Zakuta-Zarzycki Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 Witam.Dawno nie byłem na forum i przeoczyłem fakt iż Jacek1962 zarobił czerwony kartonik.Mogę wiedzieć czy za konkretny wpis czy za całokształt twórczości ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 Mniej wiesz, krócej Cię przesłuchują... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zakuta-Zarzycki Napisano 19 Lipiec 2012 Autor Share Napisano 19 Lipiec 2012 Oj tam, oj tam...Filozofia Jacentego ,delikatnie mówiąc, troszeczkę mnie denerwowała - a tu po przerwie w studiowaniu forum taka niespodzianka.Jak w konkursie radiowym; proszę podpowiedź... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 Jaki z tego morał- trzeba trzymać rękę na pulsie...Teraz już mleko się rozlało :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 A ja to chyba dostałem za całokształt 2 żółte i jak narazie mi starczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 19 Lipiec 2012 Share Napisano 19 Lipiec 2012 Nie, Ty dostałeś za wulgaryzmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 A ja ? W sumie to juz mialbym trzy kartony chyba,ale jakas amnestia byla.Nigdy sie nie dowiedzialem za jakie przewinienia.Moze tak przy okazji tej ogolnej szczerosci sie dowiem?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Za frustracje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 ..i za wulgaryzmy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
esterendensen Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 Hmmm-wulgaryzmow sobie nie przypominam,ale co tam,lubie swojego kartona! Moze inaczej-latwiej mi sie szuka swoich postow,patrze po zoltych medalach.Jest ich zdecydowanie mniej,a wiec nietrudno sie odnalezc w nawale innych uzytkownikow.Co prawda latwiej maja czerwoni,ale az tak sie nie ponize...PROSZE,niech nastepna amnestia mnie nie obejmuje,znow musialbym sie sfrustrowac... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 ,,Czerwień, najgorętsza ze wszystkich barw,od najdawniejszych czasów była koloremżycia i skrajnych uczuć. Często jestuznawana za kolor kolorów".,,cyt. Wikipedia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patton12 Napisano 20 Lipiec 2012 Share Napisano 20 Lipiec 2012 WykoP2411+ mocno się już zasłużył, ale mnie do niego dużo nie brakuje. Może kiedyś skuszę się powiększyć swoja kolekcję o jeszcze jedną żółtą, a kto wie może nawet o czerwoną, jeśli władza będzie mieć niezbyt dobry humor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 To może tak się wepchnę- za co trzecia?:ONie dostałem nic na pocztę, ani nic głupiego nie napisałem w tym okresie...Więc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krank Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Za wróżenie z szklanej kuli (_) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Bo taką ktoś" podjął decyzje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 22 Lipiec 2012 Share Napisano 22 Lipiec 2012 Niewiedza spowodowana nieobecnością jest......chora.Przybity-Zakuty.Za poglądy czerwone-na pewno nie tak skrajne jak moje,ale to właściciel decyduje.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 23 Lipiec 2012 Share Napisano 23 Lipiec 2012 Jeżeli nie ma innego wyjścia, to trzeba wróżyć...PZdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NEPTUNAK Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 hmmmm i co z ta amnestia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Lipiec 2012 Share Napisano 24 Lipiec 2012 Leniwych może nie objąć*...* jeśli będzie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Lipiec 2012 Share Napisano 25 Lipiec 2012 A po co amnestia? Nie ma takiej potrzeby:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boer Napisano 26 Lipiec 2012 Share Napisano 26 Lipiec 2012 Jasne , na Alaske lobuzow. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cezar81 Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Również chciał bym żeby moja kartka znikła,jeżeli to możliwe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 31 Lipiec 2012 Share Napisano 31 Lipiec 2012 Koncert życzeń... ;)a ja życzę sobię nieskończenie wiele karteczek.Nie tylko trzy a po niej BAN" ;) ;) ;) ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.