Bocian Napisano 27 Lipiec 2011 Autor Napisano 27 Lipiec 2011 Po długim molestowaniu mnie przez użytkowników otwieram nowy dział numizmatyka.
krank Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 W końcu po długim oczekiwaniu doczekaliśmy się :) ,dzięki Bocian...
poldek175 Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 Bardzo fajnie,ale nie dało by się ad dołkiem"?
Czlowieksniegu Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 Dlaczego?Przecież znacząca część pytań, będzie właśnie blaszek z dołka dotyczyło :-)
poldek175 Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 Musiałem spytać,przecież zła kobieta jestem":-)
tyfus Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 krank3 - bierz się za robotę w nowym dziale, bo przed tobą na razie góra lodowa :)gratulejszyns i powodzonka w nowych obowiązkach.
Gniewkos Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 Szanowna moderacjo! Teraz też tak właśnie patrzę i jednak dołek powinien być na dołku... wiem, że to nie klocki ale numizmatykę dał bym pod Monety, medale, guziki, pieczęcie i inne, oczywiście pon nową nazwą tego działupozdro
tyfus Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 nie moderacjo :)administracjo :) to działka Bociana i informatyków, więc kwestią czasy będzie winda dla działu - cierpliwości.
traper6 Napisano 27 Lipiec 2011 Napisano 27 Lipiec 2011 Znaczy się modowie to tylko książęta, a król jest jeden :)
wino39 Napisano 28 Lipiec 2011 Napisano 28 Lipiec 2011 Nad starymi można :DA tak poza tym, krank sam tu będzie księciem??Raczej nie da sobie rady...ale co ja tam wiem.Krank dzie jest 3?? zmieniłeś zdanie?Pzdr.W
krank Napisano 28 Lipiec 2011 Napisano 28 Lipiec 2011 Jak można jak nie można :),starym tym bardziej się należy spokój,wino trójeczkę amba mi zjadła :)...
Gniewkos Napisano 28 Lipiec 2011 Napisano 28 Lipiec 2011 Jest 5 wątków w dziale Numizmatyka, a już zaczyna się robić bałagan, zwróćcie uwagę na w tej chwili pierwszy wątek Półtoraki Zygmunta III Wazy. chodzi o ID monet czy wątek o półtorakach? jak nie będzie rozgraniczenia na ID monet itd i na gawędy o numizmatyce to ktoś kto jest zainteresowany odszukaniem informacji o ID monety będzie brodził też w wątkach o moniakach itd.taka moja uwaga im dalej w las tym będzie gorzejpozdro!
michal1514 Napisano 28 Lipiec 2011 Napisano 28 Lipiec 2011 Gdybym chciał ID półtoraków to nie prosiłbym o to aby ludzie je pokazywali. Wątek ma dotyczyć ogólnie rozmów o półtorakach, odmianach, błędach na półtorakach itp. Na jednym forum istnieje taki wątek i rozwinął się bardzo dobrze. Dlatego założyłem taki tutaj bo jestem ciekaw co posiadają użytkownicy Odkrywcy.
Gniewkos Napisano 28 Lipiec 2011 Napisano 28 Lipiec 2011 Kolego ja do ciebie nic nie mam watek założyłeś w jak najbardziej odpowiednim do tego dziale, mi chodzi o to że jak zaczną się mieszać pojedyncze identyfikacje monet z różnymi wątkami o monetach i innych elementach numizmatyki to nic nie pójdzie poszukać, mało tego nie da się rozróżnić po tytułach wątków co dotyczy ID, a co jest tylko pogawędką o monetach jak w przypadku tytułu twojego wątku. Ja chcąc poszukać monety takiej jak moja zaczynam od działu ID z monetami bo wiem, że tam są tylko ID monet, a teraz...?pozdro!
michal1514 Napisano 28 Lipiec 2011 Napisano 28 Lipiec 2011 Rozumiem, rozumiem i masz racje. Ale jak temu zaradzić ? to niestety nie wiem.
tyfus Napisano 28 Lipiec 2011 Napisano 28 Lipiec 2011 Panowie, większość chciała działu o numizmatach, gdzie będzie ID i ogólne rozmowy o numizmatach - tak zrozumiałem.a teraz ? już nie ?poza tym, jeżeli wątek jest prawidłowo zatytułowany - wyszukiwarka da wyniki jakich szukamy.krank już wymyślił, żeby w nawiasie dodać słowo dyskusja" i już po tytule będzie widać czego dotyczy dany wątek.można uwzględnić to nawet w regulaminie, że luźne rozmowy o numi, mają być w tyen sposób oznaczane.no problemo :)Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 14:02 28-07-2011
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.