PAWEL*STRC Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 Szkoda chłopa... kondolencje dla rodziny . Żegnaj kolego :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jagiellończyk Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karabin Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 Żegnaj Bracie Poszukiwaczu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dino73 Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 nie znalem go ale tym większy czuje smutek ze odszedł kolega poszukiwacz niewiele starszy o de mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 Wielki smutek i żal [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyszek12315 Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 żegnaj bracie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 [^] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekk72 Napisano 23 Październik 2011 Autor Share Napisano 23 Październik 2011 http://odkrywca.pl/rob-13-chory,676237.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 23 Październik 2011 Share Napisano 23 Październik 2011 Odszedł Człowiek, który wrześniowym szlakiem przemierzał wiele kilometrów aby ratować pamięć i potrafił współczuć każdemu żołnierzowi losu jaki go spotkał.Dziś odszedł do krainy, w której być może spotka tych wszystkich, o których chciał tak mocno przypomnieć.My zawsze będziemy pamiętać Robercie!Najszczersze kondolencje dla Całej Rodziny i Bliskich.Dawid - 8total4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bogdan-26 Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 Rok temu pożegnałem swego brata,teraz żegnam kolegę poszukiwacza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gral Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 [*] Najszczersze kondolencje dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Damian84 Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 Żegnaj... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekk72 Napisano 24 Październik 2011 Autor Share Napisano 24 Październik 2011 jutro pogrzeb,,,,a ..ściska mnie w gardle i łzy się cisną ,,,bez niego nie odkryłbym tego co odkryłem ,nie doznałbym wartości odkrywania,,on powiedział mi to czego sam bym się nie domyślił,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Robert dziękuję Ci za wszystko,,,,,,,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 wieczne odpoczywanie racz mu dać Panie...najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny i bliskich... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weteran-39 Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 [*] Kondolencje dla rodziny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 24 Październik 2011 Share Napisano 24 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
India Napisano 25 Październik 2011 Share Napisano 25 Październik 2011 Żegnaj Robercie...Jest mi niezmiernie przykro i serce boli gdy pomyślę, że już nigdy: - nie spotkamy się nad Bugiem...- nie będę mieć szansy byś mnie nauczył robić swojego bimberku...- nie umówimy się na taaaaaką wielką rybę...- nie spacyfikujemy" już wspólnie ukrytej armaty fortecznej...- nie rozpalimy ogniska bym mogła spróbować Twojej super-wędzonej na poszukiwawczą modłę słoninki...- nie będziemy godzinami spierać się jak tego wrednego" boforsa rozebrać...- nie uda się już wspólnie spędzić urlopu...- nie będę już mieć sprzymierzeńca gdy komuś będzie należało skopać du..ę" choćby tylko przez internet...- nie będę miała z kim szukać wydumanej teorii - gdzie podziała się zaginiona orkiestra wrześniowa...- nie będzie już w moim otoczeniu jedynego w swoim rodzaju ojca", który godzinami potrafił opowiadać o córkach z miłością jakiej inni mogliby pozazdrościć...- nie będę już nigdy mogła ruszyć Ci na pomoc z odsieczą w postaciach Totala84 i Kopiego...- już nie będzie możliwości by razem pokopać...- i nie będzie kto miał mi pomóc przy szczątkach żołnierzy, o których pamięć tak bardzo walczyłeś...Już nigdy... I już nic...Czuję żal i złość. Złość - bo ten ostatni raz... Nie umiałam Ci pomóc... Bo w ten ostatni tydzień, choć myślałam o Tobie- nie zadzwoniłam...Śpij spokojnie. Tam na górze... wygrasz każda walkę.Kondolencje dla Agi i dziewczyn.Zdruzgotana India Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m4sherman Napisano 25 Październik 2011 Share Napisano 25 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kopijnik2 Napisano 25 Październik 2011 Share Napisano 25 Październik 2011 pożegnaliśmy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
220V Napisano 25 Październik 2011 Share Napisano 25 Październik 2011 Niech mu ziemia lekką będzie! [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekk72 Napisano 25 Październik 2011 Autor Share Napisano 25 Październik 2011 Szczere podziękowania od mojej osoby i od rodziny Ś.P. Roberta za delegację i wieniec od kolegów z forum,,,,,,,,,,,jeszcze raz dziękuje ,,,,,niech spoczywa w pokoju .Amen. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 25 Październik 2011 Share Napisano 25 Październik 2011 Szkoda...Mam nadzieję, że już nikt więcej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Poszukiwacz bunkrów Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 Niech spoczywa w spokoju [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hary DZ Napisano 26 Październik 2011 Share Napisano 26 Październik 2011 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.