Skocz do zawartości

Nowy dział numizmatyka

Bocian

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
krank3 - bierz się za robotę w nowym dziale, bo przed tobą na razie góra lodowa :)

gratulejszyns i powodzonka w nowych obowiązkach.
Napisano
Szanowna moderacjo! Teraz też tak właśnie patrzę i jednak dołek powinien być na dołku... wiem, że to nie klocki ale numizmatykę dał bym pod Monety, medale, guziki, pieczęcie i inne, oczywiście pon nową nazwą tego działu

pozdro
Napisano
nie moderacjo :)

administracjo :) to działka Bociana i informatyków, więc kwestią czasy będzie winda dla działu - cierpliwości.
Napisano
Nad starymi można :D
A tak poza tym, krank sam tu będzie księciem??
Raczej nie da sobie rady...ale co ja tam wiem.
Krank dzie jest 3?? zmieniłeś zdanie?
Pzdr.W
Napisano
Jest 5 wątków w dziale Numizmatyka, a już zaczyna się robić bałagan, zwróćcie uwagę na w tej chwili pierwszy wątek Półtoraki Zygmunta III Wazy. chodzi o ID monet czy wątek o półtorakach? jak nie będzie rozgraniczenia na ID monet itd i na gawędy o numizmatyce to ktoś kto jest zainteresowany odszukaniem informacji o ID monety będzie brodził też w wątkach o moniakach itd.

taka moja uwaga im dalej w las tym będzie gorzej

pozdro!
Napisano
Gdybym chciał ID półtoraków to nie prosiłbym o to aby ludzie je pokazywali. Wątek ma dotyczyć ogólnie rozmów o półtorakach, odmianach, błędach na półtorakach itp. Na jednym forum istnieje taki wątek i rozwinął się bardzo dobrze. Dlatego założyłem taki tutaj bo jestem ciekaw co posiadają użytkownicy Odkrywcy.
Napisano
Kolego ja do ciebie nic nie mam watek założyłeś w jak najbardziej odpowiednim do tego dziale, mi chodzi o to że jak zaczną się mieszać pojedyncze identyfikacje monet z różnymi wątkami o monetach i innych elementach numizmatyki to nic nie pójdzie poszukać, mało tego nie da się rozróżnić po tytułach wątków co dotyczy ID, a co jest tylko pogawędką o monetach jak w przypadku tytułu twojego wątku. Ja chcąc poszukać monety takiej jak moja zaczynam od działu ID z monetami bo wiem, że tam są tylko ID monet, a teraz...?

pozdro!
Napisano
Panowie, większość chciała działu o numizmatach, gdzie będzie ID i ogólne rozmowy o numizmatach - tak zrozumiałem.

a teraz ? już nie ?

poza tym, jeżeli wątek jest prawidłowo zatytułowany - wyszukiwarka da wyniki jakich szukamy.

krank już wymyślił, żeby w nawiasie dodać słowo dyskusja" i już po tytule będzie widać czego dotyczy dany wątek.

można uwzględnić to nawet w regulaminie, że luźne rozmowy o numi, mają być w tyen sposób oznaczane.

no problemo :)

Post został zmieniony ostatnio przez moderatora tyfus 14:02 28-07-2011

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie