PAWEL*STRC Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 Szkoda chłopa... kondolencje dla rodziny . Żegnaj kolego :(
dino73 Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 nie znalem go ale tym większy czuje smutek ze odszedł kolega poszukiwacz niewiele starszy o de mnie.
bodekk72 Napisano 23 Październik 2011 Autor Napisano 23 Październik 2011 http://odkrywca.pl/rob-13-chory,676237.html
shadowN Napisano 23 Październik 2011 Napisano 23 Październik 2011 Odszedł Człowiek, który wrześniowym szlakiem przemierzał wiele kilometrów aby ratować pamięć i potrafił współczuć każdemu żołnierzowi losu jaki go spotkał.Dziś odszedł do krainy, w której być może spotka tych wszystkich, o których chciał tak mocno przypomnieć.My zawsze będziemy pamiętać Robercie!Najszczersze kondolencje dla Całej Rodziny i Bliskich.Dawid - 8total4.
bogdan-26 Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 Rok temu pożegnałem swego brata,teraz żegnam kolegę poszukiwacza.
gral Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 [*] Najszczersze kondolencje dla rodziny.
bodekk72 Napisano 24 Październik 2011 Autor Napisano 24 Październik 2011 jutro pogrzeb,,,,a ..ściska mnie w gardle i łzy się cisną ,,,bez niego nie odkryłbym tego co odkryłem ,nie doznałbym wartości odkrywania,,on powiedział mi to czego sam bym się nie domyślił,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Robert dziękuję Ci za wszystko,,,,,,,,,
szczurek_1979 Napisano 24 Październik 2011 Napisano 24 Październik 2011 wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie...najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich...
India Napisano 25 Październik 2011 Napisano 25 Październik 2011 Żegnaj Robercie...Jest mi niezmiernie przykro i serce boli gdy pomyślę, że już nigdy: - nie spotkamy się nad Bugiem...- nie będę mieć szansy byś mnie nauczył robić swojego bimberku...- nie umówimy się na taaaaaką wielką rybę...- nie spacyfikujemy" już wspólnie ukrytej armaty fortecznej...- nie rozpalimy ogniska bym mogła spróbować Twojej super-wędzonej na poszukiwawczą modłę słoninki...- nie będziemy godzinami spierać się jak tego wrednego" boforsa rozebrać...- nie uda się już wspólnie spędzić urlopu...- nie będę już mieć sprzymierzeńca gdy komuś będzie należało skopać du..ę" choćby tylko przez internet...- nie będę miała z kim szukać wydumanej teorii - gdzie podziała się zaginiona orkiestra wrześniowa...- nie będzie już w moim otoczeniu jedynego w swoim rodzaju ojca", który godzinami potrafił opowiadać o córkach z miłością jakiej inni mogliby pozazdrościć...- nie będę już nigdy mogła ruszyć Ci na pomoc z odsieczą w postaciach Totala84 i Kopiego...- już nie będzie możliwości by razem pokopać...- i nie będzie kto miał mi pomóc przy szczątkach żołnierzy, o których pamięć tak bardzo walczyłeś...Już nigdy... I już nic...Czuję żal i złość. Złość - bo ten ostatni raz... Nie umiałam Ci pomóc... Bo w ten ostatni tydzień, choć myślałam o Tobie- nie zadzwoniłam...Śpij spokojnie. Tam na górze... wygrasz każda walkę.Kondolencje dla Agi i dziewczyn.Zdruzgotana India
bodekk72 Napisano 25 Październik 2011 Autor Napisano 25 Październik 2011 Szczere podziękowania od mojej osoby i od rodziny Ś.P. Roberta za delegację i wieniec od kolegów z forum,,,,,,,,,,,jeszcze raz dziękuje ,,,,,niech spoczywa w pokoju .Amen.
woytas Napisano 25 Październik 2011 Napisano 25 Październik 2011 Szkoda...Mam nadzieję, że już nikt więcej...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 26 Październik 2011 Napisano 26 Październik 2011 Niech spoczywa w spokoju [*]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.