kloki Napisano 22 Listopad 2012 Share Napisano 22 Listopad 2012 Co do FPSów, to mi sprawę załatwił program Game Booster. Po odpaleniu gry przez niego z 10-15 zrobiło się 30-45. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 26 Listopad 2012 Share Napisano 26 Listopad 2012 Na razie wchodzą chińskie, w międzyczasie nowa linia heavy-ków u amerykanów, także na polskie tanki to my sobie jeszcze poczekamy... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HałaBała Napisano 27 Listopad 2012 Share Napisano 27 Listopad 2012 Ja odinstalowałem grę i zainstalowałem na nowo.Użyłem WOT Tweaker - wyłączyłem wszystkie efekty.Grę odpalam za pomocą Game Booster :)I po tych zabiegach gra śmiga cudownie. Z serwerami łączy mnie błyskawicznie, a FPS mam 30-35 ping 30-50ms :)Wcześniej miałem FPS po 15-19 gdzie już w 3 walce ping leciał mi na 999, a FPS rosły do 500-600... i musiałem 2 walki grać po czym odpalać grę na nowo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macvsog Napisano 24 Styczeń 2013 Share Napisano 24 Styczeń 2013 Kurcze- myślałem że nowa aktualizacja przyniesie nową planszę a tu chińskie czołgi :PPS Ostatnio zauważyłem pewną niepokojącą tendencję (dodam że piszę jako artylerzysta)- co niektórzy posiadacze cięższych wozów zamiast byś w awangardzie ataku ustawiają się gdzieś z tyłu, i za nic nie chcą wesprzeć kolegów mimo że byli by w stanie wytrzymać kilka trafień. W efekcie zwiadowcy tj. lekkie i stosunkowo szybkie czołgi są wybijane przez cięższego przeciwnika w bardzo szybkim tempie. Poza stratami ma to jeszcze kilka negatywnych następstw- nie można rozpoznać lokalizacji przeciwników - arty nie ma w co strzelać. A kiedy już dojrzę wroga to po to by umrzeć. Artyleria wroga ma oczywiście pełną swobodę. Mało tego- aby dosięgnąć potencjalne pozycje wroga muszę być na pierwszej linii co kończy się źle. Mało tego- brak ciężkich na pierwszej linii powoduje jej szybkie przełamanie. Bohaterowie tyłów" zostają wtedy okrążeni i giną od ognia z kilku kierunków. Jedyne tacy delikwenci zyskują to możliwość zniszczenia 1/2 wozów wroga kiedy ten jest zajęty kolegami. W żadnym wypadku nie prowadzi to do zwycięstwa zespołu! Już kila razy strzelałem do takich dekowników coby ruszyli tyłek do przodu, ale z rożnom efektem. Czy ktoś z graczy spotkał się z podobną sytuacją gdy ciężkie wozy udają arty, lub w najlepszym razie działa samobieżne? Jak postępować w takiej sytuacji? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cronos Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 Problemem jest jak wszystkie siedzą w bazie, ale (w zalezności od mapy) z 2 ciezkie są zawsze potrzebne w okolicach bazy. Ja mam Panther II, porobiony na snipera (szkolenie załogi, stabilizator i takie tam). Siedzę w pewnej odległości i wykańczam wrogów. Zniszczenie 3 na walke nie jest niczym nadzwyczajnym. A przez pół walki czytam na chacie ze jetsem oob" i taki i owaki, bo nie atakuję z przodu, bo mam średni czołg i tam moje miejsce... Paranoja. Ostatnimi czasy każda bitwa jest identyczna. Wszyscy wala przed siebie na złamanie karku (najczęściej flanką). Zero organizacji. Po minucie gry wystrzelane są wszystkie lekkie czołgi, a jak któremuś uda się przedrzeć przez linie wroga to zniszczy z jedną arte, i koniec. Nie wiem... chyba liczą na punkty z wykrycia wroga.A już najbardziej mnie wnerwiają walki grupek. Wjedzie po 5 czołgów do doliny i tłuką się po minimetrze. Zamiast poukrywać się na otwartej przestrzeni i wykańczać po woli wrogów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaczaNN Napisano 25 Styczeń 2013 Share Napisano 25 Styczeń 2013 No coż. Gram w te gre od poczatku . Kazdy ma racje jak spiewa w swoim imieniu.Moj nick w grze to czacza.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy244 Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 (Zamiast poukrywać się na otwartej przestrzeni i wykańczać po woli wrogów)a możesz mi wytłumaczyc gdzie można sie ukryc na otwartej przestrzeni??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 siatka maskująca + kamuflaż za golda + perki na 100% kamuflaż na wszystkich załogantach + wentylacja 3 i na środku pola szansa na wykrycie spada do 60-65 % :) na swoim lFHB2 mam już coś około 20 specjalistów :) artka miła w obsłudze i daje radę nawet na 8 tierach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 26 Styczeń 2013 Share Napisano 26 Styczeń 2013 GWtiger ma jebnięcie ale długo ładuje nawet z dosyłaczem :( is8 to porażka zwłaszcza stokowy :( ale powolutku i bedzie pierwsza 10 :) Gwtiger expi się już na GWTyp E :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Jakiś czas temu przeszedłem na GWTypa E i cóż mogę powiedzieć - szału nie ma :) Jedynie jest twardszy i bardziej zwrotny od swojego poprzednika, troche większy kąt widzenia, działo pozostaje to samo :) a przeciez ono jest w artce naważniejsze.Co do ISa-8 to bardzo fajnie mi się nim grało, tylko trzeba go wymaksować i grać jak medem, nie zgrywać twardziela, to wtedy wymiata :) No i wiadomo - warto się poświęcić dla jego następcy :) (chociaż i tak uważam że IS-4 jest mocniejszy od 7).A co z nowości... Właśnie do garażu wjechał mi Ob.704. To jest dopiero maszynka do mielenia :))) Aż się mordka cieszy po każdym kolejnym wystrzale. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 28 Styczeń 2013 Share Napisano 28 Styczeń 2013 Co do porównań is-7 i is-4, Siódemka to typowy czołg do szybkiego szturmu na wojnach klanowych, tam gdzie potrzebny jest czołg ciężki nie med, podstawowy rzekłbym obok 110E5. Is-4 dużo mocniejszy pancerz, lepiej rykoszetuje z tego względu głównie zostaje na capie, ewentualnie broni strategicznych punktów. Trudno jednoznacznie oba czołgi porównać gdyż oba mają tak słabsze jak i mocniejsze elementy.Co u mnie w garażu słychać, obecnie stoi:Maus, E-100, E-50M, Gw Typ-E, Jagdpanzer-E100, Is-7, Is-4, T-62a, T-50-2,T110E5, T110E4,Med brytyjski X-tka (z nazwy nie wymienię dokładnie :P) AMX 50B, Batchat 25t. Na kupnie, tzn właśnie kredyty farmię na T57 (X-tka amerykańska) i na brytyjskiego heavyka X-tke ;)Niższych tierów nie ma sensu wymieniać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 30 Styczeń 2013 Share Napisano 30 Styczeń 2013 No to FV 4202 mi gra na nerwach, bo juz od 2 miesiecy poluje na niego :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 30 Styczeń 2013 Share Napisano 30 Styczeń 2013 :) Ciężko tym się gra tak samo jak t57 heavy, człowiek sobie wyjedzie byle gdzie zaraz z nieba i ziemi lecą pociski, cud do końca bitwy przetrwać. Cóż ja sam mam Fv hevyka z brytoli w garażu a upolować go nie mogę :P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULUS_pl Napisano 3 Luty 2013 Share Napisano 3 Luty 2013 Lina_90, spotkałem Cię ostatnio w randomie i długo się zastanawiałem skąd znam ten nick:)SBP pozdrawia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 6 Luty 2013 Share Napisano 6 Luty 2013 paulus ja Ciebie też kojarzę :) parę razy na Ciebie trafiłem na kompaniach :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAULUS_pl Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 No widzisz:)Ogólnie gramy bardzo dużo kompanii więc są spore szanse na nas trafić choć na mnie ostatnio zdecydowanie łatwiej ostatnio wpaść na randomie zwłaszcza na 8 - 9 tierowych bitwach. Pozdrowionka! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 Możliwe ;) podawajcie panowie nicki swoje tutaj czasem jakiś plutonik możemy przegonić ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 7 Luty 2013 Share Napisano 7 Luty 2013 u mnie na razie cienizna w garażu i Wam do pięt nie dorastam ;) mam tylko is8 i gwtiger z wyższych tierów, na 8 mykam is3 i gw panther, już nie długo su14, a tak ogólnie to dużo lepiej gra mi się artylerią :) a nick w grze ProximusMaximus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HellBoyz Napisano 25 Luty 2013 Share Napisano 25 Luty 2013 Zapraszam do do klanu WMSLPChetnych zapraszam moj nick to rychuuPozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 Z brudnymi od błota gąsienicami i dziurawymi od pocisków pancerzami przypominamy watahę obliźnionych wilków. Doświadczonych, posiwiałych i śmiertelnie niebezpiecznych.Witamy czołgisto, jeżeli chcesz się przyłączyć do naszego legionu, i spełniasz poniższe wymagania- Wygrane > 51% - Efficiency > 1000 - Min IX tier HT, MT, TD, i artyleria VII tier - Wiek >18 - Minimalnie jesteś dostępny 4 razy w tygodniu - Jesteś w grze jesteś na TS.to zapraszamy na www.klan-pwl.eu/powołujcie się na mnie :) mam tu funkcję dyplomaty także powołujcie się na mnie :) ProximusMaximus vel szczurek_1979 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lechos Napisano 26 Luty 2013 Share Napisano 26 Luty 2013 a ja dalej bez klanu smigam.Proximus bysmy zagrali rundkie.masz mnie w kontaktach.U mnie słabo 6 klasa tylko , ale gram od poczatku grudnia.Rychuu odezwe sie. pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szczurek_1979 Napisano 27 Luty 2013 Share Napisano 27 Luty 2013 lechos kiedy doszedłeś do klanu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Ale wymagania ;) 51% zwyciestw - swoją drogą dla nie jest to wyznacznik umiejętności gracza. Jak trafiasz na debilne teamy, to nawet 5-6 fragow nie pomoże.Mój nick w grze - _Koko_Jumbo_ jakby ktoś chciał w plutonie kiedyś pojeździć.Teraz męcze Ob.704 - 70k. expa do 268 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czaczaNN Napisano 28 Luty 2013 Share Napisano 28 Luty 2013 Moj nick w grze czacza.Pozdrowienia dla wszystkich. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy244 Napisano 2 Marzec 2013 Share Napisano 2 Marzec 2013 Polecam klan Polskie Orły ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.