traper6 Napisano 11 Październik 2011 Autor Share Napisano 11 Październik 2011 Jakie macie naprawdę mądre wymówki przed oberhauptgestapo, gdy wracacie do domu stylem ropiciela węży" ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PATRON Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 wchodzić posichutkuichompletniesienieodzywaś", rano zanim wstanie odkurzyć chałupę, wymyć gary i podać kanapki do wyrka. i dopiero się witać .PATRON Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Powiedz że sąsiadka - singielka zaprosiła Cię na wino...To że jesteś pijany nie będzie problemem :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 11 Październik 2011 Autor Share Napisano 11 Październik 2011 No tak.... Ale jak nie moge dzwiami trafić w klucz i ona mi otwiera to co wtedy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 11 Październik 2011 Autor Share Napisano 11 Październik 2011 * drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 no skoro juz drzwiami w klucz nie trafiasz to koniec po czlowieku :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 powiedz że jesteś tak dumny z faktu iż jesteście małżeństwem, że poszedłeś to opić :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Traper- ja po naszym pierwszym spotkaniu w O. mówiłem i pisałem, że Twoja żona to święta kobieta... A im dłużej Cię znam, tym bardziej dociera do mnie, że nie tylko święta ale i masochistka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Z zakonnicą się ożenił ? Zgroza ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperfts Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 ten swiat zmierza w zlym kierunku:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Powiedz żonie że następnym razem zabierzesz ją ze sobą.Podziała na krótko,ale podziała.Pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Gdy żona otwiera drzwi a my jesteśmy w stanie wskazującym, zawsze możemy powiedzieć że tylko po gitarę wpadliśmy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Możesz rozebrać się do naga i zadzwonić - otwiera, wciepujesz ciuchy. Żona się wstydzi i wciąga do środka...Tylko nie pomyl się z autobusem#10 000 ! YEA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Nie pij i po problemie;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Woytas- Żona się wstydzi" podobno ( tak Traper się upiera ) chłopak nie ma się czego wstydzić...Jego małżowiny nie pytałem- nie chciałem, żeby się Jej przykro zrobiło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zwierzu Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 traperPo co wymówki?Trzeba,że tak się wyraże wychować" żone.Czasami Ją zabrać gdzieś,komplementy,kwiatki i koniecznie...jakiś drobny prezent ale ez okazji".I tak-wypić sobie można(choc ja już wole teraz uderzyć w las :) )-zero jakichkolwiek problemów z wykopkami-i ogólnie jest superJedyna dyskusja jest tylko wtedy,gdy idę na mecz,żona się dowiedziała że byłem kiedyś tak popularnym teraz słowem-KIBOL a raczej KIBOLEM :)Ale wie że już grzeczny i spokojny ze mnie człowiek,była ze mną parę razy,więc problemów zero :)traper-jednym słowem-bądż dobry dla żony i gitara będzie.PozdrawiamZwierz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Nie ważne gdzie byłeś,żonka i tak będzie przygotowana na Twój powrót..:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 :) Zagadka:) Co to za karabin? ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Browning M1919? :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Jeśli żona jest w kuchni - jest na swoim miejscu.Jeśli jest w pokoju - ma za długi łańcuch... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Pijany mąż próbuje dostać się do domu (żona zamknęła mu je przed nosem) Tłucze się w drzwi i mówi: -Orzeszku otwórz! Żona z drugiej strony (mocno wystraszona) nie otworzę ci bo będziesz mnie bił!! Mąż: -Orzeszku otwórz przysiegam że nie będę Cię bił! Żona: -Nie wierzę ci! Mąż: -Orzeszku naprawdę,przysięgam! Żona mu otwiera on wpada z impetem,zakasuje rękawy i mówi: -Orzesz kur**... ŻARTOWAŁEM!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
margor Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Zawsze też można się jakoś dogadać :)Wraca pijany mąż do domu. Żona w drzwiach wk***iona: - A mleko kupiłeś? Mąż bełkocze: - Mlekoku?... nie piłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 11 Październik 2011 Share Napisano 11 Październik 2011 Szwejk4 - nie miej zony, tez po problemie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Do lipca nie miałem teraz już nawigacja na palcu jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowN Napisano 12 Październik 2011 Share Napisano 12 Październik 2011 Quiz:1. Kobieta2. Papierosy3. Alkohol*Którą używkę wykreślisz z listy jako pierwszą? :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.