sonicsquad Napisano 7 Czerwiec 2015 Share Napisano 7 Czerwiec 2015 U mnie ciągle muza.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 22 Lipiec 2015 Share Napisano 22 Lipiec 2015 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 30 Lipiec 2015 Share Napisano 30 Lipiec 2015 ić stont!marsz spać. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 20 Wrzesień 2015 Share Napisano 20 Wrzesień 2015 Byłem na grzybach. Jakiś katar też był. Teraz jesteśmy razem. On nie śpi-ja się budzę. Niech już sobie idzie gdzieś...C. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 17 Październik 2015 Share Napisano 17 Październik 2015 Puk/puk jest tam hto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 17 Październik 2015 Share Napisano 17 Październik 2015 Jest... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 27 Luty 2016 Share Napisano 27 Luty 2016 Kto jeszcze nie śpi? Zazdroszczę tym co kimają, aby do 6-tej, ostatnia nocka i weekend wolny, a w niedziele wykopki od rana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 18 Marzec 2016 Share Napisano 18 Marzec 2016 co jest z wami ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 31 Maj 2016 Share Napisano 31 Maj 2016 co jest z wami? starzejecie się? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
diggerek Napisano 22 Lipiec 2016 Share Napisano 22 Lipiec 2016 Ciężko się wstaje, ale trzeba iść na ryby. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Weles Napisano 23 Lipiec 2016 Share Napisano 23 Lipiec 2016 Jest panowie ciężko...ale urlop wymaga...-odpoczynku do późnych godzin porannych ;) Pozdrowienia z nad brudnego Bałtyku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 24 Lipiec 2016 Share Napisano 24 Lipiec 2016 ja nie śpię bo...... jestem na urlopie. Pozdrawiam z kresów wschodnich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 24 Lipiec 2016 Share Napisano 24 Lipiec 2016 Po robocie.za chwile 2ga a rano na Wrzesień :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik12 Napisano 9 Sierpień 2016 Share Napisano 9 Sierpień 2016 Późna pora dnia, nie ma co się bać - w razie jakby co, supermen z MO: Kapitan Żbik pomoże Ci! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
toska Napisano 1 Styczeń 2017 Share Napisano 1 Styczeń 2017 Się siedzi się herbatę popija i się serwera pilnuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Już chyba wszystkie kabarety i dokumenty na YT obejrzałem. Co tu robić... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 http://www.youtube.com/watch?v=ijiWcGzIThQ to widział? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 Wielokrotnie, choć ten skecz średnio mi się podoba. Nie znajdziesz chyba czegoś czego nie oglądałem. Całą serie Monthy Pythona wczoraj skończyłem, już nawet Wiesio szoł oglądałem:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 1 Luty 2017 Share Napisano 1 Luty 2017 http://www.youtube.com/watch?v=wri75EKudrk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 2 Luty 2017 Share Napisano 2 Luty 2017 Już, obejrzałem cały:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 3 Luty 2017 Share Napisano 3 Luty 2017 ziew... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 4 Luty 2017 Share Napisano 4 Luty 2017 Mam nusz i czymam farte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sonicsquad Napisano 23 Kwiecień 2017 Share Napisano 23 Kwiecień 2017 I po weselu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mensguth6 Napisano 11 Wrzesień 2017 Share Napisano 11 Wrzesień 2017 cieniasy :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.