morfeusz27 Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Ja cały czas gram, gra ogólnie wciąga. Obecnie wymaksiony T30, T34, Patton, T20, M41, KW. czekam z niecierpliwością na patch podmieniający tiery amerykańskie, T34 będzie 8 tierem premium coś w stylu Lwa i KW5. Klan to PEACE, jestem rekruterem w klanie. Zapraszam do gry, daje dużo frajdy. Niestety gra cały czas idzie w kierunku robienia kasy, trochę za szybko i partacko. Bez premki na początek można pograć, póżniej jeśli nie masz premki lub czołgu premium troszkę ciężkawo się robi :)
Tomb750 Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 A mnie zaczyna denerwować tak gra. Cały czas pojawiam się na liście jako ostatni lub prawie. Wszyscy mają lepsze czołgi. Czemu nie wrzuca mnie do gry w której byłbym gdzieś w czołówce? Mam Hetzera i Stuga i zawsze na samym końcu stawki. Wiecie może jak to zmienić?
Maufrais Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Na początku kiedy gra pojawiła się do ściągnięcia faktycznie można było pograć i oponenci byli tej samej (w większości) klasy lub niższej i czasem ktoś pojawiał się z jakimś cięższym cudem. Byłem zauroczony i uzależniony. Po zakończeniu testów i słynnym" resecie, chłopcy programiści ewidentnie zmienili algorytm odpowiedzialny za losowe" zestawienia przeciwników i tak moim ukochanym Hetzerem musiałem walczyć z IS4 i innymi potworami. KOMPLETNY NONSENS!Rozwiązałem swój problem przez dochrapanie się Jagdtigera a potem równolegle Mausa (i to bez premium, (tylko raz kupiłem 2500k złota!!!). Koszmarnie drogie pojazdy w utrzymaniu, ale za to nie byłem już nigdy na końcu. Jednak po pewnym czasie bokiem wychodziło mi walenie z armaty do ciężkich kloców i grę odstawiłem raczej na zawsze. Zrobiło się nudno, beznadziejnie nudno... Moim zdaniem od momentu końca beta testów i poprawianiu" na siłę mającym na celu nic innego jak wyciągnięcie od nas pieniędzy, gra zaczęła być kiszką... choć przyznaję, że nadal bardzo ładną i pomysłową kiszką.Czekam na beta testy dla World of Battleships lub World of Planes zanim je znowu bezczelnie skomercjalizują wykorzystując darmowe badanie rynku, które przeprowadzają... sami gracze :)Tomb750- niczego nie zmienisz niestety. Rynek i kasa, kasa, kasa. Twój poziom frustracji nikogo z Panów w Wargaming.net. zupełnie nie interesuje. Tam liczy się tylko czy poziom Twojej frustracji wymusi na Tobie zakup premium czy nie. Brutalna prawda :(
Wikos Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Zgadzam się! Balance w tej grze to totalna porażka.
kacell Napisano 17 Styczeń 2012 Napisano 17 Styczeń 2012 Ja osobiście uważam że po ostatnim patchu gra zrobiła się strasznie drętwa i denerwująca. Nie ma to jak rykoszet na KV( ja waliłem z KT z najlepszym działem) Paranoja !!! Z niecierpliwością czekam na drugą linie drzewka niemieckich TD, chodź pewnie przyjdzie mi poczekać do patcha....8.0 ?
lina_90 Napisano 15 Luty 2012 Napisano 15 Luty 2012 Ja również gram panowie ostro. mój nick lina__90 Jeśli ktoś chętny to wrzućcie zaproszonko do plutonu. :)
lina_90 Napisano 15 Luty 2012 Napisano 15 Luty 2012 Kolego morfeusz27 widzę ,że nawet w jednym klanie gramy :) Jakich to się ciekawych rzeczy człowiek dowiaduje :)
Nephilimer Napisano 16 Luty 2012 Napisano 16 Luty 2012 Granie w World of Tanks już od dłuższego czasu nie ma żadnego sensu. Pomijam to, ze gra robi się coraz mniej grywalna, ale i nie ma z kim grać. Większość ludzi, która miała talent do WoTa (awangardy takich klanów jak 1stPAD, gdzie i ja się załapałem swojego czasu, Pirates, 1SBP) są już mocno przerzedzone, bo brakowało odpowiednich (poza Ural Steel) wyzwań dla profesjonalistów w tej dziedzinie.ESL sytuacji nie zmienił, a Clan Wars to nudnawe codzienne klepanie słabeuszy, bo przecież każdy większy alians siedzi na złocie i ani myśli się ruszać gdziekolwiek wojować.
zbitek0 Napisano 25 Luty 2012 Napisano 25 Luty 2012 Witam, ja zapraszam chetnych do gry w klanie(1DBP) tier IX ,X, arta min VII. Zainteresowani kontakt z nickiem zedtank. Pozdrawiam
manierka Napisano 10 Marzec 2012 Napisano 10 Marzec 2012 witam panowie powiedzcie jak doładować sobie taniej wolne miejsca w garażu bo 300 golda to zdzierstwo znacie jakies kody podobo czasami sie pojawiaja no i ludzie ze sron amerykanskich ściagali jak ktos cos wie prosze o info napiszcie mi na poczte ok pozdr
Cronos Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 Na allegro sprzedają takie kody , dodatkowy czołg + wolne miejsce. Czołg możesz sprzedać a miejsce zostaje. Chyba że się mylę...
pinio203 Napisano 11 Marzec 2012 Napisano 11 Marzec 2012 Tak można kupić. Ale lepiej poczekać bo często są promocje np. miejsce lub czołgi za pół ceny. Jakieś 2-3 tyg temu kupiłem w ten sposób tygrysa
NEPTUNAK Napisano 12 Marzec 2012 Napisano 12 Marzec 2012 hej widziałem w oszołomie ostatnio ta grę w kartonie z kodem i jakimiś bonusami, czy jeśli mam już konto to mogę wprowadzić taki kod bo nie bardzo się orientuje.
morfeusz27 Napisano 12 Marzec 2012 Napisano 12 Marzec 2012 lina_90 siema, faktycznie góra z górą się nie zejdzie, a poszukiwacz z poszukiwaczem zawsze :) Czekam z niecierpliwością na 7.2 i premkowy T34
GeneralRemek Napisano 19 Marzec 2012 Napisano 19 Marzec 2012 Tak, Neptunak. Wszystko masz wyjaśnione w tym linku:http://world-of-tanks.pl/forum/viewtopic.php?f=26&t=6462&sid=232f76646738d36f4177399146eae744Pozdrawiam z Pantery II ;)
Bezem Napisano 1 Kwiecień 2012 Napisano 1 Kwiecień 2012 Siemka :) Jeśli ktoś zainteresowany jakimiś info na temat World of Warplanes, to walcie :) (Jestem alfa testerem)
CzarnyFranek Napisano 2 Kwiecień 2012 Napisano 2 Kwiecień 2012 Odnośnie World of Tanks, to w Komputer Świat Gry - wyd z 14.02.2012 był kod na 50zł, można poszukać może sie trafi ten numer gdzieś na bazarkach:D. Ponadto na stronie głównej jest info że z patchem 7.4 wejdzie francuska artyleria i niszczyciele:DPozdrawiam
CzarnyFranek Napisano 3 Kwiecień 2012 Napisano 3 Kwiecień 2012 W gazecie Komputer Świat Gry z 14.02.2012 był kod na 50 zł do world of tanks. Można dorwać ją pewnie jeszcze na jakiś bazarkach. Ponadto czytałem info że z patchem 7.4 będą wprowadzone francuskie niszczyciele i artyleria:D
manierka Napisano 8 Kwiecień 2012 Napisano 8 Kwiecień 2012 ten czołg premium z allegro chyba t127 warto sobie zostawic dobrze go losuje i fajnie sie gra wiem ze czasami sa promocje na miejsca w garazu ale kiedy bedzie to nie wiem co do tego czołu to kiedys było tak ze ten 127 sie sprzedawało i 170tys było i miejsce i nastepny i tak samo ludzie po kilka razy wpisywali ale teraz juz sie tak nie da bo pewne zmiany nastapily
lina_90 Napisano 15 Kwiecień 2012 Napisano 15 Kwiecień 2012 Co panowie o aktualizacji 7,2 sądzicie? Na pewno graficznie się poprawiło, ładnie wyglądają teraz te wybuchy. Boli mnie tylko ,że inne czołgi teraz w porównaniu z amerykańskimi trochę odstają. Sporo czołgów też wyraźnie ,,zmiękczyli'' na ten przykład teraz w ferdzia wchodzi praktycznie wszystko...
siwy244 Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 Amerykance po aktualizacji najlepszy sprzęt.
boat88 Napisano 18 Kwiecień 2012 Napisano 18 Kwiecień 2012 siema linas_90 co się nie odzywasz na gg pisałem ci troche a ty bez odzewu???
manierka Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 no i IS 1 kupiłem mam KW i KW3 to po aktualizacji wpadnie troszkę czołgów hehehe bo dodadzą proponuje kto ma mało do zdobycia lub ma te pojazdy to zatrzymac pod koniec miesiaca aktualizacja i dostaniecie za fri dobre czołgi no i miejsca w gar pozdr
czaczaNN Napisano 19 Kwiecień 2012 Napisano 19 Kwiecień 2012 Witam. Moj nick na wot czacza.W garazu Tygrys P,Jagpanter,tetrach,T-127,zabojad B1 i cos tam jeszcze.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.