Skocz do zawartości

24 i 25 lipca 2010 roku, poszukiwania sztandaru

Hebda

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 418
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Kochabna Amelko,

Zgodnie z tym co obiecalem jeszcze w wakacje, wysylam Ci material na sukienke i plaszczyk. Opakowalem solidnie. Jak listonosz nie zgubi paczki w lesie to powinna dojsc gdzies 5 wrzesnia. Ja na razie nie przyjade bo mamy tu mobilizacje, moze wpadne pozniej na kilka dni.

Twoj Jurek
:) :) :)

Bylo milo i milo :)
Dzieki wszystkim za doborowe towarzystwo no i napoj tescia w pierwszy piatkowy wieczor :) Bolesnie odczulem brak plakietek z nickami :( ten blad musi byc naprawiony na przyszlosc. Fajne ognisko choc moglo by byc ciutke bardziej rozspiewane :) no i ktos z gitara czy inna harmoszka by sie przydal. Lupy niewielkie, ale coz zrobic inne aspekty pobytu wynagradzaly wszystko. Niech zaluja Ci co sie przestraszyli pogody. Hebda, szkoda ze nie dotarlo do mnie iz byliscie bez namiotu bo sie okazalo ze mialem w autku spora nieprzemakalna plandeke, zaluje ze nie skojarzylem :(

Skrzynka była w zagłębieniu (naturalne terenu ,czy już ktoś z tego miejsca wcześniej coś wyciągnął ??? )
Skrzynka była sprasowana choć warstwa ziemi która ją przykrywała i mogła by być tego sprawcą ,nie była zbyt duża (coś na niej stało ciężkiego ??? Może inne skrzynki )
t

Ekstra sprawa !
Kurde jestem tak wkurzony że nie mogłem dotrzeć eh...

Wygląda to na pocztę polową, prawdopodobnie nie poddaną jeszcze cenzurze lub po prostu nie zdążono jej jeszcze wysłać..

Na pewno zakopywano coś poufnego, tak więc będzie bardzo ciekawym i solidnym źródłem jeżeli uda się to zakonserwować i opracować.

Pozdrowienia z pogranicza Kujaw i Wielkopolski.

Dzieki również za mile spędzony czas, niestety znów u mnie praca i szara rzeczywistość, byle do weekendu :)
Cpt nemo przekaże teściowi :D
Hebda wogóle przyspał bo buda tam była i spokojnie by się wyspali na suchym i ciepłym, ale za późno skojarzyli ;p, ale twardziele bo nawet pałatki ode mnie nie chcieli ;p

Ja zdjęcia wrzucę w środę bo trzeba je zmniejszyć itd. dużo ich nie ma, ale jak każdy te kilka co ma wrzuci będzie ładna pamiątka.
Może jakiś oddzielny na to wątek poimprezowy ?

piter13,nic się nie stało,spokojnie dotarliśmy do domów:)
Zreszta gdyby nie Ty to musielibysmy drałować od srg.steinera do ząbek/marek i chyba dopiero dziś bysmy dotarli:)
jeszcze raz wielkie dzięki za wspólny wyjazd:)

na foto nasz osprzęt:)

Cpt.Nemo po co ktoś jeszcze śpiewający jak Ty ze swoim repertuarem spokojnie dawałeś radę :)
Byłeś jedyną osobą śpiewającą i to jeszcze jak. Jedyny nie powtarzalny koncert na który wejściówki by się sprzedawały jak świeże bułeczki :)

To i ja coś dorzucę od siebie :)
<pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie