poldek175 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 A u mnie był Mikołaj:)))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekk72 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 I pewnie rózgę Ci przyniósł jak to dla niegrzecznych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 6 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 6 Grudzień 2010 Na rózgę to nie wygląda,chociaż w tym roku należałaby się:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DOMILUD PL Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 W tym roku razem z Mikołajem przyleciał Died Maroz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodekk72 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 no to chwal sie jak jest czym ,,chyba że nie ma czym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Mikołaj zostawił F1 pod poduszką? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Panie i Panowie- proszę sobie z rózgi żartów nie robić. W ubiegłym roku chciałem takie dziwo nabyć i dać Demonowi ( oprócz oczywiście zamówionych w liście prezentów ). I zonk... Okazuje się ( mniej lub bardziej serio ), że takowe witki są zabronione przepisami UE :-). Czy jako narzędzie chłosty, czy jako atrybut przemocy domowej, czy jako pogańskie wspomnienie- nie wiem. Ale w Stolycy zDolnego Śląska nie do zdobycia.PS Oczywiście mógłbym się naszego czołowego znafcy problematyki przepisów UE zapytać, ale On i tak zestresowany ostatnio... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 A nasze mikołaje są większe !C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matthew Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 A propos rózg: też myślałem o tej opcji dla Mściciela i jedynym miejscem, które przyszło mi do głowy to trasa Wa-wa - Białystok w okolicach Ostrowi Mazowieckiej, gdzie obok drogi w skleconych z najdziwniejszych komponentów szałasach autochtonisprzedają takie, i to chyba przez cały rok ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 Teraz się idzie z duchem czasu i należy być trendy. Rózgi już dawno wyszły z mody, teraz się wręcza kij do baseball`a. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szpagin Napisano 6 Grudzień 2010 Share Napisano 6 Grudzień 2010 rózga?klimat musi byćwyciorem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
poldek175 Napisano 7 Grudzień 2010 Autor Share Napisano 7 Grudzień 2010 Jak to w klimacie,zapalniczka w postaci pocisku i parę groszy na nową wykrywkę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krystianoDUB Napisano 10 Grudzień 2010 Share Napisano 10 Grudzień 2010 u mnie mikołaj też się zjawił, i takie cudo zostawił :)pzdr K. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 U mnie tyż był... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Visku,mówiłem byś Świętego nie poił karbidem! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Już mi taki wypadł z komina.Jak oprzytomniał to nic nie dał,tylko na wódkę ciągnął. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 OO widzę (alko)mikołaj był :D ho ho ho Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Grudzień 2010 Share Napisano 11 Grudzień 2010 Albo alkołaj... :) u mnie też był ale zapomniałem prezent zostawic :) dam mu czas do Wigilii. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.