Skocz do zawartości

Tragiczna śmierć poszukiwacza

Rekomendowane odpowiedzi

Ten mężczyzna to mój brat Rysiu.Kochał historię drugiej wojny światowej,to było jego hobby i pasja.Szukał skarbu swojego życia ale niestety przypłacił to życiem.Był wspaniałym,wrażliwym człowiekiem.Pozostawił w bólu i żałobie rodzinę,osierocił synka 5cio letniego.Może dla jednych to głupota kopać gdzie popadnie ale on kochał to co robił i nie osądzajmy go.Nie piszcie,że sam sobie jest winien!!!Każdemu może się coś przydarzyć niezależnie od tego co robi.Będzie nam Ciebie brakowało kochany braciszku.Ania z rodziną. "

http://forum.gs24.pl/zwloki-na-chopina-w-dwumetrowym-dole-na-mezczyzne-osunela-sie-ziemia-t22613/

Rysiu był wspaniałym człowiekiem. nie piszcie więc zle i głupio, tym bardziej Wy, którzy Go nie znaliście. był przecież jednym z nas. śmierć zabrała Go gdy robił to co kochał. to co my wszyscy kochamy. nie jednego z nas przysypało. ale pasja jest ponad to. fakt, że trzeba mieć asekuracje. tym razem Rysiu jej nie miał. ale to nie powód by zle o Nim mówić. zostawił żonę, syna, rodzinę. zostawił nas - przyjaciół. nie potrafimy się z Jego odejściem pogodzić. jest nam zle, smutno. nie jest ważne jak - ważne jest że odszedł. więc jeżeli mogę Was prosić... zapalcie Mu tą wirtualną świeczkę.
[*] [*] [*]

Ja sam często chodzę sam ,jak nie ma nikogo a ciągnie wilka do lasu to co zrobisz.Ten nieszczęśliwy wypadek to tragedia która mogła spotkac każdego z nas,tu stało się tak ale pamiętajcie że nie brakuje niespodzianek w ziemi:( [*]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie