Rumburak Napisano 23 Czerwiec 2010 Autor Share Napisano 23 Czerwiec 2010 fanty, które zabrała jednemu z kolekcjonerów broni. Więcej na stronie policji: http://www.policja.pl/portal/pol/1/55187/Karabiny_z_czasow_wojennych_wzbogacily_Muzeum_Wojska_Polskiego.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ERWIN Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Na zdjęciach widać, że karabiny to wykopki oprawione w drewno a naboje są powiercone. Kolejny kolekcjoner okradziony zgodnie z prawem. Dobrze że broń trafiła do muzeum a nie na poligon. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Podzękowania, uścisk dłoni, pamiątkowa fotka....Bue... aż mnie nie zemdliło.Na fotkach nie ma tej osoby której naprawdę należą się podziękowania. Właściciel dostał kopa w zad i paragraf na kark..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stedke-Haemorrhage Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Jak myślicie dlaczego pod ich artykułami" nie można dodawać komentarzy...?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hansdekawka Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Bo się boją!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cairo1 Napisano 23 Czerwiec 2010 Share Napisano 23 Czerwiec 2010 Prawnie usankcjonowany bandytyzm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Policja chroni Nas przed bandytami. A ja się pytam kto Nas ochroni przed POlicją? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marv Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Szkoda że obok ważniaków" nie ma zdjęcia poprzedniego właściciela karabinów,przydało by się takie zza krat ot co! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
koras11 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 patrzą na zdjęcie z artykułu mam skojarzenie złodziej z paserem ubili interes Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kindzal Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 Lepiej do muzeum niz do huty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 paranoja .. w magazynach muzeum leżą i chyba niegdy nie zobaczą swiatła dziennego egzemplarze o niebo lepiej zachowane niz te z fotek...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 24 Czerwiec 2010 Share Napisano 24 Czerwiec 2010 mam dość lewackiego podejścia do spraw kolekcjonerskich ciekaw jestem ile z tego podlegała pod ustawę o broni i amunicji???,jak zwykle sąd polega na zomowskich i sbeckich biegłych policyjnych ,dość i czas na zmiany,jest nadzieja 4 lipca,zapraszam ,polacy proszę wstańcie do walki z lewacką opcją i durnotą która niszczy nasz kraj.wierzę w zatopienie lewaków i socjalistów w naszym kraju. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Robert- z ciekawości, lewą nogą wstałeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 wkurza mnie jak złodziej z paserem ustalają zasady w myśl ustawy.a biegli naciągają swe kompetencje,ostatnio mój znajomy stanął przed sądem ,proszę sobie wyobrazić że totalne złomy z których nic nie chodziło ,nie można oddać strzału,biegły policyjny uznał że jest to broń i podlega pod ust.mam pytanie czy znają pojęcie broni palnej,wydaje się że nie.typowy trik złapać,uwalić,posadzić,zabrać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacenty2004 Napisano 25 Czerwiec 2010 Share Napisano 25 Czerwiec 2010 Ja nie rozumiem dlaczego Kogoś kto żyje w tym kraju taki stan rzeczy jeszcze dziwi ? :) Co chwila jakieś przewały,przekręty,afery,mafijne układy ,od dołu władzy i biznesu do samej góry kłamanie w żywe oczy ,obiecanki cacanki , robienie wszystkich rabów od zapieprzania za parę złotych i płacenia podatków w konia :)... Pobudka ...nasze kochane państwo nie jest po to żeby obywatelom żyło się miło i dostatnio tylko żeby trzymać za mordę i wyssać z każdego nieszczęśnika co się tylko da :) i po to właśnie są popaprane rozmydlone paragrafy dzięki którym państwowy urzędnik może w jednej sekundzie według swojego widzimisię zmieszać człowieka z błotem ,albo ogołocić go ze wszystkiego w majestacie prawa , które może sobie bezkarnie interpretować jak mu się tylko podoba w zależności czy ma dzisiaj dobry czy zły humor :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.