sidzok Napisano 3 Maj 2011 Napisano 3 Maj 2011 widok na ratusz z mojego okna:) foto na zoomie z lornetki:P
DOMILUD PL Napisano 5 Czerwiec 2011 Napisano 5 Czerwiec 2011 Rosło i zbliżało sie powoli, a później przyszła gwałtowna burza i lunął deszcz. Zdjęcie podobno było w TVN, a ja miałem niewątpliwą przyjemność sfotografować owo monstrum osobiście.
dzieci3 Napisano 5 Czerwiec 2011 Napisano 5 Czerwiec 2011 Myślę,że na jakiejś galerii mogłaby dostać nawet nagrodę.Dla mnie osobiście jest super.Pzdr.P.S.DOMILUD Trzymaj tak dalej
margor Napisano 5 Czerwiec 2011 Napisano 5 Czerwiec 2011 No, niezła chmurka :) poluje na takie ale ostatnio tylko same błyskawice.
DOMILUD PL Napisano 5 Czerwiec 2011 Napisano 5 Czerwiec 2011 Dzięki panowie za dobre słowa. Złapać chmurkę mając na to godzinę to nie sztuka, ale zrobić to co kolega margor w ułamku sekundy to już majstersztyk.
margor Napisano 5 Czerwiec 2011 Napisano 5 Czerwiec 2011 Ma się ten refleks hehe.A na serio czas naświetlania takiej fotki to czasem i prawie minuta, tak że spokojnie i piwko zdąży się wypić :)
jeremiahjohnson Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Po tych grzybach atomowych i nocnych zawieruchach, trochę ukojenia
mensguth6 Napisano 6 Czerwiec 2011 Napisano 6 Czerwiec 2011 Do tego grzybki halucynki i pelen kingsajz.
Czlowieksniegu Napisano 9 Czerwiec 2011 Autor Napisano 9 Czerwiec 2011 Moderatorzy to mają klawe życie... Nic, tylko zazdrościć.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.