feld Napisano 8 Styczeń 2010 Autor Napisano 8 Styczeń 2010 Koledzy!poszukiwacze,wykopywacze,eksplatorzy i kopacze,a takze cisi wysmiewacze.Postanowiliscie wrzucic do dołka niczym jakiegos przestepce -młodego,byc moze obiecujacego a co najwazniejsze -roztanczonego -danceposzukiwacza Tony Manero.Chłopak ,wyraził chec współpracy z i tak juz pełnego wzajemnych animozji,krytyki i czasem niezdrowej rywalizacji forum.Nastepny z młodych poszukiwaczy schodzi do podziemia,zamiast dzielic sie fantami i oczywiscie pokazywac nowe ciekawe miejsca do eksploracji.Odrzucamy wyciagnietą do nas dlon,uzbrojoną juz w wykrywacz,i posiadajacą wlasny srodek lokomocji typu skuterek..Przemyslcie coscie zrobili i przyjmijcie go w swoje zwarte szeregi..Czolem.
samgnus Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Kol.feld..o co kaman?!...gdzie rosną te zioła ?!Może też wezmę ?! :))))
ms Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Ja go już przyjąłem, jak napisałem w wątku zasadniczym zbyt szybko dokonałem oceny, okazało się, że błędnie.Jesteśmy już po spotkaniu, wkrótce pierwsze wyprawy w teren w zdecydowanie większym gronie.
8total4 Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 dołek to nie jest śmietnik, tylko miejsce gdzie trafiają wątki ymczasowe" i różnego rodzaju nie pasujące do działów.kiedy robi się za gorąco, niestety też jesteśmy zmuszeni je tam umieszczać.pozdrawiam.
woytas Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Proponuje kontakt na mail z Tonym.To najlepsze wyjscie z tej sytuacji dla wszystkich.
danieloff Napisano 8 Styczeń 2010 Napisano 8 Styczeń 2010 Tony pewnie dziś wieczorem szaleje w Dekadzie na Grójeckiej.
płetwal Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 słuchajcie dajcie mu jakiś medal no bo gwiazdą miesiąca to napewno już jest i zakończmy temat bo jeszcze troche to lodowke otwoże i mi tony wyskoczy
jeremiahjohnson Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Tak jak już wspomniałem w dołku, to już jest trzeci wątek którego głównym bohaterem jest On, faktycznie gwiazda miesiąca. I gdyby rozwijał swój talent i mógł go raz na jakiś czas zaprezentować, myślę że to by był jakiś wesoło-rozluźniający przerywnik. Chociaż kto wie? Na początku ostatniego wątku poświęconego Tony'emu, też było wesoło, a skończyło się zwykłą pyskówką. Tak jak w sejmie, miało być dobrze, a wyszło jak zwykle.
feld Napisano 9 Styczeń 2010 Autor Napisano 9 Styczeń 2010 Bez paru takich sympatycznych młodziencow-te forum było by szare i bezbarwne...
lina_90 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Trochę ,że tak powiem ,,pomyślunku'' Mamy go teraz niby przepraszać i błagać o wybaczenie? A czy ktoś mu coś w ogóle zrobił? Jego kilka wypowiedzi na prawdę wywołało śmiech u niejednego, i jestem pewny ,że u autora tego wątku też. Został źle oceniony za niektóre części swej wypowiedzi. Niby w jaki inny sposób mielibyśmy się dowiedzieć kim jest na prawdę, jego niektóre zdania były na prawdę jak wyjęte z życia dzieci Neo itp. Więc nic dziwnego ,że został zakwalifikowany jako ,,gówniarz''
Hebda Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 dalej robicie pompę z kolegi który plecaka zapomniał?eee,odgrzewane już nie smakuje tak samo:)
woytas Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Mam nadzieje, ze wkrotce zejdzie te biale szalenstwo z ziemi i narod pojdzie w las" a nie bedzie wypisywal pierdol logujac sie z 10 nickow...
