Skocz do zawartości

Ukradli motocykl i... zakopali go w lesie

kres

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
http://www.dziennikwschodni.pl/apps/pbcs.dll/article?AID=/20100520/CHELM/241420953

Żeby żaden z kolegów nie był zdziwiony jak wykopie taką perłę z Zschopau:D
Napisano
a ja wiem gdzie w promieniu ok100m jest zakopany (zatopiony) niemiecki sprzęt :-)motocykl ale czy BMW to niestety tego nie jestem pewien i nie ściemniam... już gdzieś w którymś wątku o nim pisałem...
pozdro
Szczurek
Napisano
X lat temu przy pracach na działce wójek kolegi wykopał BMW jakie nie pamiętam bo kolega jest laikiem w tych sprawach w częściach wszystko zakonserwowane było do tego zastawa stołowa.Motocykl został dawno sprzedany zastawa została.
Napisano
Panowie Panowie!
Jakis czas temu (znaczy kilka lat temu nazat) na MWB pokazal sie ktos z sahara wykopana z pewnego zrzutowiska (??) na Slasku - bylo tam kilka sztuk motorkow, flak i inne ciekawostki. Podobno nie wszystko wykopane jest :>
Napisano
Kiedyś kolega mi opowiadał historie o zakopanym motorze, który był zaminowany. Ponoć przy wyciąganiu rozwaliło gościa i motor...
Ile w tym prawdy to nie wiem.
Napisano
W mojej okolicy podczas budowy na terenie gdzie kiedys stal garaz podczas prac budowlanych wykopano syrenke. Podobno kradziona ale zakopana jeszcze w latach 70-tych a wykopana w zeszlym roku :)
  • 2 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie