michal1514 Napisano 4 Maj 2009 Autor Napisano 4 Maj 2009 Wczoraj będąc w barze przy autostradzie A4 koło wrocławia (nazwa baru Relaks") widziałem pana w koszulce Odkrywca" i sięę zastanawiam czy to ktoś z forum ? :>>
woytas Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 ostatnio Grzebiuszka uprawial taka propagande w miejscu publicznym :>
pomsee Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Pewnie Grzebiuszka utrzymuje się z tantiem za sprzedaż odkrywcy" i stąd ta reklama ;)))
michal1514 Napisano 4 Maj 2009 Autor Napisano 4 Maj 2009 heh :d z przodu napis odkryfca a z tylu UOP - urzednicy,odkrywcy poszukiwacze, laczcie sie xDD pan dosc wysoki z brudką hehe
Hitboy64 Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 A nie prościej było się zapytać, kto Ty jesteś? Przy odrobinie szczęścia byś przeżył to pytanie :D Ale nie wiem czy doczekałbyś odpowiedzi :D Zależy kto to by był :D
beero Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Ale masz problemy :))) KTO TO MOŻE BYĆ??? hahahai co,piwa nie postawileś,wpier...ol ne daleś,to po co Tobie to potrzebne? ZDROW
zbyniek Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 heh, ja kiedyś też widziałem kogoś z forum, bo poznałem po samochodzie i butach, ale wstydziłem lub bałem się zapytac( podobnie jak michal) xD :) :)
Czlowieksniegu Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Zbyniu- jak samochód i buty, to tylko Woytas mi do głowy przychodzi. Auto na wysoki połysk, a na nogach białe skarpety do mokasynów.
Czlowieksniegu Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 Beero- masz mnie. Już kilka razy podpuszczałem W., żeby mi pomógł autka umyć. A On nic.Pozdrawiam.PS I po co komu czat, skoro można popisać głupoty na Forum?Dobrej nocy życzę- dziś mi żona dwa razy coś o rozwodzie wspominała. A do trzech razy sztuka.
beero Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 nocy,nocy...a moja to po 1-wszym, 2-gim, 3-cim to chyba z parę tygodni będę mial spokój z zawracaniem d..glowy:)))ZDROW
beero Napisano 4 Maj 2009 Napisano 4 Maj 2009 nie wiem dlaczego 2-giego się obok niej obudzilem, jeszcze nie zostalem wtajemniczony.:))) ZDROW
michal1514 Napisano 4 Maj 2009 Autor Napisano 4 Maj 2009 ja siedze z rodzinką on łażił z rodzinką a ja bede lazł do niego i sie pytal jaki ma nick na forum xDDD juz lepiej tu sie spytac z ciekawosci...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.