woytas Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Moze czekajmy na rozwoj sytuacji - bez wyzwisk i bluzgow ok? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pmf1 Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 sorry, poniosło mnie, ale wiadomo, że problem ten istnieje w Polsce od dawna a mnie np mocno razi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Penetrator Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 http://www.lubuska.policja.gov.pl/serwis_informacyjny/aktualnosci/wyjasniamy_sprawe_dot_zabicia_nietoperzy_w_mru Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Ktos chyba nie zdawal sobie jaka burze wywola...Pewnie sikorki zaatakowaly... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrek-stg Napisano 21 Styczeń 2011 Share Napisano 21 Styczeń 2011 Chyba to wystarcza Zdaniem dra T. Kokurewicza, wszystkie zabite nietoperze zostały odnaleziono w północnej części MRU w okolicach bunkra nr 724. Co się z nimi stało? - A skąd mam to wiedzieć - odpowiada." Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
antykor-art Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Patrząc od d... strony to te nietoperze nie mają głów, a jak się trzymają rękami na suficie to już bez głów, tylko dlaczego takich ludzi kierują do liczenia nietoperzy, może to nie byli tylko przyrodnicy międzynarodowi. Ciekawa historia, mieszkam daleko od MRU, ale co tam ciekawego jest w tej północnej stronie MRU? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 22 Styczeń 2011 Share Napisano 22 Styczeń 2011 Ciekawego dla kogo?Polnoc zalana woda wiec wszystki sporty podziemno-wodne osiagale... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Czy nietoperze zostaly rozdeptane po swojej smierci? Czy ich smierc spowodowalo wlasnie rozdeptanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DaSk Napisano 29 Styczeń 2011 Share Napisano 29 Styczeń 2011 Mam taką małą propozycję. Wszyscy nawołujący do gwałtu na różnych osobach (pranie po różnych częściach ciała) weźcie na wstrzymanie. Jak pisał woytas sprawa raczej nie wygląda na taka gładką" jak przedstawili dziennikarze GL. Zaleca się daleko posunięty UMIAR!Pewnie tu chodzi nie tylko o nietoperze (nawiasem mówiąć przemiłe futrzaki) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gebhardt Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Wybaczcie glupie pytanie ale czy wykonano nekropsje in extenso? To chyba powinno byc norma ze zwierzetami pod ochrona? Tym bardziej jezeli mamy do czynienia z masowa smiertelnoscia? I jezeli nie to jakiekolwiek wnioskowanie jest czystym biciem piany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
balans Napisano 30 Styczeń 2011 Share Napisano 30 Styczeń 2011 Ja nie wiem jak z tymi nietoperzami faktycznie było, ale debili to w naszym kraju nie brakuje, więc wszystko jest możliwe... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michu69 Napisano 10 Wrzesień 2013 Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Witam! to jakaś farsa... nie pamiętam czy był do grudzień 2008 czy 2009 ale na podobny widok opisywany w innych postach: ciała poranionych nietoperzy, szkielety i martwe osobniki w różnym stopniu rozkładu widziałem w okolicach dworca Martha dalej Emma aż do Friedrich. I pytanie: dlaczego ekolodzy milczeli na ten temat już wtedy? może nie widzieli? cały systemu prócz szybu wentylacyjnego zaraz nad wjazdem był zamknięty... sam wcisnąłem się strzelnicą 7P7 na 724 (...)jeśli nie macie dowodów to radzę zachować się jak dżentelmeni i nikogo nie oskarżać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 10 Wrzesień 2013 Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Panowie,wystarczy sie popytać co się dzieje na Poznaskim forcie Va.Tam to dopiero zwierz ma przerąbane,martwe lisy,koty tudzież nietoperze.Kto zna prezesa Kennwerk to wie o co chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HUBERTUS 1656 Napisano 10 Wrzesień 2013 Share Napisano 10 Wrzesień 2013 Stary post a nikt nie pisze że jaks gatunek grzyba uśmiercił nietoperze,a zwłoki stały się swietną pozywka dla pewnej grupy eko-terrorystów :) Były sekcje a EKo-koko i tak swoje głosiło :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.