woytas Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 A w sprawie nie możności oddawania kwi - zawsze można ofiarować jakiś worek żarcia dla schroniska dla bezdomnych zwierzaków, można pomóc w jakiejś formie dzieciakom w domu dziecka - mikołaj blisko...Jestem podatny na takie formy korupcji :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Nerkę też można oddać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Ty się nie wychylaj, bo afera za aferą;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
s_boj Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Kurde, kiedy przeczytałem tytuł wątku, to byłem przekonany, że po tym jak kartony zabiły Hankę Mostowiak, uznano je za niebezpieczną broń i trzeba będzie mieć zgodę na posiadanie kartona. Oczyma wyobraźni już widziałem te protesty posiadaczy trabantów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Może to zamaskowana opcja motoryzacyjna? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Dargen,kartony trzeba nosić dumnie przypięte.jedni noszą by się wyróżniać,inni noszą bo się wyróżnili"Ja nie mam żadnego:))pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 order za rany ładnie wygląda. Widać przynajmniej że klient zaprawiony w bojach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Czasami tego nie widać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziki pies Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 z tym schroniskiem to strzał w dziesione..wezmę se to do serca Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Heh,pamiętam jak w jakiejś pyskówce na forum jeden taki sam się domagał lizaka.I nie dostał. Widać nie takie to proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Trzeba zasłużyć:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
latający holender Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Wiem wiem,pchał się bez kolejki ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Ja tam po starej znajomości nie miałem problemów z dostaniem tych odznaczeń:) Ciekawe czy aby oryginały dali czy falsy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Karabin,Ty masz tylko dwie..Wiesz,niewiele..Też lubiłem swoje sześć:)A zabrali:( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Ale za co zabrali? Najpierw dają a potem zabierają.Chciałoby się rzec: Kto daje i odbiera ten się w piekle poniewieraPSHebda zobacz @ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Bo to złe mody były:)Już lukam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 U mnie jeden był mod-widmo,dał ale się nie ukazał :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 nadrobić ?:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Barson1 Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 Wyszła karabinku po latach utajniona zbrodnia....:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 @woytas,ciebie akurat widziałem,chyba że się utajniłeś przy drugim :) Nie ważne,z czasem wyjdzie kto i za co;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Defekt Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 ja już w tym roku oddałem 2250 ml krwi, Pozdrawiam ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wino39 Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Kłamiesz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 30 Listopad 2011 Share Napisano 30 Listopad 2011 Nawet sie nie bedę wypowiadać ile własna rodzona żona" utoczyła mi krwi.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.