Skocz do zawartości

Osama bin Laden zabity

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 87
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
@Człowieksniegu,odznaczenie za rzekome przeklinanie (kwestia dyskusyjna po dzisiejszy dzień,ale niech tam).
@AKMS,nic bardziej mnie dziś nie ucieszyło jak wiadomość że się spełniłeś,chociaż ty jeden. Niech tak zostanie.
Pozdrawiam.

Tak sobie piję to któreś piwo i piję, dlatego moja wypowiedź może być cokolwiek nieskładna. A więc z reguły nie czytam i nie oglądam i nie czytam newsów które sa w telewizji, radiu, gazetach, szufladzie, lodówce i huk wie gdzie jeszcze ( Huk od klamer - to nie do Ciebie ) Ale z braku laku sobie zerknąłem i co Wam powiem? Ano całe szczęście, że nie zdarzyło się to na terenie UE. bo dopiero by się podniósł raban. Mozets, brakowalo mi właśnie takiej wypowiedzi o sopranowych głosikach " mam nadzieję, że przy moim obecnym stanie odmiennej świadomości zrozumiałem Twoje intencje - jeśli nie, to możesz mnie naprostować, ale no jak to możliwe, że tak bez sądu? Że od razu kula w łeb bez dania szansy na resocjalizacje? Że nikt się nie liczy z prawami człowieka? To pogwałcenie wszelkich konwencji międzynarodowych naruszając granice suwerennego państwa i w okrutny sposób zamordować tam biednego, bezbronnego, terrorystę. Trochę dosadnie, ale gdyby to wydarzyło by się np. we Francji, to przywódcy europejscy może by nie piszczeli ze strachu, ale na pewno gęsto tłumaczyli by się przed najwyższym komisarzem praw obywatelskich UE. oraz przed coraz liczniejszą w Europie rzeszą wyznawców Allaha. Człowieku Śniegu - pewnie znowu myślisz o mnie jako jednostronnie pojmujący świat - tym razem arabofob? Mylisz się, oni też chcą spokojnego życia,a to, ze ostatnimi laty większość terrorystów jest tego wyznania? Można różnie to sobie tłumaczyć. Tylko mi tu nie mówcie, że największym terrorystą i mordercą świata jest USA czy jakiś inny imperialista - oni nie podkładają bomb w pociągach, nie biorą dzieci jako żywe tarcze itd. Trochę sie zagalopowałem i właściwie, to już mi się nie chce pisać, słuchać, oglądać i odpowiadać nt. Ladena czy jak mu tam? Oczy mnie szczypią i idę spać. PS. Hebda- mówisz, że ten wątek nie ma nic wspólnego z tematyką odkrywcy? A ja odkryłem, że niektórzy tu forumowicze niestety, ale zaczynają mówić jak to określił Mozets - sopranowo-

Tylko co to dało? bin Laden obecnie był już tylko symbolem ,organizacja nadal istnieje a na jego miejsce są inni być może mający krwawsze plany niż te z WTC. Zabicie Osamy nic nie dało.
Pozdrawiam

karabin, noś order sztandaru pracy pierwszej klasy z godnością,nie ty pierwszy i nie ostatni.
Teraz do tematu :Osama zabity wojsko z Afganistanu.
To tak odejście z klasą?/ha,ha/
Teraz czas na Ruskich? mam rację czy nie?
Pożyjemy zobaczymy

Drogi wodzu moje ha,ha to oznaka dobrego nieagresywnego poczucia humoru.Jak mi napiszesz jak inaczej mam to wyrazić to się dostosuję/ha,ha/bo ty jesteś władza a ja prosty robaczek,a jak mówił mój szef w wojsku ,,lepiej być tycim rzeżnikiem,niż wielkim baranem,,/bez podtekstów tym razem/
Co do Ruskich to Ty o wielki powinieneś wiedzieć kto pomaga Talibom oczywiście SLużby Specjalne Rosji Radzieckiej.
Bo im lepiej,to tym gorzej.
Ale nie płaczcie,zachód dostał w d... teraz pora na Putina.
Wkrótce wyruszą nowe Radki na wojnę no gdzie ?oczywiście do Afganistanu.
Dla tych co chcą umierać za demokrację w Afganistanie cytat z ust Prezydenta Karzaja,,jeśli ona /oczywiście żona/nie da ci seksu ty nie musisz dawać jej jeśc.
Więc chłopaki trzy razy się zastanówcie czy taka demokracja jest warta Waszego życia.
Tyle na razie odemnie Pozdrawiam

Ja się na tym nie znam ale to bujda.Tego będzie teraz dużo.
On zginął bo gdyby go wzięto do niewoli zrobili by z niego symbol.
Oraz dlatego musiał zginąć aby USA mogły powiedzieć misja została zakończona,wychodzimy oficjalny koszt to 6mld dolców rocznie tylko USA nie licząc politycznego sprzeciwu.
Czy mam rację nie wiem pożyjemy zobaczymy.
Telewizja kłamie, gazety też,ale co to jest prawda?

@Jacek 1962,zamiast ,,ha ha,, wstaw emotikona.
Co do zabicia/zamordowania bin Ladena,to jak to tak bez sądu ? Nie kwestionuję jego win ale zabicie kogoś bez sądu w jego mieszkaniu to zwykły mord. Przyzwoitość nakazywałaby chociaż proces pokazowy a tak? Tak to amerykańskí żandarm światowy jest na równi z Talibami. Kwestia czasu jak kolos na gliníanych nogach znów upadnie tak jak 11.09. Amerykanie są zawsze tam gdzie jest interes,gdzie kasa pachnie a wysługują się takimi niby sojusznikami jak Polska w załatwianiu swych ciemnych interesów. A wszystko dla tego że pewna nacja ma tam górę i bardzo dobrze umie liczyć.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie