ad Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Związek Rezerwistów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 niestety nie moje, ale myślę że chętnie pooglądacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sudajew Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janczar Napisano 28 Styczeń 2010 Share Napisano 28 Styczeń 2010 Piękne okaz, aż trudno oczy oderwać:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 szkoda że inwalida. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekal Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 A to mój :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Samson Napisano 29 Styczeń 2010 Share Napisano 29 Styczeń 2010 Jakoś nie mam szczęścia do ptaszków. Na razie tylko jeden wyfrunął z ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 również dołączam ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
snake-918 Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 kolejny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 moje wronki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
matrix14xxx Napisano 1 Luty 2010 Share Napisano 1 Luty 2010 jw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzieci3 Napisano 5 Luty 2010 Share Napisano 5 Luty 2010 Troszkę naszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banderas Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 Taki sokół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokoo Napisano 7 Luty 2010 Share Napisano 7 Luty 2010 pytanie do kolegi Sudajewa orzełek z cyfrą jeden na tarczy,ten mniejszy obok piątki z jakiego okresu i co to za jednostki go nosiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloki Napisano 8 Luty 2010 Share Napisano 8 Luty 2010 A oto mój skromny zwierzyniec :) Skrzydełka, lewek heski i ptaszysko gwardyjskie. Oba zgięte, ale całe. Mam nadzieję, że moja gromadka się niebawem powiekszy ;)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rangerspd Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 A to moja perełka co prawda nie w koronie wykopana przez brata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Anabol - fajny ten orzełek SP, od dawna na takiego poluję, może kiedyś wreszcie trafi się pod cewką.Rangerspd - pogratuluj bratu, piękna kuriczka, wczesna moskiewska sztanca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Jak Służba to też dorzucam swojego leśnego orełka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 Piekny! Stan jak marzenie. Wielu poszukiwaczy co prawda lekceważy ze wzgledów ideologicznych lub finansowych (o mało warte") znaleziska z okresu wczesnej Polski ludowej", ale dla mnie to naprawdę ciekawe znaleziska, godne już miejsca w kolekcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 21 Luty 2010 Share Napisano 21 Luty 2010 No to jeszcze tyłek. Leśny piaseczek. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zomo Napisano 3 Marzec 2010 Share Napisano 3 Marzec 2010 Witam wszystkich!Mój pierwszy ptak.Z czaka górniczego początek XIX w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dani Napisano 4 Marzec 2010 Share Napisano 4 Marzec 2010 Witaj. Gratuluje pierwszego ptaszka ;p , życzę kolejnychpozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy_49 Napisano 6 Marzec 2010 Share Napisano 6 Marzec 2010 Zomo gratulacje, śliczna ptaszyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi