Skocz do zawartości

Prezent dla chlopaka

Manonim

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 56
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Nie jest początkującym kolekcjonerem - już trochę w tym wszystkim siedzi. Myślę i myślę, czas mnie nagli i nie wiem. Po prostu nie wiem.

Perwersyjnych propozycji nie odrzucam :P, to jest raczej podstawa szczęśliwych urodzin :P

po przeczytaniu całego tematu coś mi tu nie miło zalatuje permanentną prowokacją ;) ale ja ostatnio jestem trochę przewrażliwiony i może tylko mam przywidzenia ;)
jeżeli jednak prowokacja to nie jest to przychylam się do propozycji Thompsona... Książka na temat np. działań wojennych z terenów na którym mieszka solenizant...
pozdro
szczurek

Heh, dzięki za pomoc :). Zdecydowałam, że zakupię ten Przybornik Mauser i jakąś ciekawą bieliznę ;). Do tego wezmę Go na wycieczkę wykopkową w tereny w których jeszcze nie był :P.
Co do książki to raczej odpada - mam mało czasu, a historyk z mojej miejscowości, który miał mi taką załatwić (myślałam już o tym wcześniej) nie daje znaku życia - przynajmniej wiem dzięki Niemu gdzie Go wziąć.

Jeszcze raz Wam dziękuje, Chłopaki :P.
Dowiedziałam się dość konkretnej rzeczy na przyszłość, że jak nie będę miała pomysłu to wystarczy się hm... ładnie ubrać :D. No cóż, pozdrawiam :).

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie