Hebda Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 no nie wiem..nadał imiona hełmom (sasza helmut) to można się bać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tyfus Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 ciesz się że to nie są dziewczyny ... z Rosji i nie nazywają się Tania i Wala :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 ie wykluczają czegoś materialnego - chciałabym rozwinąć Mu kolekcje" dacie mu na imię dziewigrzmot" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Nie jest początkującym kolekcjonerem - już trochę w tym wszystkim siedzi. Myślę i myślę, czas mnie nagli i nie wiem. Po prostu nie wiem. Perwersyjnych propozycji nie odrzucam :P, to jest raczej podstawa szczęśliwych urodzin :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Dla odmiany propozycja serio-na Głównym jest wątek http://www.odkrywca.pl/allegro-weryfikacja-oryginalnosci-vol-4,684294.html#684294nic nie stoi na przeszkodzie, abyś wkleiła śnurki do interesujących Cię aukcji- dobrzy Użytkownicy ( nie mylić z Hebdą ) podpowiedzą. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 ja mógłbym powiedzieć czy mu się będzie podobaćale bym musiał na oczy zobaczyć,dotknąć..czy nie będzie jakiś bubel:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Ehhh.. już mnie oczy bolą od patrzenia w monitor i szukania. Może ktoś znalazł jakieś ciekawe przebranie, Militarie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kempa Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Może taki ruski kombinezon maskujący z klapą jakich specnaz używał.i to nie drogie i funkcjonalne(ta klapa:) a na serio to www.wojsko.com.pl www.sprzetmilitarny.pl tu są niedrogie rzeczy powinnaś coś ogarnąć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 to też zależy od tego co ten twój chłop posiada w kolekcji?? ja na pewno nie chciałbym dostać jakiegoś bubla made in china" już wolałbym bagnet nawet w słabym stanie ale oryginalny!!! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sidzok Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 http://allegro.pl/torba-raportowka-sanitarna-sygnowana-1935-nowa-i1561918104.htmlco o tym myślicie?? z 1935r Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Napewno będzie Happy :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 M-65 w wersji stringi;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Panowie- to przedstawicielka płci pięknej dla swojego chłopa kupuje- nie odwrotnie lub dla partnerki :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Yeti ja tak na zasadzie i wilk syty i manchester city;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Przybornik do czyszczenia Mauser. zdjęcie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 2 dopiero tutaj, nie załadowałam przez roztargnienie :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 23 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 23 Kwiecień 2011 i 3. Hm? Co myślicie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Do 60 zł kupisz cos porcelanowego i oryginalnego. Jakas porcelanka kantynowa, coś w ten deseń... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 O tak, nie ma to jak dobry wycior i zestaw czyszczący, co prawda do Mausera ale może się przydać do innych, bardziej wyszukanych czyszczeń. Generalnie ok :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 No chyba że pójdziemy tropem wyciorów. Tani, praktyczny, wszelakie zastosowanie. http://allegro.pl/wycior-do-luf-armatnich-nowy-i1468906240.html:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Thomson. Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Tak na poważnie to kup mu dobrą książkę o wybranej tematyce. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rotkiw Napisano 23 Kwiecień 2011 Share Napisano 23 Kwiecień 2011 Myślę, że jak pójdziecie na łono natury,to kolekcja"sama mu się rozwinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 po przeczytaniu całego tematu coś mi tu nie miło zalatuje permanentną prowokacją ;) ale ja ostatnio jestem trochę przewrażliwiony i może tylko mam przywidzenia ;)jeżeli jednak prowokacja to nie jest to przychylam się do propozycji Thompsona... Książka na temat np. działań wojennych z terenów na którym mieszka solenizant... pozdroszczurek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Manonim Napisano 24 Kwiecień 2011 Autor Share Napisano 24 Kwiecień 2011 Heh, dzięki za pomoc :). Zdecydowałam, że zakupię ten Przybornik Mauser i jakąś ciekawą bieliznę ;). Do tego wezmę Go na wycieczkę wykopkową w tereny w których jeszcze nie był :P. Co do książki to raczej odpada - mam mało czasu, a historyk z mojej miejscowości, który miał mi taką załatwić (myślałam już o tym wcześniej) nie daje znaku życia - przynajmniej wiem dzięki Niemu gdzie Go wziąć.Jeszcze raz Wam dziękuje, Chłopaki :P.Dowiedziałam się dość konkretnej rzeczy na przyszłość, że jak nie będę miała pomysłu to wystarczy się hm... ładnie ubrać :D. No cóż, pozdrawiam :). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 24 Kwiecień 2011 Share Napisano 24 Kwiecień 2011 ie będę miała pomysłu to wystarczy się hm... ładnie ubrać :D"i będziecie mogli urodziny świętować parę razy w ... tygodniu :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.