latający holender Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Tony napisał:Pomyślałem, że będę kopał w lasach pod Warszawą, ale niewypały będę zakopywał głębiej albo wzywał saperów, jak tylko zechcą przyjechać. Dołki też będę zakopywał, swoje i czasami Wasze, bo wielu z Was tego nie robi. Teraz kupuję gabloty na znaleziska, osobną na nieśmiertelniki, osobną na klamry i osobną na medale, odznaki, orły, mam nadzieję, że szybko się zapełnią. I niczego nie sprzedam, bo handlarzem nie chcę być. Chciałbym wykopywać fanty jak ekipa adka z Wawy, laina z Wybrzeża albo kolega z Bieszczad, który znalazł plecak klamer i nawet już proponował mi wspólne kopanie, tylko z Warszawy mam daleko, no i źle się czuję poza Warszawą, dlatego chcę pod Warszawą kopać, przynajmniej na początek"Tony ma 9 postów a już mu proponowano....Coś mi się wydaje że hulskibagnet czy raczej badziewiess nie może baz nas żyć
hugo12345 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 hmmmm wcale nie bronie tony moreno bo tez mi sie chcialo śmiać z jego tekstów ale wydaje mi sie ci wszyscy którzy skrytykowali go poprostu uważają sie za najlepszych na swiecie znawców a młodych zlewają i tyle.
latający holender Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 Kolego,tu nie chodzi o młodych,tylko o to że tekst Tonego" dziwnie podobny jest do wypowiedzi które już ktoś tu serwował zanim dostał czerwony placek.I to nie raz.
hugo12345 Napisano 9 Styczeń 2010 Napisano 9 Styczeń 2010 no tak ja to rozumiem chciałem tylko wyrazić swoje zdanie i podkreślam jescze raz wcale go nie bronie.
feld Napisano 10 Styczeń 2010 Autor Napisano 10 Styczeń 2010 Sama sprawa tego jegomoscia jest sprawa marginalna...Podalem poprostu przyklad traktowania przez nas -młodych osob,niejednokroc naprawde oddanych sprawie,ktore po raz pierwszy pojawiaja sie na forum.Co niektórzy rzucaja sie na nich jak sepy na jadło...I o to w tej całej sprawie chodziło.Niektórzy nabijaja ilosc postów bezsensowna gadka,i uwazaja sie za wielkich fachowców,co według nich uprawnia ich do krytykowania kazdego,który ma byc moze wieksza wiedze,i jest naprawde dobrym poszukiwaczem,majacym niejednokrotnie wiecej lat kopania w terenie,jak niektórzy lat.Pozdrawiam.
hugo12345 Napisano 10 Styczeń 2010 Napisano 10 Styczeń 2010 tak dokładnie zgadzam sie z kolegą Feldem co niektórym sie pomieszalo troszke w główkach i uważaja sie za najmoądrzejszych na świecie pozdrawiam :)
zmija Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Panowie. Teksty Tonego to czysty sarkazm. Nie jest on napewno małolatem. Jego ironiczny ton wypowiedzi jest jednak bardzo humorystyczny, więc szkoda, ze jego posty są blokowane.Pozdrawiam
Tony Manero Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Pośmiejcie się z samych siebie. Wszystko, co było napisane w moim wątku było wzięte z innych, które pojawiły się w ostatnim czasie. Ja tylko dokonałem kondensacji całej tej głupoty, wszystko okrasiłem nutą prowokacji a resztę dopisaliście sami. W sumie było zabawnie ale i pouczająco. Spadam na disco, do usłyszenia:-)
krecik wz. 65 Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Niestety Tony" byłeś od początku mało wiarygodny - zbyt wyszukane słownictwo i brak błędów... ;)
8total4 Napisano 11 Styczeń 2010 Napisano 11 Styczeń 2010 Tony Manero, jak tam, dużo śniegu w Bieszczadach ?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.