Cpt.Nemo Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 No jak nie wiadowo :) Saper pogonil konserwatora i juz jest pierwszy dokument odczytany :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Kochabna Amelko,Zgodnie z tym co obiecalem jeszcze w wakacje, wysylam Ci material na sukienke i plaszczyk. Opakowalem solidnie. Jak listonosz nie zgubi paczki w lesie to powinna dojsc gdzies 5 wrzesnia. Ja na razie nie przyjade bo mamy tu mobilizacje, moze wpadne pozniej na kilka dni.Twoj Jurek:) :) :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cpt.Nemo Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Bylo milo i milo :)Dzieki wszystkim za doborowe towarzystwo no i napoj tescia w pierwszy piatkowy wieczor :) Bolesnie odczulem brak plakietek z nickami :( ten blad musi byc naprawiony na przyszlosc. Fajne ognisko choc moglo by byc ciutke bardziej rozspiewane :) no i ktos z gitara czy inna harmoszka by sie przydal. Lupy niewielkie, ale coz zrobic inne aspekty pobytu wynagradzaly wszystko. Niech zaluja Ci co sie przestraszyli pogody. Hebda, szkoda ze nie dotarlo do mnie iz byliscie bez namiotu bo sie okazalo ze mialem w autku spora nieprzemakalna plandeke, zaluje ze nie skojarzylem :( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Skrzynka była w zagłębieniu (naturalne terenu ,czy już ktoś z tego miejsca wcześniej coś wyciągnął ??? )Skrzynka była sprasowana choć warstwa ziemi która ją przykrywała i mogła by być tego sprawcą ,nie była zbyt duża (coś na niej stało ciężkiego ??? Może inne skrzynki )t Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 To pytania których nikt w ferworze i podnieceniu wynikającym ze znaleziska nie zadał . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Kolega sebo_sek i moja dziewczyna Emilka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 ja pod krzyżem(z tą głupawą miną:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Ekstra sprawa !Kurde jestem tak wkurzony że nie mogłem dotrzeć eh...Wygląda to na pocztę polową, prawdopodobnie nie poddaną jeszcze cenzurze lub po prostu nie zdążono jej jeszcze wysłać..Na pewno zakopywano coś poufnego, tak więc będzie bardzo ciekawym i solidnym źródłem jeżeli uda się to zakonserwować i opracować.Pozdrowienia z pogranicza Kujaw i Wielkopolski. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Ekipa wyrusza do boju...jeszcze raz dzięki,było super,mam nadzieję,że się jeszcze nieraz spotkamy...pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 emes i dado dzięki za foty.Na kilku ujęciach jestem na filmie. Pokaże swoim dzieciakom w szkole. Podjarają się, że pan wychowawca jest sławny :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spid3r Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Dzieki również za mile spędzony czas, niestety znów u mnie praca i szara rzeczywistość, byle do weekendu :)Cpt nemo przekaże teściowi :DHebda wogóle przyspał bo buda tam była i spokojnie by się wyspali na suchym i ciepłym, ale za późno skojarzyli ;p, ale twardziele bo nawet pałatki ode mnie nie chcieli ;pJa zdjęcia wrzucę w środę bo trzeba je zmniejszyć itd. dużo ich nie ma, ale jak każdy te kilka co ma wrzuci będzie ładna pamiątka.Może jakiś oddzielny na to wątek poimprezowy ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Ja założyłem wątek w odkryciach, a skoro wielu ich nie było, to może tam fotki z wyjazdu, link do skrzynki itp? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 piter13,nic się nie stało,spokojnie dotarliśmy do domów:)Zreszta gdyby nie Ty to musielibysmy drałować od srg.steinera do ząbek/marek i chyba dopiero dziś bysmy dotarli:)jeszcze raz wielkie dzięki za wspólny wyjazd:)na foto nasz osprzęt:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Cpt.Nemo po co ktoś jeszcze śpiewający jak Ty ze swoim repertuarem spokojnie dawałeś radę :)Byłeś jedyną osobą śpiewającą i to jeszcze jak. Jedyny nie powtarzalny koncert na który wejściówki by się sprzedawały jak świeże bułeczki :)To i ja coś dorzucę od siebie :)<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Grill w Sobotę:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Cd. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Poszukiwania zaginionej Warki czyli integracja na polu namiotowym :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Pokażcie tą skrzynkie i może więcej szczegółów co i jak z nią? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 ta warka to moje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 No i pole :) w górnym prawym rogu wygodny Cpt.Nemo :)Piter13 nie ma bólu, spokojnie się dotarło, powoli to powoli ale się dotarło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 oj,na tym polku trochę monetek wyszło:)Hehe,Straż leśna by jechała a Nemo dalej by siedział:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Co do skrzynki, ja zdjęć nie mam.Z tego co wiem koledzy z Łodzi powinni mieć, może się pochwalą. Co do zawartości oni również wiedzą więcej, my byliśmy w innym rejonie i nie wiemy co to dokładnie było.<pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 26 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 26 Lipiec 2010 po integracji to padałem ze zmęczenia:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sowa123 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Grupowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Panowie zrobcie vol.2 - z dopiskiem po spotkaniu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.