stg1971 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 jak zapukają palcem to chętnie im otworzę,nie lubię huku mat.wybuchowych można stracić słuch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 astrzelili psa, który biegał na dworze. Drugiego, sześciomiesięcznego szczeniaka, który wybiegł z merdającym ogonem,ranili pięcioma strzałami"W pale mi się nie mieści jak można być takim bezuczuciowym skur.......W ogóle ta cała pseudo akcja przypomina tylko atak narąbanych czerwonoarmistów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stg1971 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 wis 1939 mam wrażenie że żartujesz z tymi psami,może coś więcej,czy w tym kraju żądzą policyjne gangi?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vis1939 Napisano 2 Październik 2009 Share Napisano 2 Październik 2009 Nie żartuje bo i nie ma z czego,dobrze że nie mieli na podwórku innego żywego inwentarza bo rozstrzelali by też kury i świnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Z góry przepraszam za OT.My narzekamy na profesjonalizm policji? Uwierzcie mi- z naszą nie jest najgorzej :-)Dla niedowiarków:http://sport.wp.pl/kat,1754,title,Bitwa-w-samym-centrum-miasta-Sa-ranni,wid,11556956,wiadomosc.htmlAle dokładnie obejrzyjcie DRUGI filmik, zwłaszcza tak między 2.20 a 2.30... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Martian Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Bo panowie z policji nie wiedzą jak to się załatwia, by dostać na szkolenia i sprzęt... Może by tak szepnęli coś na cmentarzu lub na stacji do jakiegoś Mira, Zbycha czy Grzecha (zbieżność zdrobnień niezamierzona i przypadkowa) w stylu: mordo ty moja, daj ku... na jakieś ku... szkolenia...";))) A oni naiwniacy jakieś formalizmy zacofane stosują.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Jeti :)poprostu zgubil klamke :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Woytas- przecież kibice" połowy polskich klubów piłkarskich by to całe towarzystwo roznieśli bez wyciągania rąk z dresów :-) A i tam nie było Crvenej Zvezdy- nie wiem co by się działo ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Widzialem akcje w Twoich rejonach - na Slasku jak funkcjonarusze hmmm cofali sie na zgory ustalone pozycje... Ptem gadalem z jednym z nich - mowil mi, ze za takie pieniadze to oni karku nadstawiac nie beda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Tia...Oddałem za nią duszę swą.I wierzę, że kiedyś zasłynieMój święty klub - WKS Śląsk!To my, kibice Śląska,Zna nas cala Polska.Za Śląsk, za WKS,Pójdziemy aż po życia kreschoć na Oporowskiej już dobrych parę lat nie byłem. Choć dziś można już spokojnie mecz oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuczman Napisano 3 Październik 2009 Share Napisano 3 Październik 2009 Przeciez byla w mediach sprawa strzelania ostra amunicja przy rozrobach kiboli bodajze. Pani odpowiedzialna za wydawanie amunicji stwierdzila ze ona nie wiedziala ze istnieje inna. Ze raz cos bylo na szkoleniu. Jakies takie bzdury. A strzelajacy- nie wiedzieli co laduja i gdzie ida?A sprawa Bildy? Czy cos ustalono? Ci stroze prawa klamia jak z nut, jeden drugiego chroni bo przeciez prawo ich nie dotyczy.Nie dziwie sie ze w Polsce wszyscy nagrywaja wszystkich. Jak inaczej sie chronic?Paranoja normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bjar_1 Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Kuczman - nie zamieszki kiboli, tylko łódzkie juwenalia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 4 Październik 2009 Share Napisano 4 Październik 2009 Akurat fakt że w warunkach w jakich działali policjanci , to że tak szybko zorientowali się że strzelają ostrą a nie obezwładniającą , dobrze o nich świadczy. Zaś wydanie ostrej zamiast obezwładniającej jak najgorzej świadczy o ich przełożonych - ta dziunia co fasowała patrony , najmniej tu winna. Przy czym po tych Juwenaliach cała tamtejsza wierchuszka miała ciepło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Panowie!Watek wg mnie powinien trafic do doliny - darujcie sobie bluzgi, krzyki itp...Nie jestesmy Onetem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kokesh Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 To fakt .Jeszcze trochę nam brakuje ,ale się staramy .Pozdro... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 5 Październik 2009 Share Napisano 5 Październik 2009 Kokesh- niektórych wpisów by nawet na pudelku się wstydzili :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.