vis1939 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 kici kici.. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Ło Jezu... A kiedy tu czas na moderowanie? Pomiędzy myciem podłogi a szorowaniem patelni? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GORYL Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 patton12 - szacun Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 sonicsquad,przerwa w pracy i wi-fi w telefonie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sigis3 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Szczerze: Czy jest ktoś kto nie lubi ... euro? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Papierki tak,z bilonem jest problem bo w kantorach skupują go za50% albo i wcale:/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino1939 Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Tak prawdę powiedziawszy to ja też nie cierpię piłki nożnej...siatkówka, ręczna- owszem. A w nożną nawet grać nie lubię.A te flagi... na samochodach, na latarniach, na lusterkach, na twarzach, na chodnikach, murach, oknach (rzyyyyg)- i tak przez 2-3 tygodnie... a potem? Ale skoro można pokibicować" w miłym gronie i przyjemnej atmosferze :):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 9 Czerwiec 2012 Share Napisano 9 Czerwiec 2012 Maaaało tego, ca druga flaga na samochodzie prezentuje orła nachodzącego na czerwone tło! co to jest co jasnej cholery?! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Od 1955 dwa rodzaje flag są w Polsce nazywane „flagą państwową”. Oprócz opisanej powyżej flagi biało-czerwonej istnieje jeszcze flaga z godłem Polski na białym prostokącie nazywana „flagą państwową z godłem”.Flagę tę także ustanowiono 1 sierpnia 1919 i początkowo przeznaczono dla polskich poselstw (przedstawicielstw dyplomatycznych) i konsulatów oraz statków handlowych. W latach 1928-1938 była tylko banderą handlową. Wynikało to z faktu, że flaga biało-czerwona była i jest do dziś jedną z flag Międzynarodowego Kodu sygnałowego używanego do sygnalizacji na morzu (flaga biało-czerwona to flaga „H” oznaczająca (jako sygnał jednoliterowy): „Mam pilota na statku”), zatem aby odróżnić od niej polską banderę, dodano godło.Od 1938 ponownie używają jej polskie instytucje państwowe za granicą. Dekret z 7 grudnia 1955 potwierdził ten zakres używania flagi, rozszerzając go na lotniska cywilne, porty lotnicze oraz polskie samoloty komunikacyjne za granicą. Ustawa z 31 stycznia 1980 rozszerzyła zakres używania flagi także na kapitanaty i bosmanaty portów. Rysunek orła w czerwonym tle na białym pasie flagi zmieniał się wraz z urzędową zmianą godła państwowego, a obecny wzór herbu pochodzi z 9 lutego 1990. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 oj tam oj tamkażdy się bawi na euro na swój sposóbnp można zapierdzielić Rosjanom flagę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
talgo Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 lub pobawić się przy piwku lub po piwku jak kto woli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Dżemdobry,a z Argentyną kiedy gramy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Niby nie ma pytań bez odpowiedzi. Wkrótce :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WykoP2411+ Napisano 10 Czerwiec 2012 Share Napisano 10 Czerwiec 2012 Ja na całe to Ełro stawiam kloca.Zauważyłem że 11 listopada czy 3 maja nie było tyle flag i chorągiewek na domach i autach co teraz.Patrioci? Wg mnie ŻENADA z tymi flagami i nadużycie. Auto z dwiema chorągiewkami i nawalonymi pasażerami wygląda komicznie,tak jak i ,,stare chłopy,, ganiający jak dzieci za piłką.Do tego publiczna tv skazała mnie na oglądanie meczu kosztem wieczorynki i do tego domaga się płacenia abonamentu.Chyba nie poważni. Zdecydowanie zamiast oglądać mecz wolę fantom zrobić elektrolizę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Po lodowatym prysznicu jaki nam dadzą Rosjanie ( i prawdopodobnym pożegnaniu Jewro ), połowa flag z aut zniknie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obert8 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 ja nie lubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Da się zauważyć tendencje,iż tutaj większość ma piłkę nożną w głębokim poważaniu(łącznie,że mną)Niby też trza kopać,a jednak nie to samo:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Karabinauważyłem że 11 listopada czy 3 maja nie było tyle flag i chorągiewek na domach i autach co teraz.Patrioci? Wg mnie ŻENADA z tymi flagami i nadużycie."Smutne to ale prawdziwe.Nigdy w żadne święto narodowe nie pamiętam tylu flag jak teraz.. Patriotyzm na pokaz"decydowanie zamiast oglądać mecz wolę fantom zrobić elektrolizę."-Cytat miesiąca chyba:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Mnie też jakoś piłkarskie emocje przeciętnie obchodzą, ale nie przeszkadzają mi absolutnie flagi, koszulki i inne gadżety w narodowych barwach. Owszem, komercja, ale też jest w tym dużo zwyczajnej ludzkiej spontaniczności. Smutne polskie gęby widujemy codziennie, nawet w nadmiarze. Miło czasami popatrzeć na wesołych rodaków w narodowych barwach, choćby to nawet było ludyczne i jarmarczne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Tak,miła to odmiana gdy smutni na co dzień rodacy radośnie i kolorowo przemierzają ulice w pijackim amoku,drąc japy i dąć pół nocy w trąby ...:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Taki już charakter tej piłkarskiej fiesty:-) Mimo wszystko niej mnie rażą biało-czerwone barwy na rozweselonym narodzie, niż symbole religijne i narodowe wykorzystywane do celów politycznych przez rozmaite kreatury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Zawsze jakaś odmiana:)Hymn na narodowym nie był wykonany jak tu:http://www.youtube.com/watch?v=TSpEBBwkpPcAle chyba najwięcej osób go śpiewało.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragon125 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 Moim zdaniem doping nie był powalający. Z Ruskimi powinno być lepiej :) No i pewnie te wielkie sportowe wydarzenie przeniesie się na ulice,pewnie wiecie o co mi chodzi. PS: Hebda luknij na pocztę bo mam problejmo , pewnie będziesz w stanie pomóc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psioter5 Napisano 11 Czerwiec 2012 Share Napisano 11 Czerwiec 2012 nienawidzę tego całego OJRO :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.