sudajew Napisano 28 Styczeń 2010 Napisano 28 Styczeń 2010 niestety nie moje, ale myślę że chętnie pooglądacie
Samson Napisano 29 Styczeń 2010 Napisano 29 Styczeń 2010 Jakoś nie mam szczęścia do ptaszków. Na razie tylko jeden wyfrunął z ziemi.
kokoo Napisano 7 Luty 2010 Napisano 7 Luty 2010 pytanie do kolegi Sudajewa orzełek z cyfrą jeden na tarczy,ten mniejszy obok piątki z jakiego okresu i co to za jednostki go nosiły
kloki Napisano 8 Luty 2010 Napisano 8 Luty 2010 A oto mój skromny zwierzyniec :) Skrzydełka, lewek heski i ptaszysko gwardyjskie. Oba zgięte, ale całe. Mam nadzieję, że moja gromadka się niebawem powiekszy ;)Pozdrawiam
rangerspd Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 A to moja perełka co prawda nie w koronie wykopana przez brata
danieloff Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Anabol - fajny ten orzełek SP, od dawna na takiego poluję, może kiedyś wreszcie trafi się pod cewką.Rangerspd - pogratuluj bratu, piękna kuriczka, wczesna moskiewska sztanca.
siwy_49 Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Jak Służba to też dorzucam swojego leśnego orełka.
danieloff Napisano 21 Luty 2010 Napisano 21 Luty 2010 Piekny! Stan jak marzenie. Wielu poszukiwaczy co prawda lekceważy ze wzgledów ideologicznych lub finansowych (o mało warte") znaleziska z okresu wczesnej Polski ludowej", ale dla mnie to naprawdę ciekawe znaleziska, godne już miejsca w kolekcji.
Zomo Napisano 3 Marzec 2010 Napisano 3 Marzec 2010 Witam wszystkich!Mój pierwszy ptak.Z czaka górniczego początek XIX w.
Dani Napisano 4 Marzec 2010 Napisano 4 Marzec 2010 Witaj. Gratuluje pierwszego ptaszka ;p , życzę kolejnychpozdro.
Rekomendowane odpowiedzi