Skocz do zawartości

Nastepna wpadka.

panzerkris

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 88
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
jeżeli już w myśl obowiązującego prawa ma to gdzieś trafić po konfiskacie to niech to bedzie np. Muzeum Powstania Warszawskiego a nie Huta Luccini...
Napisano
bjar_1 mylisz się bardzo.tyle fantów trafia do pieca,żeja pracując w tej braży dostaję drgawek.ostatnio do huty Ostrowiec przyjechał kontenr załadowany wszelakiego rodzajami magazynków w ilości ok 5-8 ton pochodzenie rejon staszowa -wszysko wykopek
pozd
Napisano
mam nadzieje że 10 procent przekazane zostanie do jakiegoś muzeum,a reszta ? wiesz jaki jest biurokratyczny syf w pozyskaniu przez instytucje muzealne czegość od smutych
Napisano
W każdej tego typu sprawie sąd decyduje o dalszych losach zabezpieczonej broni i praktycznie zawsze zasądza przepadek na rzecz Skarbu Państwa,po czym przedmiot najczęściej trafia do muzeum(o ile spełnia kryteria zabytku).W innych przypadkach złom trafia do pieca.Kol.KALIST myli się twierdząc,że wartościowe eksponaty trafiają do pieca...tam trafiaja tylko rzeczy delikatnie mówiąc o wartości kilkograma złomu(wiem...wiem...dla niektórych zardzewiały magazynek to fant).Pozdrawiam!
Napisano
Mnie ciekawi co innego - KALIST, 5-8 ton wykopanych magazynkow? Ciezko mi to sobie wyobrazic kto, jak i skad wzial tyle wykopkow na przetop?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie