panzerkris Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 http://www.policja.waw.pl/portal/pl/1/5424/Zabezpieczona_nielegalnie_posiadana_bron_i_amunicja.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Extra Berettka i 40. Pozdrawiam właściciela. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Slajmi130 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Fanty ekstra wielka szkoda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 40-Poezja wszech czasów.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2009 Ciekawe czyja kolekcje teraz zasilą... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolfik1 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 jeżeli już w myśl obowiązującego prawa ma to gdzieś trafić po konfiskacie to niech to bedzie np. Muzeum Powstania Warszawskiego a nie Huta Luccini... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Ktoś dostał" bardzo przykry prezent na Święta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Żal czytać a patrzeć to już w ogóle...... pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Do mnie ten znak zapytania xD ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 wolfik1 - chyba rochę" się mylisz, że takie rzeczy idą do huty ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
herman1984 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Donosicielowi za pucowanie się worek z gruzem do nogi i niech się uczy pływać.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkris Napisano 23 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 23 Grudzień 2009 Nie chce domniemywać, ale do huty to tylko na papierze trafią. Kolekcjonerzy są wszędzie. Za sliczne te cacka żeby żywot skończyły w 1600 stopniach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saperski Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 No kolejna wpadka. Szkoda tylko że za takie wpadki wszystcy kolekcjonerzy dostają po dupie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 bjar1,Na szczescie nie zawsze ida do huty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
popcorn65 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Ktoś włożył dużo serca.Szkoda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 dect:chyba przeważnie nie idą do huty - i na szczęście :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KALIST Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 bjar_1 mylisz się bardzo.tyle fantów trafia do pieca,żeja pracując w tej braży dostaję drgawek.ostatnio do huty Ostrowiec przyjechał kontenr załadowany wszelakiego rodzajami magazynków w ilości ok 5-8 ton pochodzenie rejon staszowa -wszysko wykopekpozd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Mam na myśli konkretne gadżety, nie smieci ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KALIST Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 konkretnych też byłem świadkiem,ale po czasie.szkoda mówić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 I oczywiście mam na myśli fanty zabezpieczone" w czasie wykonywanych czynności ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KALIST Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 mam nadzieje że 10 procent przekazane zostanie do jakiegoś muzeum,a reszta ? wiesz jaki jest biurokratyczny syf w pozyskaniu przez instytucje muzealne czegość od smutych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
samgnus Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 W każdej tego typu sprawie sąd decyduje o dalszych losach zabezpieczonej broni i praktycznie zawsze zasądza przepadek na rzecz Skarbu Państwa,po czym przedmiot najczęściej trafia do muzeum(o ile spełnia kryteria zabytku).W innych przypadkach złom trafia do pieca.Kol.KALIST myli się twierdząc,że wartościowe eksponaty trafiają do pieca...tam trafiaja tylko rzeczy delikatnie mówiąc o wartości kilkograma złomu(wiem...wiem...dla niektórych zardzewiały magazynek to fant).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dect Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Mnie ciekawi co innego - KALIST, 5-8 ton wykopanych magazynkow? Ciezko mi to sobie wyobrazic kto, jak i skad wzial tyle wykopkow na przetop? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karpik Napisano 23 Grudzień 2009 Share Napisano 23 Grudzień 2009 Bo to magazynki sprzątaczek na szczoty były. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.