bodekk72 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 I pewnie rózgę Ci przyniósł jak to dla niegrzecznych ?
poldek175 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Napisano 6 Grudzień 2010 Na rózgę to nie wygląda,chociaż w tym roku należałaby się:)
DOMILUD PL Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 W tym roku razem z Mikołajem przyleciał Died Maroz
bodekk72 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 no to chwal sie jak jest czym ,,chyba że nie ma czym
Czlowieksniegu Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Panie i Panowie- proszę sobie z rózgi żartów nie robić. W ubiegłym roku chciałem takie dziwo nabyć i dać Demonowi ( oprócz oczywiście zamówionych w liście prezentów ). I zonk... Okazuje się ( mniej lub bardziej serio ), że takowe witki są zabronione przepisami UE :-). Czy jako narzędzie chłosty, czy jako atrybut przemocy domowej, czy jako pogańskie wspomnienie- nie wiem. Ale w Stolycy zDolnego Śląska nie do zdobycia.PS Oczywiście mógłbym się naszego czołowego znafcy problematyki przepisów UE zapytać, ale On i tak zestresowany ostatnio...
matthew Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 A propos rózg: też myślałem o tej opcji dla Mściciela i jedynym miejscem, które przyszło mi do głowy to trasa Wa-wa - Białystok w okolicach Ostrowi Mazowieckiej, gdzie obok drogi w skleconych z najdziwniejszych komponentów szałasach autochtonisprzedają takie, i to chyba przez cały rok !
traper6 Napisano 6 Grudzień 2010 Napisano 6 Grudzień 2010 Teraz się idzie z duchem czasu i należy być trendy. Rózgi już dawno wyszły z mody, teraz się wręcza kij do baseball`a. :-)
poldek175 Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Napisano 7 Grudzień 2010 Jak to w klimacie,zapalniczka w postaci pocisku i parę groszy na nową wykrywkę:)
krystianoDUB Napisano 10 Grudzień 2010 Napisano 10 Grudzień 2010 u mnie mikołaj też się zjawił, i takie cudo zostawił :)pzdr K.
Hebda Napisano 11 Grudzień 2010 Napisano 11 Grudzień 2010 Visku,mówiłem byś Świętego nie poił karbidem!
vis1939 Napisano 11 Grudzień 2010 Napisano 11 Grudzień 2010 Już mi taki wypadł z komina.Jak oprzytomniał to nic nie dał,tylko na wódkę ciągnął.
zbyniek Napisano 11 Grudzień 2010 Napisano 11 Grudzień 2010 Albo alkołaj... :) u mnie też był ale zapomniałem prezent zostawic :) dam mu czas do Wigilii. pozdr
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.