Skocz do zawartości

Policja oddała do muzeum...

Rumburak

Rekomendowane odpowiedzi

mam dość lewackiego podejścia do spraw kolekcjonerskich ciekaw jestem ile z tego podlegała pod ustawę o broni i amunicji???,jak zwykle sąd polega na zomowskich i sbeckich biegłych policyjnych ,dość i czas na zmiany,jest nadzieja 4 lipca,zapraszam ,polacy proszę wstańcie do walki z lewacką opcją i durnotą która niszczy nasz kraj.wierzę w zatopienie lewaków i socjalistów w naszym kraju.

wkurza mnie jak złodziej z paserem ustalają zasady w myśl ustawy.a biegli naciągają swe kompetencje,ostatnio mój znajomy stanął przed sądem ,proszę sobie wyobrazić że totalne złomy z których nic nie chodziło ,nie można oddać strzału,biegły policyjny uznał że jest to broń i podlega pod ust.mam pytanie czy znają pojęcie broni palnej,wydaje się że nie.typowy trik złapać,uwalić,posadzić,zabrać.

Ja nie rozumiem dlaczego Kogoś kto żyje w tym kraju taki stan rzeczy jeszcze dziwi ? :) Co chwila jakieś przewały,przekręty,afery,mafijne układy ,od dołu władzy i biznesu do samej góry kłamanie w żywe oczy ,obiecanki cacanki , robienie wszystkich rabów od zapieprzania za parę złotych i płacenia podatków w konia :)... Pobudka ...nasze kochane państwo nie jest po to żeby obywatelom żyło się miło i dostatnio tylko żeby trzymać za mordę i wyssać z każdego nieszczęśnika co się tylko da :) i po to właśnie są popaprane rozmydlone paragrafy dzięki którym państwowy urzędnik może w jednej sekundzie według swojego widzimisię zmieszać człowieka z błotem ,albo ogołocić go ze wszystkiego w majestacie prawa , które może sobie bezkarnie interpretować jak mu się tylko podoba w zależności czy ma dzisiaj dobry czy zły humor :)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie