krecik wz. 65 Napisano 9 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 9 Czerwiec 2009 Serdecznie witam Szanownych Kolegów Poszukiwaczy - jako tak zwany ''nowy narybek''(nie wiekowo - czego dowodem jest końcówka mojego nicku) proszę o przyjęcie do Waszego grona. Obserwatorem tego forum byłem od lat - jednak kol. Radek przekonał mnie do ''integracji'' ;) * oświadczam uroczyście że nie jestem w żaden sposób związany z służbami nam nieprzychylnymi ! Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
radek98k Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Dzień dobry. Czy chodziło o mnie. Jednak coś poskutkowało. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Radziu- inaczej. Grono Twoich fanów rośnie wprost proporcjonalnie do ilości/zawartości Twoich wpisów :-)Jak tak dalej pójdzie serwery padną...Bry? Krtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tradytor Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 A dzień dobru kreciku. Fajny nick widać, że lubisz poryć w ziemii :)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gniewkos Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 witaj! i mam nadzieję, że nie jesteś alter ego radka98k!pozdro i powodzenia w krecikowaniuGniewkos Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Widzę, że krecika nie trzeba uczyc i zachęcac do rycia w ziemi :) Witamy serdecznie. pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Witamy!Czy to sprawiły te natchnione i pełne mądrości wypowiedzi Radosława? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neszna Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Witamy witamy.Swiety nie wywołuj wilka z lasu:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swiety82 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Coś Ty... nasz miszczu w szkole, klasówkę pisze... tzn zapisuje światłe myśli chciałem powiedzieć :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 10 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Bardzo dziękuje za ciepłe przyjęcie - Kol. Swięty 82...z natchnieniem mnie postami kol. Radosława to tak nie do końca :) W każdym razie kol. Radek może być spokojny o SWOJE tereny - szmat drogi ode mnie a i ''penetracja zwłok'' jest mi całkiem obca... ;) Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
traper6 Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 WitajTwój nick daje dużo do myślenia.Nowy. Wiek odpowiedni i ten krecik". Agencje KGB i FBI też wielokrotnie miały swoich krecików, a raczej kretów.Hmmm.... Zastanawiające. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 10 Czerwiec 2009 Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Traper- do piekła sio...Krecik- klonowanie wpisów nic nie da :-) Pierwsze wymagają akceptacji przez modów. Jeden wpis wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 10 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Teraz już wiem...przepraszam - myślałem że coś popsułem i napisałem drugi :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 10 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 10 Czerwiec 2009 Traper 6 - spoko , zajmuje się reklamami a jedyny stopień to kapral z LWP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
8total4 Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 dobrze ze nie pułkownik albo siakiś inny major ;)gdybys miał jakies kłopoty z obsługą, pisz do Moderatora Swiety82, jest czasowy i chetnie pomoze :)) witam na forum.pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pomsee Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 krecik wz.65 nie Ty jeden \jesteś ofiarą" słów radka.My tu wszyscy jesteśmy nimi aznaczeni" ;-)Witamy!Post został zmieniony ostatnio przez moderatora pomsee 08:13 11-06-2009 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zbyniek Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Słyszem, że Yeti nie ma co robic, więc jak coś to polecam i kieruje do niego on zna się na tym i na tamtym :) pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czlowieksniegu Napisano 11 Czerwiec 2009 Share Napisano 11 Czerwiec 2009 Zbyniu- nie tam, że grożę lub obiecuję. Ale czy Ty się niczego nie boisz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 Dziękuje dobrzy ludzie :)Myślałem że na forum potraktujecie mnie jak kota - mimo że lata już nie te , a i obserwatorem jestem długoletnim... :)A tu taka niespodzianka ! Jeszcze raz pozdrawiam i dziękuje :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
elpicador Napisano 29 Czerwiec 2009 Share Napisano 29 Czerwiec 2009 krecik Ty kotem???Koty to dopiero skradają się do forum Odkrywcy :))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krecik wz. 65 Napisano 29 Czerwiec 2009 Autor Share Napisano 29 Czerwiec 2009 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.