Martian Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 cairo? Zwoje się, czasem nie przegrzały od nadmiaru świadomości? Na zasadzie: Cała emigracja w Kanadzie jest taka jak cairo1;)))Jeśli ktoś z emigracji czyta, to przepraszam za przewrotne porównanie, mające za zadanie jedynie unaocznić bezsens twierdzeń kolegi cairo.W życiu nie ośmielił bym się tak pomyśleć i przyrównywać Polonię kanadyjską do tego usera! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 A ja Ciebie do czlowieka inteligentnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Zdołowałeś mnie cairo!;( Z ust takiego eksperta od inteligencji jak ty... takie słowa... Nie pozostaje mi już nic, tylko się szarym mydłem pochlastać...;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
chingate Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Faszyści, czyli lewacy (kto jeszcze nie kuma, że faszyzm jest ideologią lewacką, ten powinien zacząć czytać książki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Tu mamy dowód na manipulacje polskojęzycznych mediów niemieckich, robiących sieczkę z mózgu Prawdziwych Polaków odnośnie zamieszek z 11 listopada. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 27 Listopad 2011 Autor Share Napisano 27 Listopad 2011 Sam wykryłeś tą manipulację czy z internetu zassałeś;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 AKMS - nie żartuj sobie z krzyża celtyckiego bo Cię NOP zaskarży i pójdziesz garować :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Mogą mnie cmoknąć w pompkę (aczkolwiek zaznaczam, że zgodziłbym się na to, po długich prośbach i z niemałym obrzydzeniem). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 27 Listopad 2011 Share Napisano 27 Listopad 2011 Syria (tydzien temu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 28 Listopad 2011 Autor Share Napisano 28 Listopad 2011 Nie dziwota, że się niektórym merda, jak na przykład AKMS- owi, kto faszyści kto lewaki, kto cmoka kogo i w co..., skoro i lewaki i faszyści to lewica;)Kindzal. Dobrze, że podpisane, bo znowu by było na nas... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Czy mi się wydaje, czy tak mniej więcej w środku zdjęcia z Syrii widać rosyjską flagę ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 No nie wiem czy chłopaki z ONR czy MW będą zachwyceni,gdy dowiedzą się,że są lewicą :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Mnie ta flaga rosyjska wcale nie dziwi. Klika Putina popiera wszelkiej masci satrapow, czy to Assada, czy to Kim dzong Ila, czy innych Kadafich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 http://wiadomosci.onet.pl/kraj/prokuratura-odwolala-sie-od-wyroku-ws-symboli-nop,1,4935634,wiadomosc.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Przy odrobinie wyobrazni to mozna tam i Austriacka, i tak jakby nasza ..........dojrzec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 28 Listopad 2011 Share Napisano 28 Listopad 2011 Z tego co tam widze to jest:- Syria (assadowska oczywiscie)- Rosja- Palestyna- Iran- Irak (?)- LibanWkrotce zapewne wiele sie zmieni...juz tam pala flagi Iranu i Hezbollahu, o portretach Assada nie wspominajac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 cairo! naszą czyli jaką? Kanadyjskiej nie widzę a przypomnę ci, że polska flaga to białe na górze a czerwone na dole... Rozumiem, że, jeśli się jest tak daleko i tak długo od ojczyzny jak ty, pewnie można zapomnieć...W ramach przypomnienia służę ci pomocą w postaci ciekawych linków: http://akromer.republika.pl/flagi_pl_hist.htmlhttp://akromer.republika.pl/flagi_odcien.htmlhttp://akromer.republika.pl/flagi_chor.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Jako ciekawostka przyrodnicza - przykład michnikowskiej propagandy dyskredytującej polskich narodowców... Zgroza... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Martian- Ty nie pisz do Cairo w takich godzinach- 2011-11-29 07:39:18.Toż On śpi nie może z rewolucyjną czujnością, na bieżąco, reagować :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 A na tym zdjęciu wyraźnie widać, kto za tym wszystkim stoi i wbija nóż w plecy narodowcom - cykliści!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 Musisz przyznać, że różnice wyglądzie są dość wyraźne... ONR-mann nie ma krawata, czapki i patek a kolory opasek są inne;)Co do cyklistów to wydaje się, że ostatnio w kraju ich przyrost naturalny nienaturalnie wzrósł;) Może Tomaszewski jednak miał rację mówiąc Cudowne dziecko dwóch pedałów"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
borsuk leśno-polny Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 No wiadomo, że trudno w pełni oddać przedwojenny fason szturmowca, stąd nasz rodzimy szturman jest jedynie nawiązaniem do pierwowzoru, dość zresztą niechlujnym.Spójrz tylko, na 2 zdjęciu wyraźnie widać, jak cyklista z drugiego planu po cichu podjudza narodowców - o podnieś rękę, zahajluj..." Koleś na bank związany jest z lewackim ruchem Masa krytyczna", co jednoznacznie potwierdza teorię wrogiego spisku Żydów, komunistów i cyklistów przeciwko odradzającym się ruchom narodowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AKMS Napisano 29 Listopad 2011 Share Napisano 29 Listopad 2011 Widzisz Martianie, ja od dziecka mam awersję do wszelkiego ekstremizmu-zarówno prawego jak i lewego. ONR, MW czy NOP to dla mnie taki sam syf, jak tzw. Antifa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 Pogibało Ci się z tymi Żydami i komunistami, ponieważ oni zawsze chcieli jak najlepiej dla Polski i pewnie do dziś niczego tak nie pragną jak silnej i niepodległej Rzeczpospolitej. Zresztą podobnie jak Niemcy i Rosjanie. A stwierdzenia, że wyżej wymienieni nie są naszymi przyjaciółmi są śmieszne i zakrawają o spiskową teorię dziejów. Każdy rozsądny wie, że spiski w historii i polityce nie istniały, nie istnieją i nie będą istnieć. Ale masz rację z cyklistami. Historia uczy, że od zarania państwa polskiego, rowerzyści nastawali na niepodległy byt państwowy naszego kraju.;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 29 Listopad 2011 Autor Share Napisano 29 Listopad 2011 AKMS.http://onrpodhale.boo.pl/index.php?kat=statut nie widzę nic złego a jeśli skręcają w stronę lewactwa i niektórzy czerpią wzorce z nazistowskich zachowań i poglądów to sami sobie si" robią...Psteż nie przepadam;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.