ms Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 widzę, że niektórzy dość mocno fantazjują, aż strach, bo na tym świecie tyle kształtów zbliżonych do kół, okręgów, otworów, a do tego tych którzy na widok powyższych uruchamiają swoją wyobraźnię... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ensiferum3 Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Dendrofile... taa do lasu kopać idą ... taa... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpicador Napisano 29 Lipiec 2009 Share Napisano 29 Lipiec 2009 Czytam te wątek i nie mogę nadziwić się nad jednoznacznością skojarzeń piszących :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2009 bo jak to mówił znajomy milicjant co mięso przynosił... o cały swiat to sie kręci wokół d... i pieniędzy.. ale czasami mozna przez d.. wiecej załatwić :DDDD" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okejos Napisano 30 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 30 Lipiec 2009 hehe apropo tych dziupli to mi sie kawał przypomniał (najwyzej admin wywali )Bóg patrzył ja się Adam sam męczy i stworzył Ewę.. Ewa próbuje wytłumaczyc Adamowi jaką mogą mieć oboje adość z życia" jak mu wytłumaczyła to pyta go jak sobie radził do tej pory.. a on mówi że w lesie są dziuple i tak sobie radził.Ewa - to ja ci pokaze. kłądzie sie i mówi choć"a Adam z rozpędu luuu kopa miedzy nogi.. Ta sie zrywa i krzyczy - o....jałeś co ty robisz. a on - jak to co wiewiórki wyganiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
woytas Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Bo zaczelo sie niebezpiecznie robic... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
M164U Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 A tu, co pan tu widzi, panie sierżancie?" zapytała pani psycholog... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Erih Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Brytania , IV-VIII wiek ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Tajlandia też niebezpieczna i to dla obojga płci:)))ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Perwersy, a nie poszukiwacze, normalnie perwersy. A Radzio ogląda i się uczy :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
danieloff Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 Dendro i mykodewiacje Radka nie ruszają, pisał coś kiedyś o penetracji zwłok;-P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 31 Lipiec 2009 Share Napisano 31 Lipiec 2009 i wyjdz tu bezpiecznie do lasu :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.