dado373 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Heba,(Paweł?) - 2 razy noc pod gołym niebem - brawo za ''odwagę'' ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 a ja i mike_whiskey siedzimy jeszcze na miejscu i ostro ryjemy;) znalezlismy sztandar a nawet kilka sztandarow;) heheheheh a w poniedzialek jedziemy na jure i na pierwsza wojenke. dzieki chlopaki za przybycie i za mile spedzony czas. pozdrawiamy jeszcze z lelowa i mam nadzieje ze sie jakos spotkamy i znowu razem pokopiemy. pozdroooooooooooooooooooo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Mówiłem że takich Ty powinni klonować .Uważajcie na siebie i niech któryś w końcu naładuje komórkę . Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wow Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sebo_sek Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 dado ty robiłes forkę, czy zleciłeś? Mnie nie ma :( Stoję po drugiej stronie krzyża. Fajnie by było uwiecznić ten wypad. Czy ktoś ma z całym krzyżem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek-pol1 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Moja Pani w telewizji :-) bardzo niepełne to grupowe zdjęcie. Miło było was wszystkich poznać, szkoda tylko, że to było takie krótkie!!! Ale jak mawiają: w miłym towarzystwie czas zap...;-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emes Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 niestety kokesh-nic nie było...jutro postaram się jakieś foty wrzucić pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Ja popracuję nad filmikiem ,ale też dopiero jutro . Dzisiaj przestają działać red bule które łyknąłem po drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dado373 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 sebo_sek - ja robiłem fotki, niestety więcej grupowych nie mam, ale z pewnością jeszcze się pojawią ... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Koledzy wielkie dzięki za przybycie! Wszyscy już chyba wiedzą o skrzyni więc nie będę na ten temat się rozpisywał... Dla zainteresowanych dodam tylko ,że te kawałki blach aluminiowych najprawdopodobniej pochodzą z niemieckiego samolotu. Udało nam się ustalić, że rozbił się w tej okolicy jakiś" samolot z czteroosobową załogą(dzięki dla Michała!)Prawdopodobnie stało się to w 43r( jeszcze to sprawdzę)toteż zakładam ,że nie został zestrzelony lecz doszło do jakiegoś wypadku. Jeśli dowiem się coś więcej od razu dam znać bo to ciekawa sprawa... Co do sztandaru to ciągle wierzę ,że tu jest i czeka na odkrycie. Na koniec parę słów do kolegów z Częstochowy ,którzy chyba mieli za daleko i się nie pofatygowali.. Total może pochwaliłbyś się wszystkim co Wam wyszło na waszych poszukiwaniach sztandaru? Na koniec jeszcze raz wielkie dzięki dla obecnych za świetną atmosferę i za wieczorek integracyjny:)PS Mam trochę zdjęć ale dzisiaj już ich na forum nie wrzucę.Postaram się zrobić to jutro jak wrócimy z Jury. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 Wrócilismyyyyy:)jeszcze jakieś dresy chcieli nas obrobić na pętli przy żeraniu...jak to miło wrócić.. ehhFantów niewiele,,ale integracja :S>U>P>E>R!!!!kokesh,masz racje co do wowa:Dchłopie,podziwiam,podziwiam:D tylko mniej tych przecinków na k" :Paż mi tęskno:D super ekipaPanowie,żałujcie że nie byliście,film mi sie urwał.W niebieskim śpiworze to ja:Doj padało w nocy,a my twardo:)http://www.tvs.pl/informacje/27137/ nie wiem czy ktos dawał link,jak tak to sorki za dubla:)panowie,z forum,bądź obserwujący.mam gorącą prośbe,ktokolwiek robił jakieś fotki niech prześle mi te pamiątki na hebda3@o2.pl ojj się działo:)Nemo,wymiatasz po prostu:)kryształ a nie człowiek:):) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 Bartek,jak wracalismy zajechalismy na pola,wyszedł kawałek maszyny najprawdopodobnie. Blacha nitowana,z duraluminium,cholera wie,może leciał i sie sypał?pozdro wielkie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 tu jeszcze paweł o świcie,jak zaczęło padać:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 to juz jak wracalismy:)jakieś 20km od Lelowa,stwierdzilismy że jesteśmy w promieniu immunitetu pozwolenia klucha2:)więc chop na pole,za mna jakieś20m droga:)dzieciaki mało z okien samochodów nie powypadały,tak się przejeżdżający gapili:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
drag47 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Simasz Bartek:) Na bank się rozbił, podobno była przy tym wielka eksplozja. Michał gadał z gościem któremu jakaś kobieta mówiła o flakach i mięsie na drzewach... W między czasie rozmawiałem z jedną starszą kobietą i ona to potwierdziła! Wrzucimy na identyfikacje te blachy, na jednej jest jakiś numer więc może przy odrobinie szczęścia uda się ustalić typ samolotu?pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Witam, cali i zdrowi wróciliśmy. Zdjęcia mam również ze swojego aparatu, w razie gdyby ktoś chciał to proszę pisać na @.Co do blaszek aluminiowych, jedna pogięta, nitowana niezaprzeczalnie jest samolotowa, ale ta druga sygnowana o której mówisz jest za kiepska jak na samolot. Nie jest to takie aluminium jak te pogięte.Gnie się itd. to nie samolot.Dzięki wszystkim za integracje, była przednia :)Szczególne dzięki dla organizatora i jego syna :)P.S Ten w tym śpiworze ze zdjęcie kolegi dado373 to jestem ja :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawel888 Napisano 25 Lipiec 2010 Share Napisano 25 Lipiec 2010 Zapomniałem dodać.Do zobaczenia na przyszłych wypadach. Mam nadzieję że jeszcze będą takowe. <pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hebda Napisano 25 Lipiec 2010 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2010 zdjęcie pod koniec,kiedy juz kilka aut pojechało:)na pewno będą inne zloty:)za rok może znów sztandar..w każdym razie na integracje:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Tą aluminiową blachę z nitami znalazł Wasyl (ten co połknął piłkę), grupa pierwsza szukająca najdalej wzdłuż drogi. Będę się z nim widział dzisiaj wieczorem to zapytam skąd to wyszarpał .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter13 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 WitamByło super! Może fantów za wiele nie było, ale integracja - pierwsza klasa ;). Wielkie dzięki dla organizatorów i wszystkich uczestników za stworzoną atmosferę...P.S. Hebda, pawel888 wybaczcie podróż" przez W-wę... ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 a jednak można się spotkać,warto się spotkać i warto powtórzyć.http://www.odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=660526#1062640 pozdro dla wszystkich uczestników . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 26 Lipiec 2010 Share Napisano 26 Lipiec 2010 Czołem, drag niestety ale w związku z tym że zmuszony jestem pracować poza miejscem zamieszkania, a dokładnie blisko 170km od 42-200, a nie dostałem wolnego - jest to równoznaczne z tym że nie mogłem dotrzeć.Bardzo chciałem przyjechać, niestety w związku z tym że zbliża się koniec miesiąca i jest sezon urlopowy nie udało mi się załatwić wolnego.Wiadomo coś więcej na temat tej skrzyni z dokumentami ?Mam nadzieję że poznamy wyniki jej ekspertyzy ? Gratuluję udanej imprezy i jeszcze raz przepraszam że nie mogłem dotrzeć.Obiecuję że w przyszłym roku nie zawalę.pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.