wszystkich 3 wież było zaplanowane wiele miesiecy wczesniej.
To był punkt zwrotny w moich poszukiwaniach prawdy historycznej.

Ale chyba wynajęcie arabskich terrorystów - samobójców było droższe niż choćby opłacenie paru polskich robotników budowlanych z Greenpointu,jak widać po przykładzie pałacyku we Francji Polacy w takiej sytuacji są skuteczni ;)

Emes..tak :) z tym że przed wyburzeniem z budynku zniknęły by miedziane rury ,dzieła sztuki,dywany,cenniejsze meble i takie tam :))
Kiedyś,właśnie podczas pobytu we Francji w owej posiadłosci Abramowitscha miałem okazję rozmowy z zawiadujacym całym zamkiem major domusem o którym było powszechnie wiadomo że jest członkiem
loży w pobliskiej Nicei.Ja o tym w rozmowach z nim nigdy nie wspominałem.Bardzo miły i inteligentny facet posługujacy się płynnie trzema językami.Kiedy rozmowa zeszła na stan techniczny zamku i historię Europy zaczął mówić że lepiej było by zburzyć i postawić od nowa taki sam.
Ja zażartowałem że do przetargu na kontrolowane wyburzenie może dopuścić Al-Kaidę.
Nawet się nie uśmiechnął a rozmowa została ucięta.

czlowieksniegu...nie bardzo chodziło o samo wyburzenie i pieniądze... a propo Silverstein w tym roku otrzymał gigantyczne odszkodowanie, dwa miesiące wcześniej czyli w lipcu 2001r. zmieniając polisę.
Chodziło o..jak się wyraził Nicolas Rockefeller w rozmowie z Aronem Russo,nowe Pearl Harbor.
WTC i oskarżenie nie istniejacych struktur Al-Kaidy miało być i było akcesem dla Izraela wspomaganego przez rząd USA na wtargnięcie do krajów Islamskich pod pretekstem szukania wyimaginowanych terrorystów oraz broni chemicznej i atomowej..której oczywiście nie znaleziono.Ale opinia publiczna była tak wyprana i stymulowana przez żydowskie media na całym świecie że mieli poparcie przez długi czas pozwalający im na doprowadzenie do morderczego traktowania krajów bliskiego wschodu.
Oczywiście ma to ścisły zwiazek z Bankiem Światowym pozostajacym pod kontrola rodziny Rothschild oraz z pragnieniem włączenia siłą narodowych banków centralnych tychże krajów a co za tym idzie kontrolą ich zasobów naturalnych co bezposredni prowadzi do dyktatury rządu światowego.To tak w ogromnym uproszczeniu.O tym rozmawialismy już wcześniej na innym z wątków.

Ja już się pogubiłem, o czym jest ta dyskusja?

Chyba jednak nabycie twojej publikacji metodą kradzieży tez sobie odpuszczę. W domu mnie nauczyli, że wyciąganie rączek po cudzą własność to bardzo brzydki zwyczaj. Z resztą i tak bardziej niż tych 31zł szkoda mi czasu straconego na czytanie tych bzdur. Bo jeśli przyłapałem cie na pisaniu farmazonów w temacie, który jest mi rochę bliski" to zakładam, że reszta twojej pisaniny może mieć podobna wartość.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie