maciek422 Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 No nie mogłem się powstrzymać żeby nie zaprezentować tych jakże pouczających nas wszystkich tablic: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 2. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 3. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Niech to będzie nauczką dla wszystkich..O rozwagę proszą od lewej:hando_83, maciek422, NAWIGATOR555 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Saper93 Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 hehe, fajna sprawa. Powiesilbym sobie takie na scianie ;) Jesli mozna wiadziec, ile dales? Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 16 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 16 Czerwiec 2011 2 zł za sztukę ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szwejk4 Napisano 16 Czerwiec 2011 Share Napisano 16 Czerwiec 2011 Niezłe hehe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
por.pil.020 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Nie wiem czy robisz sobie jaja czy nie, w kazdym razie mi sie te tabliczki podobają i za taka cene bym brał. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Piękna rzecz taki zestaw :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Super, z jakich lat pochodzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saku39 Napisano 17 Czerwiec 2011 Share Napisano 17 Czerwiec 2011 Ta sytuacja z drugiego zdjęcia kojarzy mi się z ostatnią akcją pana sapera" a raczej z osobą z którą się skontaktował w celu oddania zbiorów. Got it? :o)A tak poza tym to obrazki przednie, chętnie sam powiesił bym je u siebie. Ciekawe jaki był nakład. Mógł bym odkupić, nawet trochę drożejpozdrawiamMarcin Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koras11 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 są chyba z lat 60 kojarzę takie tablice na ścianach klasiew szkole podstawowej historyjka jak zachować się w przypadku znalezienia niewypału Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ZUBIKED Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Piękna sprawa - zgoda na forum.Aż dziw bierze że nie odezwali sie co niektórzy " nazywając to komunistycznym ścierwem sociajlistyczną propaganda sukcesu czy uczłowieczeniem aparatu ucisku jakim jest była też MO itd. Dość tych bzdur !!!Piękne znalezisko - Piękna historyjka. Dodam tylko że na ALL są zdięcia z lat 60 tych o podobnej tematyce i przesłaniu po ok 200 % ceny za którą ty zplacileś. O ile jest to jakąś wogole miarą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 18 Czerwiec 2011 Share Napisano 18 Czerwiec 2011 No właśnie :) Jak widać na załączonych obrazkach chłopaki z MO fajni byli na fajność :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciek422 Napisano 18 Czerwiec 2011 Autor Share Napisano 18 Czerwiec 2011 Tablice pochodzą z lat 60-tych.Są to krótkie obrazkowe historyjki z morałem,lub pojedyńcze jak np. ta pt. lekkomyślny chłopiec".Kupiłem je na giełdzie w Kiermusach koło Białegostoku, każda I-sza niedziela miesiąca. Giełda staroci na której jest od groma carskich fantów i nie tylko. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.