Blitzkrieg Napisano 4 Styczeń 2010 Share Napisano 4 Styczeń 2010 Ładniutka ta skrzynia na 'grzybki':) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 tylko szkoda że ich nie ma :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R51 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 Jeśli chodzi o grzybki", które mam na myśli to cieszę się że ich tam nie było. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 5 Styczeń 2010 Share Napisano 5 Styczeń 2010 do marynaty sie raczej nie nadają ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Na prośbe kolegów.Pochwa jest w ciężkim stanie ale próbujemy ją ratować.Pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 ...My precious:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PAWEL*STRC Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 ja piernicze ale cudo... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 piekna jest:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomcat3 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Z ciekawosci.Jakim sposobem ja czysciles kol stock84? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lina_90 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 O JASNA CHOLERA! Ja byłem święcie przekonany ,że ona wyszła bez pochwy, nie przyjrzałem się zdjęciom. To teraz ,że tak powiem powaliłeś na kolana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Pewnie, że w pochwie.Ja jej nie czyściłem zrobił to mój ziomal bardziej doświadczony.Prosta zagadka na temat września:Co leży na talerzach?:) pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dąbek Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Sprężyny od magazynka do browninga wz 28 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Mówiłem, że proste:) pzdr rob_13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 eee moje sprężynki od nowości są w dwóch częściach :) pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blitzkrieg Napisano 6 Styczeń 2010 Share Napisano 6 Styczeń 2010 Piękna jest, serce roście patrząc na te fanty. Zapytaj kolegę jak czyścił, ładnie wyszła. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Mój skromny wrześniowy" urobek z tej jesieni:)Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Korpusówki Szkoły Podchorążych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Pozostałości po akcji Liść Dębu" :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 herer, Wrzesień to trudny temat, manewry, manewry i jeszcze raz manewry..poza tym niektóre pola bitewne są bardzo dokładnie opisane we wspomnieniach i to sprawiało łatwosc w dostępie do nich.fajne fanty. tak trzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Do kolegów Lipek i Herer1.Wasze znajdki z pola czy lasu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SZZ Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Witam,czy moze ktoś napisać, co to za emblemat te listki dębu z mieczem?Czy to korpusówki?Z góry dziękuję za oświecenie mnie w tej kwestii.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
stock84 Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Zajrzyj do działu Identyfikacja.Ktoś się już dzisiaj o to pytał.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 To emblemat noszony przez podchorążych ze Szkół Oficerskich II RP na patkach kołnierzowych (nad wężykami"). Litery SP" noszono na pagonach. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lipek Napisano 11 Styczeń 2010 Share Napisano 11 Styczeń 2010 Dokładnie jak napisał Przedmówca.Moje fanty pochodzą z lasu, z pola mam tylko jednego orzełka (wstawię później).Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.