Skocz do zawartości

grupy przestępcze,uzbrojenie.

stg1971

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 71
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Z tych lepszych stanów spokojnie jeszcze można by oddać strzał po oczyszczeniu i uzupełnieniu brakujących części więc nie wiem do kogo te żale i bule...
Napisano

pamiętam że jak stałem w kolejce po książkę podjechało kilku łysych ,pokemonów,wyskoczyli z czarnych limuzyn i wykupili cały skład jaki był w księgarni.

Napisano
Jak Pan Bóg dopuści to i z kija wypuści"

vis 1939,racja,z tych lepszych destruktów można by na upartego oddać strzał tak jak napisałeś po uzupełnieniu brakujących części i dogłębnym oczyszczeniu.
Napisano
Może w ten sposób autor tej gabloty próbuje zwrócić uwagę na paradox jakim jest ta ustawa dotycząca posiadania broni palnej...
Napisano
Z kawałka gazrurki strzelisz tylko raz ( jeżeli wystrzeli) a z mausera lub mosina wystrzelisz 5 naboi w niecałe 10 sekund. Nastepnie ładujesz broń w ciągu kilku sekund i znowu masz 5 strzałów. Gazrurkę możesz sobie ewentualnie przyłożyć do głowy jak ci się życie znudzi :)
Broń ze zdjęć jest w dobrym stanie( jezeli nie była dekowana) i nie chciałbym żeby ktoś z takiej rury we mnie mierzył. A jak ktoś chce sobie sprawić drugowojenną broń to czy nie lepiej jest kupić czarnoprochowca? Możesz legalnie iść z nim na strzelnice i strzelać aż się gwint wytrze :)
Napisano
BRAWO Edgar, zgadles ! Jest dokladnie jak piszesz !

Autorem wystawy jest...

http://pl.wikipedia.org/wiki/Arsena%C5%82_Miejski_we_Wroc%C5%82awiu
Napisano
a jak będziesz miał 5 gazrurek? to w ile sekund z nich wystrzelisz? a ile ciosów nożem kuchennym jesteś w stanie zadać w ciągu 5 sekund?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie