Klemens Forel Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Witam wszystkich pasjonatów zabytkowych motocykli a także i samochodów.W tym wątku chciałbym abyśmy wrzucali zdjęcia i opisywali nasze trafienia sytuacje związane z odnalezieniem motocykli samochodów po latach stania w odosobnionych miejscach.Chyba nie ma nic cudowniejszego dla maniaków zabytkowej motoryzacji jak takie ODKRYCIE:)ps.często w znanym serwisie internetowym takie smaki sie pojawiają więc śledzcie szukajcie i wrzucajcie! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Na pierwszy ogień coś takiego znajomy odnalazł.A przy okazji co to jest ? Hans Dekawka będziesz miał zagwostke tego nie przerabiałeś ;)-chyba ze mnie zaskoczysz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Zdjęcie zenitem robiłem ale myśle że fajne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 IŻ-9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HD1940 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Owszem IŻ, ale model 8. http://www.autogallery.org.ru/k/i/38izh8_1LeonidKunin.jpgA gdzież to kolega znalazła ten sprzęcik. W której to części naszego Podlesia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mowglyn Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 No, to sorry! Wygląda na pamiątkę po jednym z miechkorpusow" RKKA...Pozdro!PS. Jeśli już (warunkowo!), to Podlasia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Fajnie że są fachowcy na forum Enigme byście złamali.Gratulacje sprzęt jest mojego znajomego-tyle w temacie.W sumie na podlasiu mamy jeszcze Iża-9 i Iza-12 8tez jest.Nie widziałem jeszcze 1ki co jest moim marzeniem chyba w muzeum w Rydze mają to cudo.Ale wracając do tematu coś takiego na znanym serwisie znalazłem ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 Zdjęcie Pana.S.Zonik -Jawa Ogar -znaleziona w starym kurniku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 25 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 25 Lipiec 2009 A to mi się w sieci trafiło.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Temat zapewne wielu z Was znany ale warto przypomnieć bo było to nie lada trafienie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 ...w sumie ukrytych w szopach było 10 amerykańskich ciężarówek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 Wszystkie kompletne,dziś zapewne na chodzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 no i to tyle (fotki z Odkrywcy).pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 aha,najśmieszniejsze było to,że własciciel powiedział zabieracie też syrenę albo nie zabieracie nic" hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zebu74 Napisano 25 Lipiec 2009 Share Napisano 25 Lipiec 2009 syrena już na pace pzdr! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 27 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 27 Lipiec 2009 Chyba też preleżała ta fajna 500 ta na strychu.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 DKW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Excelsior??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 DKW RT 125 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Jakaś setka.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Faktycznie osiołek ale roboczy..... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Klemens Forel Napisano 28 Lipiec 2009 Autor Share Napisano 28 Lipiec 2009 Poezja tego wątku ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pająk Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Taką trajkę kiedyś widziałem na zdjęciu tylko koniem pociągowym był Gnome&Rhone. Dawno temu wynalazłem z kumplem Zundappa 250, full oryginał włącznie z rozbieralną świecą, gumami i kluczami zapasowymi. Facet, który go miał znalazł go w kurniku. Opowiadał, że szukał iża, pyta we wsi, chłop mówi, że iża nie ma ale coś innego stoi. I zaprowadził go do kurnika, gdzie pod szmatami stał Zundapp. Piękny motocykl, może w dłuższej perspektywie znajdę zdjęcia to wrzucę. Robiłem jeszcze czarno-białe smieną i trudno mi powiedzieć gdzie są. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 Tyle gniło na dworze. Reszta była w szopie. Sokół też. Ale już nie było czasu robić zdjęć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Catadero Napisano 30 Lipiec 2009 Share Napisano 30 Lipiec 2009 CDC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.