8total4 Napisano 21 Grudzień 2009 Autor Share Napisano 21 Grudzień 2009 pewnie sobie na allegro zamówił ;)nie wiem po co te brednie o internecie, bo chyba nikt nie był na tyle głupi aby użyć do tego celu ogłoszenia oficjalnego.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Czerwony telefon zadziałał,albo raczej podziałał.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartols Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 W tym przypadku podziałała pewnie nagroda (o ile mnie pamięć nie myli 110 tyś. zł). Ale nie jest ważne, czy ktoś to zrobił dla nagrody czy z innego powodu, ważne że napis się odnalazł (szkoda tylko, że pocięły go te ćwoki). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Tak więc Koledzy Forumowicze, którzy stwierdzili,że napis skradziono na zamówienie-Wystąp!pzdr.Ps. Powinien być medal od modów,tylko nie w kolorze złota i buraków. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Kolejna sprawa. To być może nieświadoma reklamówka jednego z wielu takich miejsc na świecie.(Również angielskie,pierwsze Obozy Koncentracyjne dla Burów w Afryce)Ktoś wyżej napisał,że przestaną kojarzyc to miejsce ludzkiej,nie tylko żydowskiej ale i nazistowskiej tragedii z piwem.Trafna uwaga.pzdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Wszystko dobre co się dobrze kończy", teraz tylko porządne kary dla wszystkich zamieszanych i można świat doganiać xD pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mihura Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Jakie porządne kary? To zwykła kradzież.Chyba,że odwieszą im przeszłość,a zaliczka?pzdr.Ps.Przecież zainteresowany nie zgłosi się po zwrot zaliczki?! Taki przykład. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lv426 Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Podają jako fakt, że nie chodziło o względy ideologiczne. Skąd taka pewność? Ci których złapano nie znali osobiście zleceniodawcy, nie mogli więc wiedzieć z jakich pobudek działa a prawdopodobne, że był on tylko pośrednikiem między nimi a kimś jeszcze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 W rmf fm, usłyszałem że to nie jaki Marcin A z Czernikowa który ma hurtownie budowlaną , wpisałem w google.pl takie słowa: Czernikowo hurtownia Marcin A. i znalazłem na zumi.pl . NK też ma,dziecko i żonę. Jak ktoś coś kombinuje to niech nie zakłada kont na nk i nie reklamuje swojej firmy :) ma pecha chłopak, bo media już za dużo podały żeby zobaczyć kim jest. Zaznaczam że zrobiłem to z ciekawości, kim jest taki człowiek że robi takie rzeczy. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 mihura, za kradzież paczki zapałek nie dostaniesz takiej samej kary jak za kradzież samochodu Prezydenta Obamy. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Zbyniu, mihura- błagam... Już wystarczająco dużo piany poszło w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubalament Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Wielka szkoda ze napis został przecięty na 3 części.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mjut Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Wszystko wszystkim, ale jak usłyszałem dziś od rzecznika policji, że można powiedzieć, że była to najważniejsza sprawa od kilku lat", to pała mi zmiękła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Argonauta Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 ... a ja sie takiemu stawianiu sprawy przez policje absolutnie nie dziwie ... postaw sie w ich sytuacji ....w swietle obciachów jakie fundowali sobie i spoleczenstwu przez ostatnie nacie lat .. zaczynajac od zagadkowej ( i nie wyjasnionej) sprawy smierci generała Papaly..przez afere z Olewnikiem.. dzisiejszy sukces jawi sie im niczym jutrzenka swobody ;-))) i zapewne bedzie przez pijarowcow z KGP zajezdzany niczym westernowa kobyla przez najbliźsze miesiace ;-). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 Yeti, sorry :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 zeton, zgadza się jak najbardziej, liczyłem nawet paski kożuszka za nim napisałem w/w posta Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vojtaz2 Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 na jego galerii w albumie, na stronie 7 widać go ze swoją żoną , w pełni okazałym kożuszku . Dzwoniłem nawet do hurtowni, nie odbierają :P :P chciałem kupić gazobeton kilka palet i negocjować ceny z szefem :p:p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RYSIEK-SANOK Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 walker69 nikt nie narzeka ze o nas zle mowia bo to jest na porzadku dzienym.Nie potrzeba bylo tej kradziezy.Ale ona pozwolila na glosniejsze wypowiadanie sie na nasz temat a szczegolnie jednego panstwa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 21 Grudzień 2009 Share Napisano 21 Grudzień 2009 To co Panie i Panowie.Popisaliśmy się dosłownie ( Użytkownicy ) i w przenośni ( ekipa z Czernikowa ) i nadeszła wielkopomna chwila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.