adrian950 Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 Drut stalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Lipiec 2012 Share Napisano 27 Lipiec 2012 Faktycznie,teraz go dojrzałem na ostatniej fotce:)Wciąż szukam najbardziej uniwersalnego przedmiotu dla plusa"Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 27 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2012 Bardziej uniwersalnego i praktyczengo chyba nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
honker Napisano 30 Lipiec 2012 Share Napisano 30 Lipiec 2012 jest-zapasowa lufa od MG-starczy na lata pozd.marek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepsi_Srepsi Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 Adrian950,Daj jakieś fotki jak po konserwacji to cudo będzie wyglądać, bo jestem ciekaw. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 No i co? Można bez ciapania farbą? Można! Wygląda spoko. Daj trochę jakiegoś oleju bez zawartości kwasów w miejsca ruchome takie jak dwójnóg to Ci się nie będzie tak warstwa ochronna ścierać. No to jeszcze tylko tylec plus jakaś kolba i będzie można powiedzieć że komplet. Spoko emgietka. Tak 3mać.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skolcio Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 No i bardzo ładnie się prezentuje. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 Wiadomo że gitara, ale to jest farbka marcinDokładnie Podkład Anty korozyjny czarny-mat" ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Daro Shadow Napisano 2 Sierpień 2012 Share Napisano 2 Sierpień 2012 ładnie wygląda. pogratulować udanej konserwacji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 2 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 2 Sierpień 2012 Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Umazany farbą na wżery wygląda po mojemu słabo(bardzo delikatnie mówiąc) Takie rzeczy czyści się do gołego metalu i zabezpiecza tak,aby ten goły metal był nadal widoczny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Dokładnie tak! Popieram zdanie Visa, co nie zmienia faktu że MGieta robi wrażenie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcin 1984 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Po zdjęciach trudno wywnioskować że nadal bawisz się w Picasso. W takim razie nic nie mówiłem.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2012 Wiekszę podejscie mam do konserwacji, a poźniej estetyki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Jedno nie wyklucza drugiego,tylko kapkę pojęcia trza mieć... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 3 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 3 Sierpień 2012 cenniejsze przedmioty dla mnie to tak właśnie mamReszta jest bezbarwnym podam ci zaraz kilka przykladow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 3 Sierpień 2012 Share Napisano 3 Sierpień 2012 Farba to dobre zabezpieczenie antykorozyjne. Jak sie komuś takie podoba to czemu nie? Moim zdaniem całkiem przyzwoicie wyglada.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 5 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 5 Sierpień 2012 dziekuję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raiven Napisano 6 Sierpień 2012 Share Napisano 6 Sierpień 2012 Moim zdaniem MG wygląda na prawdę ładnie ;)Powiedz mi, co to jest za prostownik? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adrian950 Napisano 6 Sierpień 2012 Autor Share Napisano 6 Sierpień 2012 Polski prostownik z lat 80 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nephilimer Napisano 15 Sierpień 2012 Share Napisano 15 Sierpień 2012 Wygląda ładnie z 20m albo na słabych zdjęciach. Z bliska zaś fant wygląda jakby go obkopcił dymem z opon:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.